Nasıl nokta koymalıyım

Gerçekten sevip evlenmek isteyen bir insan sevdiği kadına böyle yapar mı? Önce bunu düşünmekte fayda var. Bir kere oturup düşündükten sonra da cevap kabak gibi meydana çıkıyor zaten.
Geçmiş olsun.
Bende bunu hazmedemiyorum, sevmiyorsa neden hayatıma giriyor? Hadi sonradan duyguları değişmiştir, soğumuştur olabilir diyorum, ama onuda kabul etmiyor. insank evlilikten soğutuyorlar ya, gelmişim 28 yaşına vakit kaybetmek istemiyorum, yanlış adım atmaktan korkuyorum teşekkürler yorumun icin

Canım sevse işiyle birlikte sana da önem verebilirdi.
Nitekim insan sevdiğiyle daha iyi ve güçlü hisseder kendini.
Sanırım sen öğrencisin kendisi de düzenli işini kurmuş vakit harcamak istemiyor sevgililik muhabbetiyle kendi gibi birini arıyor. Ailesi de böyle istiyor olabilir.
Kendimden yola çıkarak bunları söyleyebilirim.
Madem o kendini düşünüyor sen de öyle yap kendini ve geleceğini düşün kariyerine odaklan.

Ailesiyle bağları cokta güçlü değil, onlar yüzünden böyle bencilim ve hayata gec başladım diyor, dolayısıyla onların istekleri ne denli önemli bilemiyorum. Acıkcası bende öyle istiyorum ben her daim onun arkasında olayım, işine gücüne destek olayım istiyorum ama o beni sürekli uzak tutuyor, sen kendi okuluna odaklan diyor. Paylaşımcı değil yani. Haklısın canım, kendime odaklanmalıyım aslında bununda farkındayım ama gönül söz dinlemeyince başkalarından duymak istedim. Teşekkür ederim yorumun icin

Rica ederim canım. Ben sevgilim için çabalayıp birlikte ders çalışalım diyerek çalıştırmış ve iyi puan almasını sağlamıştım başta işsizdi sonradan işi oldu falan filan annesi de brni beğenmez oldu nişanda yapmıştık sonuç ben atanamadım o süreçte. Aklım başıma geldi. Değmez hiçbür erkek için. Hayırlısı olsun her şey bizim adımıza

Amin canım, senin hakkındada hayırlısı olsun inşallah. Haklısın degmez bi erkek icin, sonra olan bize oluyor. Kıymet bilmeyenlerim kıymeti daha cok oluyor su yalan dünyada

valla kendiniz yazmissiniz herkesin gelecekten farkli beklentileri ve planlari var bir arada gidebilecek bir yolunuz yok gibi mantiken pek birsey kalmamis zaten devam etmek icin. Adam sizin 7-8 gun hic aramadan sormadan yasiyorsa zaten ortada bir sikinti var demektir. Belliki kendisi kafasinda coktan atmis bu iliskiyi arka planlara da sirf sanki bitirmeye vakti yokmus gibi size atmis topu.
Son siniftayim demissiniz sizin kariyer planlamaniz yokmu ? Tek sorun onun gelecek planlari olmasi mi, adam belliki hayatini gelecegini planlamakla duzene sokmakla mesgul evlilik gibi bir beklentiniz varsada zaten suan pek mumkun olmazmis, bence yol verin gitsin herkes kendi yoluna baksin. Hediyeler nedir ki ? Bana pek dogru gelmiyor hediye falan geri vermek, sonucta yasanmis bitmis cocuk gibi al hediyeni ver hediyemi olmaz yani.

Evlilik zaten suan benim icinde cok mümkün değil. 1/2 sene sonra anca. O konuda hemfikirdik. Bende onu anlayamıyorum, madem bu kadar bitirmeye hazırdı, olgun bir insan alır karşısına konuşur. Neden son ana kadar cok ilgili gibi davranıyor aklım almıyor! Ona sorsan onun acısından sorun yok, sen hazır olmasan bana böyle yapmazdın diyorum, sacmalama bitirmek istesem bitirirdim, bitirmek isteyen memnun olmayan sensin diyor. O yüzden kafam karışıyor, mantığım buradaki yazanlarla aynı, sevse böyle yapmaz diyorum. Galiba mantıgımı dinlemenin vakti geldi

Adam ben boyleyim buna raziysan sen bilirsin yoksa daha fazla yer acamam sana hayatimda demis acikca, ona gore dusunun bence. Suan sizden cok daha onemli projeleri var bence hayatinda, bana kalirsa sizinde ondan onemli seylerinz vardir sadece ne dogru zaman nede dogru isan yolunuza bakin derim.

