nasıl orta yol bulurum

bence şuan aşıksınız ve mantıklı düşünemiyorsunuz..
ırk ya da dünya görüşlerinin hepsine saygılıyımdır..
yalnız siz ciddi anlamda zıtsınız..
şuan görmüyosunuz ilerde karşınıza çıkacak sorunları..
ama ben hata ettiğinizi düşünüyorum..

canım bi arkadaşım tam 6yıl babasından gizledi. sünni alevi meselesi. babasından çok çekindi kesin karşı çıkar derdi. bir gün sakince dua edip arkasından sakin sakin babasına anlatmış hiçte beklediği gibi bir tepki almamış. gelsin tanışalım demiş. şimdi evli bebek bekliyor. seninde böyle olur belki bilemezsin içini ferah tut.

çok teşekkür ederim, inşallah canım Allah size de sağlıklı mutlu şekilde bebeğinizi kucağınaza almayı nasip etsin.

İnan ki herşeyimi aynı :)
Eşlerimiz polis ben aleviyim onlar sünni.
Biz aşırı solcuyuzdur.
Ve bu konuda asla 1 kez olsun tartışmadık.

Hala israrla ayni seyi savunuyorsunuz . Soylediginiz seyin dogrulugunu bir kenara birakiyorum demistim. Ermeni olsa bile size ne. Konuyla alakasi var mi? Kendi icsel irkciliginizini baska yerde yasayin.

evet aleviler kürt değildir ama bunun konusuda burası değildir. Soyumuzu düşünüp tasalanmak size kalmasın bence herkes kendi soyunu araştırıp kafa yorsun arkadaşın konusunu da bu tarz konularla boğmaya gerek yok...

sen kararlı olursan onaylatırsın merak etme. Çok farklı biiryle babanın evlenmesini sen kabul etmişsin saygı duymuşsun evliler sonucta bi ömür sen gecırceksın aılelerın bu tavrına cok kızıyorum bazen bende bı anne adayıyım ve hıc bır zaman bu hataları yapmayacagım. Gerçi benım aılem her ne yaptıysam arkamda durdular sağolsunlar ne elalem ne der diye yaşattılar beni ne de sırt çevirdiler. 70 kusur yasındaki amcam bile erkek arkadasımla tanışmıştı olgunlukla. çok anlayışlı oldular bende ona göre davrandım. inş. ustesınden gelıceksın merak etme

Gebzedeyim tatlım.
Sen neredesin?
Şark'ınızı tamamladınız mı?
Bide nerelisin :))

istanbul canım daha şarkımızı yapmadık bakalım bu arada var acayıp aklımda ama borçta var bakalım nasıl olcak daha var şarka ama bebeğimiz buyumeden gıdıp gelelım dıyorum :) bı bebekte orda dusunuyorum oyalanırım onlarla :) aradanda çıkar.

Tunceli canım hiç gitmesemde ben doğma buyume İstanbul

Biri beni mi çağırdı? Ermeni asıllı kürt buyrun benim? Bi sorun mu var?
Kocam da Türk.
Sevgili konu sahibi yasantiniz inanciniz nedir bilmiyorum ama tavsiyem sudur;
Hem siz hem es adayiniz dik ve kararli olun. Daha once bir arkadasin konusuna kendi hikayemi yazmıştım. Usenmesem burda da yazardim. Tam bir devlet meselesi olan ilişkimiz, esimin ve benim kararliligimiz sayesinde evlilikle sonuclandi.
Allah hakkinizda hayirli olani versin size de..

Yurt disindayim. Bazen formlari doldururken etnik koken kismini bos birakirim. Hatta bazen de Mars liyim der gecerim. Gulumserler. Onun disinda din hanesini de bos birakirim. Benim ne hissettigim beni ilgilendirir. Kendimi bir kumenin elemanlari gibi siniflandirmayi sevmiyorum. Siniflandiran zihniyetleri gormekte uzucu. Bir yabanciyla da evlenebilirim, bir Turk ile de , bir Kurt ile de, bir Ermeni ile de , bir Alevi ile de, bir Sunni ile de. No problem yani.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim, benim mezheple dinlerle sorunum yok ama bir karar alınca ve bunun içine aileniz de girince üzülmesinler böyle şeyleri düşünüp iyi adım atmak gerekiyor, ne gibi benim düşünemediğim adımlar olabilir neler yapabilirim hem benzer konuları okuyorum hem yardım istedim çok teşekkür ederim yorumlayan herkese

teşekkür ederim yazdığınız için okuyunca ümitleniyorum, profilinize girip yazdığınız cevaplara bakayım dedim yormamak için şimdi ufak bir işim var bulur okurum da şimdilik bulamadım, kararlıyız bitirmeyi ben de sevgilimde düşünmüyor ailem istemedi diye vazgeçmek uzaklaşmak kararlılıpımız değşiecek diye birşey yok sadece üzülüyorum böyle şeyler düşünüyorlar diye sevgilimde aklına çok takıyor keşke ilk çağlarda yaşasaydık diyor kimseyi üzmek istemiyoruz annem yok ailem de bana destek olan yanımda olan dertleştiğim kimsem de yok herşeyi ben yükleneceğim doğru adımı atmak istiyroum sadeece

farkli cografyalardan, farkli etnik kokenden, farkli dinlerden ve farkli yaslarda pek cok arkadasim var; aralarinda tum bu farkliliklara ragmen ayni koyden olup da evlenenlere nazaran cooook daha mutlu olanlar da var...

Iliskinin oznesi olan iki kisi "karsilikli" olarak dusuncelerini ortaklastirabiliyor, birbirlerine ve ailelerine karsi saygi gosteriyorlar ve yakinlarina hosgoruyle yaklasip dinleseler dahi kendi iliskilerindeki kararlari baskalarina birakmadiklari surece,
elestiriyi ve tartismayi uslubunca yapip, ozelestiriyi de benimserler ise iliskilerinde altindan kalkamayacaklari sorun olmaz bence.

Anlattigniz kadariyla siz erkek arkadasinizla dusunce ayriligi yasamiyorsunuz ve iletisim sorununuz da yok,
Sahsen hayatimi paylasacagim kiside oncelikle buna bakar ve sevgi saygi guven tutku bunlar da var ise tereddut etmeden ailemle paylasirdim...
Simdiden mutluluklar dilerim ; )

Fakat babaniz etnik kokeni vs uygun degil diyip kabul etmezse ademogullari havvakizlari dersiniz ; ) onu bir sekilde ikna etmek kolay da, israrla insanlarin kendilerini tanimladiklari isimleri inkar ederek reddedenlerle iletisim kurmak guc...

size katılıyorum teşekkür ederim yazdığınız için aileme koşa koşa gidip anlatmak isterdim lakin burda garipsediğim kişiler gibi davrandıkları için aileme de anlatamıyorum işte babam asabi bir insandır a kızım neler düşünüyor ne güzel düşünüyor demez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…