- Konu Sahibi hayatcokgarip
-
Haklısın ama anlamıyorum kaç kere dedim bana net ol, böyle belirsizlikleri sevmem. Değer veriyorsan veriyorsundur, bana dedigi ben senin gibi bu kadar kısa bir sürede bunun kararını veremem. Kısa süremi 1,5 sene? Anlamıyorum bu erkekleriAşk'ın a'sı bile yok karsı tarafta. O zaten bitirmiş, arkadaş olarak arada konuşuruz diye de başından savmış. Daha ne noktası koyacaksınız ki?
Yok o istemedi hatta vereyim dedim sacmalama dedi. Haklısın canım normalde bende başkasına derim bitir gitsin diye. Bana değer verdiğini gösterse inan beklerimde ama oda yok. Nasıl böyle hemen bitebiliyor anlamıyorumOoo yılların bu adamın işini duzenini kurmasını beklemeklemi gecicek canım bu kadar bekletme hayra alamet deil yol ver gitsin evli degilsin engelin yok .bosver ne takiyosun kafaya, hediye de geri verilmez kaldıki o isterse geri oha derim yanı
Canım nefret ederim bu tip erkek tiplerinden bariz bencil yanı. Bu dunya da sadece o yok inş karşına ilgili alakalı seninde devamlı bekletmeyen bi insan çıkar da onunla evlenirsin ne diyim sana en güzel dua takma kafanaYok o istemedi hatta vereyim dedim sacmalama dedi. Haklısın canım normalde bende başkasına derim bitir gitsin diye. Bana değer verdiğini gösterse inan beklerimde ama oda yok. Nasıl böyle hemen bitebiliyor anlamıyorum
Ah canım benim cok teşekkür ederim insallahCanım nefret ederim bu tip erkek tiplerinden bariz bencil yanı. Bu dunya da sadece o yok inş karşına ilgili alakalı seninde devamlı bekletmeyen bi insan çıkar da onunla evlenirsin ne diyim sana en güzel dua takma kafana
Evet evet sanırım tam olarak öyle. Cünkü evliliği senden önce hic düsünmedim, şimdi cok istiyorum ama daha birsürü planım var diyor. Kaybetme korkusu başlarda vardı ama ben galiba cok naif davrandım, o korku kayboldu bu Nasıl olsa bekler beni dedi. Öyle yapıcam teşekkür ederimBi gün evlenirse sizinle evlenmek istiyo ama o gün gelene kadar kendi halinde olmak istiyo gibi.. Sen şurda dur ben zamanı gelince gelip sana nikahı basarımbence ne kadar üzülseniz de umursamaz görünmelisiniz. O da görsün umursanmamak ne demek.. Böylece kaybetme korkusu da duyar belki.. Bitirip bitirmemeyi de bi süre sonra kesinleştirirsiniz kafanızda diye düşünüyorum.. Belki akıllanır belki de siz yol yakınken dönmeye karar verirsiniz..
Nedenki acaba?çok alakasız olabilir ama,bi dizi izledim geçenlerde( yeter )diye oradaki cerrah canlandı gözümde
böyle hayatını sadece bi noktaya odaklamış gibi ,kariyer kariyer madem bi evlilik düşünüyor ya bi resmiyet kazandırsın yani ne bileyim hani helale harama takılıyor desem öyle birinede benzemiyor anlattıklarınız kadarıyla ilginç yaniNedenki acaba?
Helale harama dikkat ediyor o ayrıda. Zaten benim istegim hergün konuşalım bulusalım değilki. Sadece bana verdigi değeri göstersin istiyorum başlarda oldugu gibi. Şimdi birbirimizi artık tanıdığımız icin öyle her zaman konuşmaya gerek duymuyormuş.ama kariyerle kafayı bozmuş o konuda haklısın. Teşekkürler canım aminböyle hayatını sadece bi noktaya odaklamış gibi ,kariyer kariyer madem bi evlilik düşünüyor ya bi resmiyet kazandırsın yani ne bileyim hani helale harama takılıyor desem öyle birinede benzemiyor anlattıklarınız kadarıyla ilginç yani
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Birini bulduğunu sanmıyorumda, sanırım benide öyle vazgeçemeyecek kadar cok sevmemiş. Önceliğim işim kariyerim, cünkü onları kaybedersem sen dahil herkesi kaybederim ama onlar olursa herşeyi kazanırım kafasındaBulmuş birini, savmış seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?