- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Aslında evet çok haklısınız zırda kalınca mecburi yapıyor insan ama inanın sabah aksam gece gündüz hep bu konu var aklımdaKızlarımın arası tam 3 yaş. Biri 9 aylık, diğeri 4 olmak üzere. Yardımcı olacak tek bir kişi bile yok, ne anne, ne kayınvalide. Eşim yoğun çalışıyor, evdeyken her işe koşturur ama sonuçta bütün gün evde değil. Büyük kız kreşe gidiyor, o beni kurtarıyor. Kreşe gitmese muhtemelen cavlağı çekmiştim.Hani sizin durumunuz benden daha umut verici görünüyor. En azından yardım edenleriniz var. =)) Ben de daha ölmediğime göre, siz de yapabilirsiniz. İnsan mecbur olunca, aklına hayaline gelmeyen işleri beceriyor.
Evet doktorum sprille korunmak %100 güvenli değil bin kişi de bi hamile kalma ihtimali var demişti dr oda geldi beni buldukk'da sprillle, prezervatifle, hapla korunurken hamile kalanların oranı %80 nedense :/
neyse.
başedilmeyecek bir durum olduğunu sanmıyorum. kendinize güvenmeniz lazım. aileler yakında mı?=
Çok haklısınız aslında ama ne bileyim hep kötü düşünüyorum bnm için önemli olan ev işi falan değil bir an önce kendimi toparlamamMerhaba. Benim çocuklarımın arasında daha az fark var. Benim eşim dogumdan sonra büyük oğlum la cok ilgilendi. Cok gezdirdi sevdiği yerleri felan. Ben bebekle ilgilendim, ama her gün oğluma ayrı vakit ayarladık. O sirada bebege baba bakıyordu. Bu şekilde fazla kıskançlık yaşamadık. Ev işlerine gelince: biraz relaks olmaniz lazim. Ilk günler için kv ve anneden yemek icin yardım isteyebilirsiniz. Ama doğum inşallah iyi geçse cabuk toparlayıp eşinizle beraber idare edebilirsiniz diye düşünüyorum. Bu ama hep duruma ve bebege bagli. Ev işleri bu sırada be sizin nede esinizin önceliği olmali. Onlar kaçmıyor ve onun için dışardan da yardım istenebilir. Sağlıkla kucaga alin insallah. Korkularınizi kafanızda tekrarlayıp durmamaya gayret edin. Pozitif düşünün. Herşey cok güzel olucak insallah
Ya inanın bni en çok zorlayan kısm orası zaten 10 gündür kvde kaldık bi defa bile yanaşmadı babannneyeAlışıyorsun merak etme bu duruma. Tek tavsiyem büyük çocugunuzu daha daha cok babaanne ve anneanne ile birlikte zaman geçirmeye tesvik etmek olucak. Onlara da alışırsa hastahane de kalmanız felan daha kolay olur sizin için.
Mutlaka bakacağımİkiz üçüz bebek sahibi olanları düşünün onlar nasıl yapıyorsa sizde başara bilirsiniz ... Bence o kişilerin bloklarını okuyun gecen birine denk gelmiştim ve yemek 2 çocukla zor iş olduğu için vaktim oldukça hazır yapıp buzluğa attım soğanı dogradim kavanozladim falan diyordu bu işini görür diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?