- Konu Sahibi hayatcokgarip
-
İnan tam tamına aynısını dedim ona, herkes sevgisini farklı gösterirmiş bu 2*2 kadar basit Bi çözüm değilmiş
Aslında maksat hediyede değil, yani Bi nokta koymak istiyorum. O kadar akıllı ki, açık kapı bırakarak benim aklımı karıştırmaya calısıyor, güya beni kaybetmemek icin arada Bi mesajlaşırız ben seni düsünüyorum cok fazla kafana takıyorsun herşeyi diyor. Ama seven Adam böyle davranmaz haklısın
Doğru, herkes sevgisini farklı gösterir. Ama rest çekerek göstermez. Bu biraz rest çekiyor gibime geldi. Hani benim tuzum kuru" mesajı var sanki konuşmalarında..İnan tam tamına aynısını dedim ona, herkes sevgisini farklı gösterirmiş bu 2*2 kadar basit Bi çözüm değilmiş
Aslında maksat hediyede değil, yani Bi nokta koymak istiyorum. O kadar akıllı ki, açık kapı bırakarak benim aklımı karıştırmaya calısıyor, güya beni kaybetmemek icin arada Bi mesajlaşırız ben seni düsünüyorum cok fazla kafana takıyorsun herşeyi diyor. Ama seven Adam böyle davranmaz haklısın
Aynen, 7/8 gün hic merak etmedinmi beni diyorum, etmediğimi nerden biliyorsun diyor! İyide eden adam arar diyorum, her arayan soran merak ettiği icin değil bOŞ vaktini doldurmak içinde arayabilirmiş vs vs. Her lafa o kadar cok cevabı varki ama net bişey yok. Bende sanırım hep Bi açıklama yaptığı icin uzattım bu kadar, coktan nokta koymalıydım belkideBahane bahane bahane...
7-8 gün hiç konuşmamak nedir ya mesajla bile? İnsan arkadaşlarıyla bile o kadar uzun süre konuşmamazlık yapmıyor. Bir de sen okuluna odaklan ben kariyerime falan demesi zaten çoktan vazgeçtiğini göstermiş.
Yani hayatta birsürü acı yaşamış, biraz bencilleşmiş. Fazla herseyi takma zaten değişmiyor demesinden cok umursamaz biri oldugunu görüyorum. Ben Nasıl olsa unuturum diyor yani, haklısınız kızlarDoğru, herkes sevgisini farklı gösterir. Ama rest çekerek göstermez. Bu biraz rest çekiyor gibime geldi. Hani benim tuzum kuru" mesajı var sanki konuşmalarında..
Haklısın canım, 1,5 yıldır zaten oyaladı oyalayacagı kadar. Ben beklerdim sorunda değil ama önümü göremediğim sevgisinin olup olmadıgını bilmediğim birini Nasıl beklerim! Kendiside küçük değil 33 yaşında. Artık kapattım ama konuyu, kendime itiraf edemediğim seyleri duymak silkelenmeme yardımcı oldu, teşekkürler28 yasindasiniz artik sizinde kendi duzeninizi kurma vaktiniz gelmis. Bu adama saplanip kaldiginiz icin karsiniza cikacak baska adaylari ekarte etmis oluyorsunuz.
Bu adami beklerseniz daha cok beklersiniz. Ayrica sizi yari yolda birakmaya coktan niyetlenmis. Bence uzak durun önunuze bakin.
Teşekkürler canım,Bende daha önce nişan attım, oda cok yoğundu ama wc ye giderken bile yazıyordu. Ha oda dengesizdi o ayrı ama ilgisizlik başka birşey.Dengesizin önde gideni.
Hiiiç takma arkadaşım.Ben ne yoğun insanlar gördüm hergün her dakika sevgilisiyle konuşan ilgilenen.
Benim eski nişanlım acayip yoğun bir insandı. Aynı anda 3-4 işi vardı. Ama bensiz 1 dakikasını bile geçirmezdi. Ha bizimkide çok fazla ilgiden bitti orası da ayrı. Bir süre sonra bunaltıyor.
Zaten bu saatten sonra arasa sorsa bile olur yanı yok gibi. Ben kendimi zorla merak ettiremem o insanın icinden gelir. Ben arkadasım 3 saat cevap vermese nerdesin diye ararım, sevdigim insanları sürekli merak ederim. Ama günlerce görüşmemek hem insanı soğutuyor,hemde bişey paylaşası gelmiyor insanın. Sonrada bana kızıyor sen hayatında olan biteni bana anlatmıyorsun diye. Ne zaman anlatacaksam. Bencede artık kendime itiraf etme zamanım geldi, beni oyalıyor cepte durayım istiyor başka Bi açıklaması yok. Teşekkürler yorumun icin7-8 gün hiç haberleşmemek de nedir? ben erkek arkadaşımdan 24 saat haber alamasam başına bişey mi geldi diye düşünür paniklerdim. ne kadar rahat bir adam o öyle. daha doğrusu rahatlıktan ziyade bu karşıdakine değer vermemektir. sevmiyor bu adam seni. hiiiiç uzatma bununla. adama bak bi de arada yazışırız canım hal hatır sorarız demiş. istiyor ki sen cepte dur.en nefret ettiğim erkek tipi.
kendine saygı duyuyorsan bu adamla ilişkini tamamen noktalarsın.
