nasıl orta yol bulurum

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ben de hep ailenin sivrisi hep aykırı davrananı oldum. Hep eleştirildim. Engellenmeye çalışıldım bir çok konuda. Ama her zaman biraz asiydim. Çok söz vermedim onlara hayatım hakkında. Kendi kararlarımı kendim verdim hep. Bu yüzden evlilik süreci bizim için biraz daha yumuşak geçti diyebilirim. Göreceli yumuşak tabi. Ne çektiğimi bir ben bilirim.

Kuşak farkını yaştan bağımsız bir şey olarak düşünüyorum ben. Ortak ilgi alanları, hobiler, meslekler varsa eğer yaş farkı kuşak farkı olmaktan çıkıyor. Kültür farkına, inanca falan hiç girmiyorum bile. Ben evlenmeye karar verene kadar eşimin alevi olduğunu bile bilmiyordum. Konuşmuyorduk çünkü böyle şeyler, ilgi alanımız değildi, konuşmaya tartışmaya değecek bir şey değildi. Anlattıklarından anlıyorum ki sizin için de geçerli bu.

Sanat camiasına çok yakınız biz de. Para kazandığımız, geçimimizi sağladığımız bir alan değil ama hobi olarak takılıyoruz. Bir çok dalda sanatçı arkadaşlarımız var. Evimizde minik bir stüdyomuz var. Çeşit çeşit enstrümanlarımız var. (Ben pek yetenekli değilim).
Eşimin arada bir müzik yaptığı arkadaşları var. Düğünümüze de koca bir orkestra gelmişti

Sanatçı adamı, sanata değer veren adamı, sanatla ilgilenen adamı severim ben. Zarar gelmez o insandan, naiftir.. Çok yazma buraya ünlü diye arar bulur burdaki hatunlar dikkat et.

Sen 25 degilsin aranizda da 18 yas var. Neden yalan soyleme geregi duydun ki?

73 dogumlu bir adamla 91 dogumlu bir kiz, baban yasinda nerdeyse ya :/
canım sorun aramak istiyorsan ara
Sen 25 degilsin aranizda da 18 yas var. Neden yalan soyleme geregi duydun ki?

73 dogumlu bir adamla 91 dogumlu bir kiz, baban yasinda nerdeyse ya :/
canım sorun bulup onlarla uğraşmak istiyorsan yaz tabi, 2 yaş farkının yalanını yazacak değilim tellwe diye bir site var orada tanıştığım benim gibi durumu olan arkadaşıma anlattım üye olduğumu bu konuya yollar mısın diye uyum için dedi bende yolladım ben sevgilim diye de özellikle yazmamışım kadın erkek demişim 2 yaş daha büyük olunca babam yaşında olmuyor mu böyle görmen için?

Ben zaten konunun basinda da 16 da cok fazla dedim. Sorun niye arayayim burada sana yardimci olmaya calisiyoruz emek verip, tesekkur etmen gerekiyor. Yas konusunda yalan soyluyosan demek ki bilincaltin da kabullenemiyor bazi seyleri.

Senin sevgilinle aranda 16 yas var, arkadasinin sevgilisiyle arasinda 18 yas var ve sana diyor ki foruma benim icin yaz sen de yaziyosun. Ne ilginc tesadufler zinciri.

Babanla önce bir konus, tepkisini ölc ona gore davranirsin artik...

Hic bir yol kolay.degil , zorluklari elbete olucak..

Ne güzel :) müzikle de ilgileniyorum ama yazarsam iyice deşifre olucam, çok mutlu oldum yazdığın tanıdığım için seni. ben de aile de hep öyle görülüyorum oldum olası umarım bende atlatırım bu durumları senin gibi ailemle konuştuğum zaman yazarım yine

Yusuf Halaçoğlu Alevi Kürt yoktur diyor . Onlar ermenidir diyor. Bence bi araştır
Yusuf halaçoğlu kimdir bilmiyorum ama bu ne kadar sığ bir düşünce. Benim eşim kürt ve alevi. Hem ermeni olsa ne yazar??? Ha köken olarak ermenidir sonradan asimile olmuştur bilemem. Bunun araştırmasını yapmadım, yetkin değilim bu konuda. Ama bir insan kendini ne olarak tanımlıyorsa o değil midir? Kürdüm ve aleviyim diyorsa kürt ve alevidir benim gözümde. Sonradan müslüman olmuş bir hristiyana "ama o aslında hristiyan" dermisiniz? Muhtemelen "doğru yolu bulmuş" dersiniz. Öyle değil mi?

Hadi bakalım. Kolayca atlatırsın umarım bu süreci. Takibe al beni ben de seni alıyorum şimdi. Özelden yazarsın istediğin zaman.

canım aynı sorunlar yaşayınca artık bunu da araştırmak için fallara böyle internetde aramalara başlayınca haliyle aynı insanları kendine çekiyorsun yazışıyorsun çözümler arıyorsun, emeğin için sağol vaktini aldım bu kadar şüpheye gerek yok 2 yaşın büyük farkı yok.

