Nasıl nokta koymalıyım

hayatcokgarip

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
372
490
103
Diğer
Merhaba kızlar,
uzun zamandır girmiyordum buraya. Danışacağım pek objektif insanlar yok etrafımda o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 28 yasındayım 1,5 senedir bir ilişkim vardı, sanırım bitti, bende bilmiyorum kafam almıyor. Bu beyefendi benimle tanışmak icin uzun süre cesaretini toplayamayan, iş bulup düzenini kurduktan sonra tanışmayı hayal eden biriydi. Nitekim iş bulup düzenini kurunca benimle tanışma hayalini gerçekleştirdi. Cok ince düşünceli, olgun, zeki, entellektüel ve çalışkan birisidir. Baştan beri herşey cok iyiydi, sadece evliliği bazı şeyleri ardına attık. Ben son sınıftayım Onunda bazı halletmesi gereken kariyer planlaması var ve cok seviyeli giden, bir tartışma vs yaşanmadan, kalp kırmadan devam ediyorduk. Bazen cok ilgisiz olsada, sürekli işinden dolayı beni aksattığını biraz anlayışlı olmam gerektiğini falan söylerdi. Ama artık son Zaman'larda bu ilgisizliği abartmaya başladı. 7-8 gün hiç görüşmediğimiz oldu, mesajla bile. Kızınca anlayışsız olan ben oldum. En sonunda madem bu durum seni rahatsız ediyor, o zaman benimle devam etmek istiyormusun istemiyormusun iyice karar ver ona göre devam edelim bile dedi. Yani umrunda bile değilmişim gibi. En son yüz yüze konuştuğumuzda ise sen okulunu bitir bende kariyerime odaklanayım, Senide böyle üzüyorum ama bilemeden üzüyorum, ben cok çektim ailemden vs demeye başladı. Hiç görüşmeyecekmiyiz diye sordum arada yazışırız Canım hal hatır sormak icin dedi. Sanırım Onunda cok umrunda değilim değilmi kızlar? Mantıgımla kalbim arasında kaldım ne olur bişey söyleyin! Hediyelerini geri vermelimiyim sizce? Son noktayı Nasıl koymalıyım bilmiyorum, sanki böyle bitmemiş gibi hissediyorum hic bişeye konsantre olamıyorum

Aşk'ın a'sı bile yok karsı tarafta. O zaten bitirmiş, arkadaş olarak arada konuşuruz diye de başından savmış. Daha ne noktası koyacaksınız ki?
Haklısın ama anlamıyorum kaç kere dedim bana net ol, böyle belirsizlikleri sevmem. Değer veriyorsan veriyorsundur, bana dedigi ben senin gibi bu kadar kısa bir sürede bunun kararını veremem. Kısa süremi 1,5 sene? Anlamıyorum bu erkekleri

Yok o istemedi hatta vereyim dedim sacmalama dedi. Haklısın canım normalde bende başkasına derim bitir gitsin diye. Bana değer verdiğini gösterse inan beklerimde ama oda yok. Nasıl böyle hemen bitebiliyor anlamıyorum

Yok o istemedi hatta vereyim dedim sacmalama dedi. Haklısın canım normalde bende başkasına derim bitir gitsin diye. Bana değer verdiğini gösterse inan beklerimde ama oda yok. Nasıl böyle hemen bitebiliyor anlamıyorum
Canım nefret ederim bu tip erkek tiplerinden bariz bencil yanı. Bu dunya da sadece o yok inş karşına ilgili alakalı seninde devamlı bekletmeyen bi insan çıkar da onunla evlenirsin ne diyim sana en güzel dua takma kafana

Canım nefret ederim bu tip erkek tiplerinden bariz bencil yanı. Bu dunya da sadece o yok inş karşına ilgili alakalı seninde devamlı bekletmeyen bi insan çıkar da onunla evlenirsin ne diyim sana en güzel dua takma kafana
Ah canım benim cok teşekkür ederim insallah

umuru değilsin gibi.
şutla gitsin.

şöyle koy noktayı >> .
ıyyy iyrencimm biliyom.
neyse pazar sersemliği diyelim.
hadi bye kib.

Bi gün evlenirse sizinle evlenmek istiyo ama o gün gelene kadar kendi halinde olmak istiyo gibi.. Sen şurda dur ben zamanı gelince gelip sana nikahı basarım bence ne kadar üzülseniz de umursamaz görünmelisiniz. O da görsün umursanmamak ne demek.. Böylece kaybetme korkusu da duyar belki.. Bitirip bitirmemeyi de bi süre sonra kesinleştirirsiniz kafanızda diye düşünüyorum.. Belki akıllanır belki de siz yol yakınken dönmeye karar verirsiniz..

Evet evet sanırım tam olarak öyle. Cünkü evliliği senden önce hic düsünmedim, şimdi cok istiyorum ama daha birsürü planım var diyor. Kaybetme korkusu başlarda vardı ama ben galiba cok naif davrandım, o korku kayboldu bu Nasıl olsa bekler beni dedi. Öyle yapıcam teşekkür ederim

çok alakasız olabilir ama,bi dizi izledim geçenlerde( yeter )diye oradaki cerrah canlandı gözümde

böyle hayatını sadece bi noktaya odaklamış gibi ,kariyer kariyer madem bi evlilik düşünüyor ya bi resmiyet kazandırsın yani ne bileyim hani helale harama takılıyor desem öyle birinede benzemiyor anlattıklarınız kadarıyla ilginç yani
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Helale harama dikkat ediyor o ayrıda. Zaten benim istegim hergün konuşalım bulusalım değilki. Sadece bana verdigi değeri göstersin istiyorum başlarda oldugu gibi. Şimdi birbirimizi artık tanıdığımız icin öyle her zaman konuşmaya gerek duymuyormuş.ama kariyerle kafayı bozmuş o konuda haklısın. Teşekkürler canım amin

Adam kararsız daha hayatın tadını çıkarma keyfinde ,evlilik sorumluluk ister , bence artık arayıp sorma onu

Bulmuş birini, savmış seni....
Birini bulduğunu sanmıyorumda, sanırım benide öyle vazgeçemeyecek kadar cok sevmemiş. Önceliğim işim kariyerim, cünkü onları kaybedersem sen dahil herkesi kaybederim ama onlar olursa herşeyi kazanırım kafasında

Gerçekten sevip evlenmek isteyen bir insan sevdiği kadına böyle yapar mı? Önce bunu düşünmekte fayda var. Bir kere oturup düşündükten sonra da cevap kabak gibi meydana çıkıyor zaten.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…