- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
canım benim çok teşekkür ederim yazdığın için, ablam, yengem,dayım, arkadaşlarım onu çok benimsedi yıllardır başta ben de yaş problem olur diye düşünüyordum tabi ki ama farklı yaşantıları olan insanlar değiliz ne yaparsak beraber yapıyoruz aynı atölyede çalışıyoruz aynı kişilerle iş yapıyoruz aynı kişilerle yemeğe çıkıyoruz aynı yerleri dolaşıyoruz desem ki onun ayrı dünyası var benim ayrı dünyam illa sorun olur anlaşmazlık olur , olmaz da demiyoruz sorun illa olur o da böyle düşünüyor ama bir defa evlenicem diyor ben de bunu çok değerli buluyorum ve evlilik için en önemli şey bir maddiyat iki sağlık diyor evliliklerin çoğu para sıkıntısı ya da sağlık sorunları yüzünden bitiyor birde internet diyor, bizim hiçbir engelimiz yürütmemek için sorunumuz yok diyor benim kadar o da düşünüyor o tanınan biri çok açmak istemiyorum hayatına düzenine çok dikkat ediyor hep örnek olmaya çalışıyor öyle de görülüyor biz hep konuştuk, ben babam bazı şeyleri görmeyip onu tanımaya çalışırsa seveceğini düşünüyorum aynı karakterdeler ama babam çok fevri davranan asabi yapı da biri bir hayır dedi mi çok şeyi kaybederim. 1-2 aya kadar konuşacağım ama nasıl yapacağımı inan ki bilmiyorum babam beni de tanıyor onlar gibi olmadığımı yapımı biliyor ama ondan önce kızımı kürte verdimi düşünür beni düşünmez zamanında sanatla ilgileniyorum onla ilgili eğitim alacağım diye okula yollamamış biri babam şimdi daha yeni kabullendirdim onu da ben tv e çıkınca başarılı olunca kabullendi deseydim ki baba ben sergi açıcam ona da izin vermezdi. karman çorman yazdım değil mi aklım beynim çok dolu nasıl yapacağımı nasıl altından kalkabileceğimi bilmiyorum çok teşekkür ederim yazdığın için
canım sorun aramak istiyorsan araSen 25 degilsin aranizda da 18 yas var. Neden yalan soyleme geregi duydun ki?
73 dogumlu bir adamla 91 dogumlu bir kiz, baban yasinda nerdeyse ya :/
canım sorun bulup onlarla uğraşmak istiyorsan yaz tabi, 2 yaş farkının yalanını yazacak değilim tellwe diye bir site var orada tanıştığım benim gibi durumu olan arkadaşıma anlattım üye olduğumu bu konuya yollar mısın diye uyum için dedi bende yolladım ben sevgilim diye de özellikle yazmamışım kadın erkek demişim 2 yaş daha büyük olunca babam yaşında olmuyor mu böyle görmen için?Sen 25 degilsin aranizda da 18 yas var. Neden yalan soyleme geregi duydun ki?
73 dogumlu bir adamla 91 dogumlu bir kiz, baban yasinda nerdeyse ya :/
Ben zaten konunun basinda da 16 da cok fazla dedim. Sorun niye arayayim burada sana yardimci olmaya calisiyoruz emek verip, tesekkur etmen gerekiyor. Yas konusunda yalan soyluyosan demek ki bilincaltin da kabullenemiyor bazi seyleri.canım sorun aramak istiyorsan ara
canım sorun bulup onlarla uğraşmak istiyorsan yaz tabi, 2 yaş farkının yalanını yazacak değilim tellwe diye bir site var orada tanıştığım benim gibi durumu olan arkadaşıma anlattım üye olduğumu bu konuya yollar mısın diye uyum için dedi bende yolladım ben sevgilim diye de özellikle yazmamışım kadın erkek demişim 2 yaş daha büyük olunca babam yaşında olmuyor mu böyle görmen için?
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ben de hep ailenin sivrisi hep aykırı davrananı oldum. Hep eleştirildim. Engellenmeye çalışıldım bir çok konuda. Ama her zaman biraz asiydim. Çok söz vermedim onlara hayatım hakkında. Kendi kararlarımı kendim verdim hep. Bu yüzden evlilik süreci bizim için biraz daha yumuşak geçti diyebilirim. Göreceli yumuşak tabi. Ne çektiğimi bir ben bilirim.