Konuya yorum yapacaksin, yoruma yorum yapmayacaksin. Konulari konu disina cekmeye cok merakli bi tayfa turedi bdvde, benden prim yok s

Emriniz olur hanımefendiciğim. Konuyu bir yere çekmeye niyetim yok zaten. Çok çirkin bir tarzınız var. Bu mesajınızdan sonra zaten muhattap olmam. Sağlıcakla.

Zaten 16 ciddi fark. 18 daha da ciddi. Ve asil onemli olan bu konuda yalan soyluyosan sen de uygun bulmuyosum bazi seyleri demektir, o yuzden yazdim yani seni rencide etmek icin degil. Hakkinda hayirlisi olsun mutluluklar

Canım örnekle anlatayım komşum Kürt ben Türk ve Selanik göçmeniyim.onları çok seviyorum çok iyiler çok temizler çok misafir perverler v.s ama ben Kürt gelini olsaydım asla yapamazdım çünkü adetleri çok ağır misafir hiç eksik olmaz gelinler kızlar hep ayakta hizmet ediyorlar erkekler daha üstün 10 yaşındaki çocuk dahi 26 yaşındaki ablasına emir verebiliyor çünkü o erkek tek başlarına asla kapının önüne bile inmezler tutucular mesela 2 kardeş köyde babaanneleri göndermem diyormuş ama komşum konuşamıyor bile ben 26 yaşındayım şok olmuştum hatta ver mahkemeye dediğimde çok gülmüştü bizim buralarda normal diye tabi herkes ayrı ama iyi araştır

Emriniz olur hanımefendiciğim. Konuyu bir yere çekmeye niyetim yok zaten. Çok çirkin bir tarzınız var. Bu mesajınızdan sonra zaten muhattap olmam. Sağlıcakla.

Yok onyargilisin, yok cirkin tarzin var bilmem ne. Konu benim konum mu sephora85 sen konuya yorum yaz sana benim karakter analizimden, senin goruslerini kaale mi alacagim saniyosun ya allasen yorumlarini okumuyorum bile ilk cumleden sonra. Hadi hayirli forumlar

Lütfen polemiğe girmeyiniz, konu dışına çıkmayınız.
İçeriğe yorum yapmanız, konu sahibesine yol göstermeniz daha uygun olur.

ilişkiniz başlamadan önce siz 20 iken o 36 imiş.daha önce evlilik yapmıştır muhtemelen.

Ben Kurt olmasina takilmadim ama 16 yas fazla geldi bana. Emin oldugunu saniyorsun ama bir iliskinin 5 sene surmesi demek o iliskinin mukemmel gittigi ve evlilikte de oyle gidecegi anlamina gelmez canim. Yerinde olsam bir sure ayri kalip kafami toplayip oyle karar verirdim. Sen emin olduktan sonra babana bile laf dusmez. Sonucta hayat senin hayatin ama babalar genelde hakli cikiyor bunu da unutma.

Yusuf Halaçoğlu Alevi Kürt yoktur diyor . Onlar ermenidir diyor. Bence bi araştır

Ayrica bunun konuyla ne alakasi var. Ermeni olsa ne olacak.

Sende bendensin Umarım sonunuz bizim gibi olmaz çok düşünme Ger şey olacağına varıyor

Babam biyle degildi birden pat diye oldu derken sanki bulaşıcı bir hastalıktan bahsediyorsunuz :)

Sende bendensin Umarım sonunuz bizim gibi olmaz çok düşünme Ger şey olacağına varıyor

canım ayrıldınız mı siz neler oldu?

Babam biyle degildi birden pat diye oldu derken sanki bulaşıcı bir hastalıktan bahsediyorsunuz :)

hastalık olarak algılamıyorum aksine uyumluyumdur, sorun olarak da görmüyorum ama çok aşırılar özellikle eşi babam okadar değil eve erkek misafir gelince odasından çıkmaz, babam okadar aşırı değil ama şöyle ben böyle şeylerle büyümediğim için annem de öyle olmadığı için annem ölünce bu şekilde olmaya başladığı için babamın yaptığını sağlıklı bulmuyorum kendisi de kabul ediyor ve eşiyle çok sorun yaşıyorlar her gün kavga ediyorlar bazen kadın gidiyor gelmiyor babam bazen gidiyor yalnız kalmaya çalışıyor. dedemlere yakınlarımıza da diyor sorun yaşıyorum zorlanıyorum anlaşamıyoruz diye atıyorum namaz konusunda kavga ediyorlar tv de birini görüyorlar dinle alakalı birşey diyor ondan kavga ediyorlar, babam yalnız kalmamak için evlendi şimdi misafir gelemiyor eve sorun oluyor akrabalarımıza gidemiyor hepsine gitmiyor bunları sağlıklı bulamıyorum sorunda yaratmıyorum ben babama evlenmek istediği zaman dedim baba senin yaşantın biz evleniriz her zaman yanınızda olamayız sen en iyisini bilirsin.

Sevmek önemli ama, hayatta gördüğüm duyduğum uyum daha önemli çünkü sorunlar olunca sevgi yıpranıp tükenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…