Gördüğüm kadarıyla kariyer odaklı bir insan ama bana kalırsa seven insan 5dk bile olsa zaman ayırabilir 24 saat de kariyeriyle ilgilenmiyor ya daha şimdiden böyleyse ilerde ohoo..

İs guc kariyer okul görüşmenize Mani olabilir doğru ama kimse kusura bakmasin yemek yerken wc derken bile msj atıp arayan var yüzyüze gorusemiyorsun uz tamam 1 hafta olur 2.hafta saçma sevgi yok olup uçup gitmiştir bana göre. Ben dersleri için hayatına kimseyi sokmayan arkadaşlarımı biliyorum oda öyle yapsaymış keşke.

Burada oturduğumuz yerden yorum yürütmek kolay biliyorum ama anlattığın kadarıyla söylüyorum bence görüşmeyi bırakmalısın. Yaş konusuna o kadar takılma bence gerçekten seni sevecek bir insan bulduğunda istersen 35 yaşında ol, en azından hayatının kalan zamanını güzel geçirirsin. Yanlış bir karar alma yaşını düşünerek.

Aynen, oda bana başta demişti sırf derslerimden kariyerimden dolayı hayatıma kimseyi almadım, seninle tanışmak icin bile 1 sene bekledim diye. Ama madem herşeyi tam değildi benim hayatıma neden girdiki, Bi insan bu hakkı kendinde Nasıl görür? Hic bisey yokmuş olmamış gibi çıkıp gidiyor birde

Haklısın, yaş konusunda cok fazla takıntım yok ama illaki bilinçaltında insan düşünüyor canım, tesekkür ederim yorumun icin

Böyle tuhaf insanla bi omur ggeçermi?Geçer!!! Ama oömrünü torpuler.Cunku hem tuhaf,hem bencil. Bi gün seni ggöklere çıkarır ertesi gun yine kendi icine döner, seni arka plana bırakır Kalakalirsin öyle. Yasamadigim biseye asla yorum yapmam arkadaşım.Yaşıyorum. Kİbar bi dille sen bi ötede dur olursa sonra bakarız yine ddemiş. Bence vaktini boşa harcama. Diyelim bbekledin,diyelim evi likle sonuçlandı yyukarıda belirttiğim gibi cçok müthiş bi sey olmaz,yasayamazsiniz,sanmam. Yine de karar senin kardeşim...

O kadar Haklısın ki canım, tecrübe edenin hali bir başka oluyor tabi. Birçok seyi mantığım bana desede başkalarının demesi kadar inandırıcı olmuyor. Gercektende öyle. Beni kaçırmak istemediği icin ögrenci oldugumu bilmesine rağmen tanıştı benimle, sonra benim öğrenciliğim onun kariyeri herşeyden önemli oldu.

O ne uzaktan arkadaş gibi arada mesajlaşır konuşuruz.
Seven adam sevdiğinin sesini duymadan yapamaz,her mesaj atığında heycanlanır.
Olabildiğince uzaklaş,bu arada ne o çocuk gibi küstüm seninle al hediyelerini ,saçma yani !
Yaşandı ve bitti hediyeleri görmek istemezseniz bile atın çöpe gitsin !

Seven, isteyen adam böyle rahat konuşmaz, ne konuşacağı bellidir.. 2*2=4
İnan tam tamına aynısını dedim ona, herkes sevgisini farklı gösterirmiş bu 2*2 kadar basit Bi çözüm değilmiş
Aslında maksat hediyede değil, yani Bi nokta koymak istiyorum. O kadar akıllı ki, açık kapı bırakarak benim aklımı karıştırmaya calısıyor, güya beni kaybetmemek icin arada Bi mesajlaşırız ben seni düsünüyorum cok fazla kafana takıyorsun herşeyi diyor. Ama seven Adam böyle davranmaz haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…