Kuşak farkını yaştan bağımsız bir şey olarak düşünüyorum ben. Ortak ilgi alanları, hobiler, meslekler varsa eğer yaş farkı kuşak farkı olmaktan çıkıyor. Kültür farkına, inanca falan hiç girmiyorum bile. Ben evlenmeye karar verene kadar eşimin alevi olduğunu bile bilmiyordum. Konuşmuyorduk çünkü böyle şeyler, ilgi alanımız değildi, konuşmaya tartışmaya değecek bir şey değildi. Anlattıklarından anlıyorum ki sizin için de geçerli bu.
Sanat camiasına çok yakınız biz de. Para kazandığımız, geçimimizi sağladığımız bir alan değil ama hobi olarak takılıyoruz. Bir çok dalda sanatçı arkadaşlarımız var. Evimizde minik bir stüdyomuz var. Çeşit çeşit enstrümanlarımız var. (Ben pek yetenekli değilim).
Eşimin arada bir müzik yaptığı arkadaşları var. Düğünümüze de koca bir orkestra gelmişti
Sanatçı adamı, sanata değer veren adamı, sanatla ilgilenen adamı severim ben. Zarar gelmez o insandan, naiftir.. Çok yazma buraya ünlü diye arar bulur burdaki hatunlar dikkat et.
Yusuf halaçoğlu kimdir bilmiyorum ama bu ne kadar sığ bir düşünce. Benim eşim kürt ve alevi. Hem ermeni olsa ne yazar??? Ha köken olarak ermenidir sonradan asimile olmuştur bilemem. Bunun araştırmasını yapmadım, yetkin değilim bu konuda. Ama bir insan kendini ne olarak tanımlıyorsa o değil midir? Kürdüm ve aleviyim diyorsa kürt ve alevidir benim gözümde. Sonradan müslüman olmuş bir hristiyana "ama o aslında hristiyan" dermisiniz? Muhtemelen "doğru yolu bulmuş" dersiniz. Öyle değil mi?Yusuf Halaçoğlu Alevi Kürt yoktur diyor . Onlar ermenidir diyor. Bence bi araştır
Hadi bakalım. Kolayca atlatırsın umarım bu süreci. Takibe al beni ben de seni alıyorum şimdi. Özelden yazarsın istediğin zaman.Ne güzel :) müzikle de ilgileniyorum ama yazarsam iyice deşifre olucam, çok mutlu oldum yazdığın tanıdığım için seni. ben de aile de hep öyle görülüyorum oldum olası umarım bende atlatırım bu durumları senin gibi ailemle konuştuğum zaman yazarım yine
canım aynı sorunlar yaşayınca artık bunu da araştırmak için fallara böyle internetde aramalara başlayınca haliyle aynı insanları kendine çekiyorsun yazışıyorsun çözümler arıyorsun, emeğin için sağol vaktini aldım bu kadar şüpheye gerek yok 2 yaşın büyük farkı yok.Ben zaten konunun basinda da 16 da cok fazla dedim. Sorun niye arayayim burada sana yardimci olmaya calisiyoruz emek verip, tesekkur etmen gerekiyor. Yas konusunda yalan soyluyosan demek ki bilincaltin da kabullenemiyor bazi seyleri.
Senin sevgilinle aranda 16 yas var, arkadasinin sevgilisiyle arasinda 18 yas var ve sana diyor ki foruma benim icin yaz sen de yaziyosun. Ne ilginc tesadufler zinciri.
çok sağol ,aldım takibe yazarım mutlaka.Hadi bakalım. Kolayca atlatırsın umarım bu süreci. Takibe al beni ben de seni alıyorum şimdi. Özelden yazarsın istediğin zaman.
Konuya yorum yapacaksin, yoruma yorum yapmayacaksin. Konulari konu disina cekmeye cok merakli bi tayfa turedi bdvde, benden prim yok s
canım aynı sorunlar yaşayınca artık bunu da araştırmak için fallara böyle internetde aramalara başlayınca haliyle aynı insanları kendine çekiyorsun yazışıyorsun çözümler arıyorsun, emeğin için sağol vaktini aldım bu kadar şüpheye gerek yok 2 yaşın büyük farkı yok.
