Nasıl olur ki

Çok teşk ederim peki daha önce neden yazmadı da şimdi yazdı duygusu bir anda mı oldu onada sorucam

İlişkiler tecrübeye dayalıdır , ilişkiler hakkında okuduğumuz şeyler ilişki başlayınca kafadan uçup gider umarım ilişkiniz olursa kendinizi çok kaptırmazsınız ama lütfen başında iyi gözlem yapın kızlarla arkadaşlığı fazlaysa lütfen değişmesini beklemeyin çünkü ilerde hırs yapıp kıskanacaksınız ve daha fazla sinirlenip ağlayacaksınız kafanız bulanacak ve merkezinize onu koyacaksınız hep öyle oluyor tecrübeliyim bu konuda malesef. İlk gözlem çok iyidir başında kusurlarını gördüyseniz sonradan değişmesini beklemeyin çünkü bir erkek düzenini bozan birilerini hayatından illaki çıkarır.

Böyle bişey hiç daha önce duydunuz mu

Bu mesaj neden eksilenir ki ne alaka

Konu sahibi evrene mesaj göndermeye inanıyorum ben. Ama ne yazdığı ne dediği önemli şimdi
ya ben o kullanıcıyı teeee ne zaman göz ardı ettiğim için görememişim hahaha. tanıştırıyım benim belalım o , takmış kafayı bana.gördüğü yerde eksiliyo yorumlarımı kaç zaman geçti ben onu görmezden geleli düşün , ne yazarsam yazıyım ama.yazık onu da böyle kabullenelim

Hoşlandığını belli etmemek için bir çabaya girip dozunu kaçırmış olabilir. Hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…