- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
-
kesinlikle kotu niyetli dusunelecek bir durumlari yok yanlis anlaşıldı galiba. Esim zaten benim disimda görüşmuyor, hem bu cift yas olarak bizden epeyi buyuk ve gercekten iyi insanlar. Beni sadece bizi bu kadar aile yerine koymalari bunaltiyor, nasil desem sanki cocuklariymis miz gibi hatta. Esim sınırını cok iyi korur her cinse karsi, o yonden kafam rahat.Uyuyan devi uyandırmışsınızSexingthecherry
Adam yıllardır soyutladığı iletişimi sizle aşmış , eee eşininde işine gelmiş bu durum.
Adamla belki sayenizde bir şeyler yapar olmuşlar .
Ha ben olsam , bu akşam müsait değiliz....bu hafta sonu başka planımız var ... derdim .
Yani ben aynı insanlarla sürekli beraber takılamam zaten , afaksn basar beni.
Kötü alıştırmışsınız ya ... her gün her gün .
hah iste tam oyle! Cok yalnizlarmis ve bizi aile gibi kabul ettiler birden. Esim de o yuzden vicdan yapiyor, e haliyle ben de...Sanırım çok yalnizlarmis.. hem tek tek hem çift olarak.. siz ilaç gibi gelmissiniz.. ama size zehir olabilir zira sitemler sürekli beklenti zor.. birden olursa esiniz arada kalır yavaş yavaş azaltın.. bulusmalara başka kişileri de çağırın.. başbaşalık durumu, ilgi dagilsin
Ay hic sevmem böyle sürekli görüsülen arkadaş ilişkilerini. Hafta 1 neysede her gün görüşmek çol manasız. Bence her cagirdiginda gitmeyin yorgunum diye belirt. Esinde bahsetsin ayni is yerindeyse cok yoruluyo cok yogun diye.
aynen ben de daraliyorum. Ben kendi aileme tahammuk edemiyorum 1 gunden fazla. Bir yandan da o kadar iyi niyetli, o kadar samimi yaklasiyorlar ki ne yapacagimi sasirdim. Kislik hazirliklarini bile birlikte yeriz diye normalin iki kati yaptılar dusununof okurken daraldım.. araba kullanacak kadar iyiysen nedir yahu, araba kullanmak için manyak şartlar gerekmiyor kiben yerinde olsam ufak ufak mesafe koyardım, çünkü fazla samimiyetin tez ayrılık getirdiğine inanırım.. bu akşam planımız var, bugün erken yatacağım, haftasonu çalışmam gerek diyerek minik minik adımlarla geri çekil.. eminim çok iyi insanlar ama çok sıkı fıkı olmak bana göre de değil, daralırım.. o yüzden anlıyorum seni..
kesinlikle kotu niyetli dusunelecek bir durumlari yok yanlis anlaşıldı galiba. Esim zaten benim disimda görüşmuyor, hem bu cift yas olarak bizden epeyi buyuk ve gercekten iyi insanlar. Beni sadece bizi bu kadar aile yerine koymalari bunaltiyor, nasil desem sanki cocuklariymis miz gibi hatta. Esim sınırını cok iyi korur her cinse karsi, o yonden kafam rahat.
evet ben fazla ince düşünüp kendimi yerim genelde malesef. Cok cabuk aliniyorlar zaten net soylemedigim halde. Off off. Ben ne olcam boyle ya. Kendime gicik oluyorum.Yok yok öyle bir şey anlamadım zaten , ben yanlış anlattım herhalde :)
Kadının eşi sizden önce kimse ile görüşmezmiş ya ... karı/koca sizde bulduğu samimiyetle sanki sosyalleşmeye başlamışlar gibi geldi. Yani karşıdaki kadın bu durumdan memnundur doğal olarak , insanlarla görüşmeyen,içe dönük eşi ... nihayet birileri ile görüşüyor diye .
Ama beraber geçirilen zaman ne kadar keyifli olursa olsun ... bu kadar sık görüşmek sıkıcıdır.
Herkes evine gelip miskinlemek ister .
Artık nasıl kalp kırmadan uygun bir dil bulunur bilemiyorum ama yorgun olduğunu ve işten çıkınca uzanıp yatmak isyediğin mesajını bir şekilde vermelisin.
Ben direkt söylerdim. Ama anladığım sen daha naif bakan , kırmak istemeyen birisin . İşte o yüzden sana o uygun dil nedir diye pek yardım edemiyorum :)
hah iste tam oyle! Cok yalnizlarmis ve bizi aile gibi kabul ettiler birden. Esim de o yuzden vicdan yapiyor, e haliyle ben de...
Ailemizi bile her gün görsek fenalık geciririz.. her gün görüşünce konuşacak bişey kalmaz.. eşinize fazla muhabbet tez ayrılık diyin.. tamam çok iyiler seviyorum ama bu kadar çok görüşmek normal değil aramız bozulacak mazallah diyin:) sizin için tek olmadiklarini hissettirin mutlaka başkaları ile Plan yapın.. planlariniza dahil edin.. onlar için teksiniz çünkü ve cok beklenti var..
deneyecegim bu yontemi, bakalim nasil olacak. Esim de ben de biraz fazla hassasiz bu tarz konularda. Bize ihtiyacı olanlara hayir diyemeyiz. Ama cidden daraldim bu sefer gucum yetmiyor.Ailemizle bile o kadar sıkı görüşmüyoruz iş arkadaşıyla bu kadarı fazla geldi .Kadın aradığında yorgunum,çok yoğunuz ya da başka planlarımız var deyin.
deneyecegim bu yontemi, bakalim nasil olacak. Esim de ben de biraz fazla hassasiz bu tarz konularda. Bize ihtiyacı olanlara hayir diyemeyiz. Ama cidden daraldim bu sefer gucum yetmiyor.
ben de cok severim. Ama alakasiz bir otel onerisi actigim konuya birisi cok guzel onerim var ama nickini edepsiz buldum soylemem o yuzden demisti, cahillik basa belaYavaş yavaş koyun mesafeyi. Zamanla kabullenirler. Eminim siz de istersiniz zaman geçirmeyi ama hayat zor, işler güçler yorucu. Bunu da ifade edersiniz arada sırada, tatlı tatlı.
Bu arada sexing the cherry çok sevdiğim kitaplardandır, seçiminizden dolayı ısındım size:)
ben de cok severim. Ama alakasiz bir otel onerisi actigim konuya birisi cok guzel onerim var ama nickini edepsiz buldum soylemem o yuzden demisti, cahillik basa bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?