Nasıl söylenir?

Loranne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
280
225
103
Merhaba kızlar,
Bir yardıma ihtiyacım var. Üniversitede çalışıyorum. Tez danışmanım olan hocam genellikle benden kişisel işlerini istemez. Ama bazı muhatap olmak istemediği kişiler olunca benden mesaj atmamı istiyor. Bu ikinci oluyor henüz ama devamı gelecek gibi. Genellikle konuyu bilmiyorum, ilki sorun yaşadığı biriydi. Ben diyorum işte "Sizden cevap bekleniyor" falan, karşımdaki de sert bir cevap yazıyor. Hoca da ikide birde "Ne oldu mesaj attı mı? Sen şöyle yaz" falan diyor. Bu durumdan sıkıldım kaç defa mail attırdı. Mail atmak bir dakikalık iş de böyle şeylerle -üstelik alakam olmayan ve hiç bilmediğim bir konuda- benim canımı sıkıyor. Ayrıca problemli olduklarından o yazışmaya girmek enerjimi düşürüyor. Hoca ile konuşsam mı? Danışmanım olduğundan arayı bozmak istemiyorum. Ama problem yaşadığı kişilerle artık ben uğraşmak istemiyorum. Ne yapayım?

Akademi çok pis bir alan. O yüzden ben olsam hocamla ters düşmemek için susardım sanırım. Bazı insanlar çok kindar oluyor ve acısını çok fena çıkarıyor çünkü.

Hani karı/koca küser arada çocuğa anne babana söyle yada annene söyle diye bir mevzu varya arada kalan çocuk misali:)))
Bencede köprü ayı meselesi şimdilik sizin duruma uygun

Dediği mailleri geç atsan neden geç atıyorsun dediğinde ailevi sorunlarla uğraştığını dalgın olduğunu söylesen uğraşmıyorsun diye söylemez bi daha belki bilemedim bende.

2 mail atmak zor bir durum değil tez zamanında erkek arkadaşımın ne kadar gereksiz işler verildiğini bilsen bir de sabaha kadar uğraştığımız oldu. Öyle ya da böyle hocanla aranı iyi tut.

İdare etmek zorundayız benim hocam da çalışma saatleri dışında senin işin var mı demez. Herşeyi son ana sıkıştırır sonra da c uma günü akşam buluşuyoruz der mesela hafta sonu bi yere gidiyor musun, müsait misin yok. Saatlerce bekletir geliyorum diye falan :(

En iyisi idare etmek sanırım. Herkes aynı fikirde. Çok teşekkürler

Back
X