Bide ben ilgi manyagı Bi insan değilim cok özgürlüğüme düşkünüm hesap vermeyi sevmem gittiğim yeri bildirmeyi sevmem. Öyle olmama rağmen bu kadarı fazla, seven insan merak eder, ne yiyor ne içiyor sevdigi insan diye. Bunu geçte olsa anladım sadece itiraf edemiyordum kendimeNe kadar da yoğunmuşmuşmuşmuş
1 gün aramamayı anlarım da 7-8 gün aramamak nedir hiç duş almıyor yemek yemiyor tuvalete gitmiyor mu iş dışında birini arayıp selam demedi mi bu adam bu kadar günde robot mu bu
Direk bitir.
Teşekkürler canım,Bende daha önce nişan attım, oda cok yoğundu ama wc ye giderken bile yazıyordu. Ha oda dengesizdi o ayrı ama ilgisizlik başka birşey.
Hiç olmamış, hiç hayatına girmemiş gibi davran. En fazla netten tanıştığın biri gibi. 5 mesaj atarsa 1 ine cevap yazarsın, sorgularsa iş güç okuldan dersin.Merhaba kızlar,
uzun zamandır girmiyordum buraya. Danışacağım pek objektif insanlar yok etrafımda o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 28 yasındayım 1,5 senedir bir ilişkim vardı, sanırım bitti, bende bilmiyorum kafam almıyor. Bu beyefendi benimle tanışmak icin uzun süre cesaretini toplayamayan, iş bulup düzenini kurduktan sonra tanışmayı hayal eden biriydi. Nitekim iş bulup düzenini kurunca benimle tanışma hayalini gerçekleştirdi. Cok ince düşünceli, olgun, zeki, entellektüel ve çalışkan birisidir. Baştan beri herşey cok iyiydi, sadece evliliği bazı şeyleri ardına attık. Ben son sınıftayım Onunda bazı halletmesi gereken kariyer planlaması var ve cok seviyeli giden, bir tartışma vs yaşanmadan, kalp kırmadan devam ediyorduk. Bazen cok ilgisiz olsada, sürekli işinden dolayı beni aksattığını biraz anlayışlı olmam gerektiğini falan söylerdi. Ama artık son Zaman'larda bu ilgisizliği abartmaya başladı. 7-8 gün hiç görüşmediğimiz oldu, mesajla bile. Kızınca anlayışsız olan ben oldum. En sonunda madem bu durum seni rahatsız ediyor, o zaman benimle devam etmek istiyormusun istemiyormusun iyice karar ver ona göre devam edelim bile dedi. Yani umrunda bile değilmişim gibi. En son yüz yüze konuştuğumuzda ise sen okulunu bitir bende kariyerime odaklanayım, Senide böyle üzüyorum ama bilemeden üzüyorum, ben cok çektim ailemden vs demeye başladı. Hiç görüşmeyecekmiyiz diye sordum arada yazışırız Canım hal hatır sormak icin dedi. Sanırım Onunda cok umrunda değilim değilmi kızlar? Mantıgımla kalbim arasında kaldım ne olur bişey söyleyin! Hediyelerini geri vermelimiyim sizce? Son noktayı Nasıl koymalıyım bilmiyorum, sanki böyle bitmemiş gibi hissediyorum hic bişeye konsantre olamıyorum
Evet öyle olursa hala onu beklediğimi düşünecek. Buraya yazdıktan sonra zaten numarasımı mesajlarını herseyini sildim.Yol ver gitsin. Arkadaş olarak filan da yazışma, konuşma.Kes at.
Kendini bir şey sanmasın.
Hiç olmamış, hiç hayatına girmemiş gibi davran. En fazla netten tanıştığın biri gibi. 5 mesaj atarsa 1 ine cevap yazarsın, sorgularsa iş güç okuldan dersin.
Hediyeleri falan da vermene gerek yok. Maddi değeri varsa, bozdur ye, sefan olsun
Evet öyle olursa hala onu beklediğimi düşünecek. Buraya yazdıktan sonra zaten numarasımı mesajlarını herseyini sildim.
Dogru diyorsun canım, ilgisiz birine verilebilecek en güzel cevap bu. Dedigin gibi yapacagım, sonucta bende ona almıştım ve kesinlikle geri istemiyorum, satar parasını yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?