arkadaşlar benim bi kaç aylık ilişkim var beni sevdiğini söylüyo ama inanın tam olarak bilmiyorum inanamıyorum... bidahaki buluşmamızda ona bu ilişkide ciddiyse devam etmemizi benim ciddi bi ilişki hatta evlilik istediğimi demem gerekiyo yoksa ayrılmak istiyorum ama nasıl diyicegimi bilmiyorum bana bi akıl vrin lütfen...
çok haklısın ama kırmaktan korkuyorum ama kırılmakta istemiyorum ya gercekten seviyosa diyorum ama mantık olarak ciddiyse bişeler olması lazım diyorum en azında bi söz falan diye düşünüyorum yoksa benmi büyütüyorum acaba
çok haklısın ama kırmaktan korkuyorum ama kırılmakta istemiyorum ya gercekten seviyosa diyorum ama mantık olarak ciddiyse bişeler olması lazım diyorum en azında bi söz falan diye düşünüyorum yoksa benmi büyütüyorum acaba
Birkaç aylık ilişki evliliği düşünmek için yeterli değil bence ne sizin için ne de onun için
bence bu soruyu sormanız için erken.
Yinede sorarsanız ya istediğiniz cevabı alamayabilirsiniz, ya da dürüst bir cevap vermeyebilir.
aslında sizde haklısınız daha yeni ama kafam karışık biraz aslında oda şu anda evlilige hazır degil daha bazı iş sorunları var onlar çözülene kadar pek düşünmüyo ama ben kafam karışık galiba en iyisi ondan duymak biraz daha beklerim en azından haziran başlarına kadar snra olmazsa sorarım ne dersiniz bu dahamı mantıklı??
Birkaç aylık ilişki evliliği düşünmek için yeterli değil bence ne sizin için ne de onun için
bence bu soruyu sormanız için erken.
Yinede sorarsanız ya istediğiniz cevabı alamayabilirsiniz, ya da dürüst bir cevap vermeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?