Emriniz olur hanımefendiciğim. Konuyu bir yere çekmeye niyetim yok zaten. Çok çirkin bir tarzınız var. Bu mesajınızdan sonra zaten muhattap olmam. Sağlıcakla.
merhaba, 5 yıldır süren bir ilişkim var ailesiyle aram iyi son iki yıldır beni nişanlısı gibi görüyorlar ilişkimizin başından buyana evlilik düşünüyoruz ama ben hep ailemin kabul etmeyeceğini düşündüm cesaret edemedim bu süreçte de ilişkimiz devame tmiş daha da tanımış olduk birbirimizi. ailem karadenizli babam hacı annem yıllar önce vefat etti babam yeni eşiyle hacca gitti ben onlarla sorun yaşamıyorum uyumluyum fakat ben böyle yetişmedim annem böyle değildi sonradan birden pat diye babam böyle olunca tabiki garipsedim .sevgilimle aramızda 16 yaş farkı var sevgilimin ailesi alevi-kürt sevgilimin maddi durumu çok iyi bu sene artık kesin evlenmek istiyoruz babama söylediğim zaman sorun olacağını biliyorum kararlıyız benim gibi bir durum yaşayanlar neler yaptı babalarını nasıl kararlı olduklarına inandırdılar nasıl ikna ettiler nasıl orta yol bulundu yazarlarsa çok mutlu olacağım teşekkürler.
Yusuf Halaçoğlu Alevi Kürt yoktur diyor . Onlar ermenidir diyor. Bence bi araştır
Sende bendensin Umarım sonunuz bizim gibi olmaz çok düşünme Ger şey olacağına varıyormerhaba, 5 yıldır süren bir ilişkim var ailesiyle aram iyi son iki yıldır beni nişanlısı gibi görüyorlar ilişkimizin başından buyana evlilik düşünüyoruz ama ben hep ailemin kabul etmeyeceğini düşündüm cesaret edemedim bu süreçte de ilişkimiz devame tmiş daha da tanımış olduk birbirimizi. ailem karadenizli babam hacı annem yıllar önce vefat etti babam yeni eşiyle hacca gitti ben onlarla sorun yaşamıyorum uyumluyum fakat ben böyle yetişmedim annem böyle değildi sonradan birden pat diye babam böyle olunca tabiki garipsedim .sevgilimle aramızda 16 yaş farkı var sevgilimin ailesi alevi-kürt sevgilimin maddi durumu çok iyi bu sene artık kesin evlenmek istiyoruz babama söylediğim zaman sorun olacağını biliyorum kararlıyız benim gibi bir durum yaşayanlar neler yaptı babalarını nasıl kararlı olduklarına inandırdılar nasıl ikna ettiler nasıl orta yol bulundu yazarlarsa çok mutlu olacağım teşekkürler.
Babam biyle degildi birden pat diye oldu derken sanki bulaşıcı bir hastalıktan bahsediyorsunuz :)merhaba, 5 yıldır süren bir ilişkim var ailesiyle aram iyi son iki yıldır beni nişanlısı gibi görüyorlar ilişkimizin başından buyana evlilik düşünüyoruz ama ben hep ailemin kabul etmeyeceğini düşündüm cesaret edemedim bu süreçte de ilişkimiz devame tmiş daha da tanımış olduk birbirimizi. ailem karadenizli babam hacı annem yıllar önce vefat etti babam yeni eşiyle hacca gitti ben onlarla sorun yaşamıyorum uyumluyum fakat ben böyle yetişmedim annem böyle değildi sonradan birden pat diye babam böyle olunca tabiki garipsedim .sevgilimle aramızda 16 yaş farkı var sevgilimin ailesi alevi-kürt sevgilimin maddi durumu çok iyi bu sene artık kesin evlenmek istiyoruz babama söylediğim zaman sorun olacağını biliyorum kararlıyız benim gibi bir durum yaşayanlar neler yaptı babalarını nasıl kararlı olduklarına inandırdılar nasıl ikna ettiler nasıl orta yol bulundu yazarlarsa çok mutlu olacağım teşekkürler.
Sende bendensin Umarım sonunuz bizim gibi olmaz çok düşünme Ger şey olacağına varıyor
Babam biyle degildi birden pat diye oldu derken sanki bulaşıcı bir hastalıktan bahsediyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?