- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
-
evet hem esimle yalniz kalmak hem baska seylere zaman ayirmak istiyorum. Mesela bugün yorgunum erken kalkalim diyorum yatak sereyim diyor, haftasonu cenaze var diyorlar destek icin yaniniza gelelim diyorlar, bayramda bile bizi ozlemis kmlerce yol gelmisler. Allahim sabirCanim maddi ihtiyaca dayanılir da manevi olarak nereye kadar idare edersiniz.. çok yorucu.. ne gerek var.. yine görüşün ama sınır koymak lazım.. siz nispeten yeni evlisiniz birlikte başka şeylere kisilere de zaman ayirmaniz lazım..
anlattim guzel guzel, o sex bu sex degil diye ama kim anlarAhahaha, akla başka şeyler gelmiş belli ki
haklisiniz, ama iste biraz bunaltiyorlar.bu sorun mu yahu ne güzel insan kazanmışsınız işte
anlattim guzel guzel, o sex bu sex degil diye ama kim anlar
haklisiniz, ama iste biraz bunaltiyorlar.
iste sizinki guzelmis. Bizim durum benim icin mecburiyete dönüştü bu yuzden huzursuzum. Ne soylesem kiriliyorlar.Bizimde var oyle arkadas. Surekli beraber takiliyoruz. Sizin dediginiz gibi. Bi onlar bizde bi biz onlarda ama sizin arkadas gibi baskici ve sitemkar olmuyoruz karsilikli olarak.
Onlarin cani istemediginde sormayi israr etmeyiz onalrda bize yani birbirimizden ayrilmiyoruz ama birbirimizi birseylere mecburda tutmuyoruz.en guzelidr bu zaten.
Ama sizin arkadas. Hemen alinganlik yapiyor sitem ediyor. Bir nevi uzerinizde baski olmus oluyor ki buda insani gerer. Rahat olmaz.
Bilemedim. Ben sevmiyorum baskalari tarafindam birseyleri mecburiyet olmasindan.
+ olarak. Kocalarimiz ayni is yerinde farkli vardiyalarda biz ise ev hanimlariyiz. Calisiyor olsam okadar gorusemem. Sende ayaklarini uzatip dinlenmek istiyorsun haliyle. Bizde is yok guc yok.iste sizinki guzelmis. Bizim durum benim icin mecburiyete dönüştü bu yuzden huzursuzum. Ne soylesem kiriliyorlar.
Çalışmıyor olsam gercekten bir nebze tahammulum artardi ama bu haftalarda isim oyle yogun ki kafam hicbir seyi kaldirmiyor.+ olarak. Kocalarimiz ayni is yerinde farkli vardiyalarda biz ise ev hanimlariyiz. Calisiyor olsam okadar gorusemem. Sende ayaklarini uzatip dinlenmek istiyorsun haliyle. Bizde is yok guc yok.
Evet. Bizim canimiz ne istiyorsa onu yapiyoruz. Onlarda bizde.
Mecburi olan hic birseyi sevmem.
Kimse icin kendinizi kasmayin yormayin.Çalışmıyor olsam gercekten bir nebze tahammulum artardi ama bu haftalarda isim oyle yogun ki kafam hicbir seyi kaldirmiyor.
mhtemelen yakında komple küseceklerdir size.iste sizinki guzelmis. Bizim durum benim icin mecburiyete dönüştü bu yuzden huzursuzum. Ne soylesem kiriliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?