Nasıl söyleyeceğim yardım edin bana...

_serap_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
34
0
86
İstanbul
arkadaşlar benim bi kaç aylık ilişkim var beni sevdiğini söylüyo ama inanın tam olarak bilmiyorum inanamıyorum... bidahaki buluşmamızda ona bu ilişkide ciddiyse devam etmemizi benim ciddi bi ilişki hatta evlilik istediğimi demem gerekiyo yoksa ayrılmak istiyorum ama nasıl diyicegimi bilmiyorum bana bi akıl vrin lütfen...

mantığım bu ilişkiyi kabul etmiyor devam etmek istemiyorum yolun açık olsun de bitsin gitsin. dürüst ol zaten.

aynen yazdığınız gibi söyleyeceksiniz... bu kadar basit ...

adı her neyse .
sen benımle cıddımısın benımle evlencekmısın gelecege dair planlarının içinde ben varmıyım de...
oda cevaplarında mantıklı konuşup senı tatmın ederse o zaman senın bılecegın bir iş..
ha yok sadece gonul eglendırmekse o zaman bas tekmeyı gıtsın

çok haklısın ama kırmaktan korkuyorum ama kırılmakta istemiyorum ya gercekten seviyosa diyorum ama mantık olarak ciddiyse bişeler olması lazım diyorum en azında bi söz falan diye düşünüyorum yoksa benmi büyütüyorum acaba

önce onunla açık açık konuşmak istediğini belirt.sonra da aynen bu kafandan geçenleri onunla paylaş tatlım.zaten ciddiyse belli olacaktır o konuşmada.ciddi değilse de kırmadan kırılmadan bitirirsiniz.sende üzülmemiş olursun.
kolay gelsin tatlım,iyi haberlerini bekliyoruma.s

seven adam ne yaparsa yapsın senı herşeyınle kabul edıp nıkahı basar...
sen buyutuyorsun canım..
sen o kırılmasın dıye cekıngen davranıp net olmassan ozaman sen çok kırılırsın

ortada kırılacak bir durum yok..
yaşınız kaç bilmiyorum ama liseliler gibi aşk yaşayacak zamanımız geçti bizim..
siz isteklerinizi söyleyin işine gelmiyorsa kendisi bilir.

Birkaç aylık ilişki evliliği düşünmek için yeterli değil bence ne sizin için ne de onun için
bence bu soruyu sormanız için erken.
Yinede sorarsanız ya istediğiniz cevabı alamayabilirsiniz, ya da dürüst bir cevap vermeyebilir.

daha bir kac aylik iliskide neden hemen evlilik düsünüyorsun canim
bence acele etme birbirinizi iyiyce taniyin ilerde evlilik meselesi sonradan kendiliginden gelisir

yaniii...
aynen katılıyorum bu yoruma
bir kaç aylık bu süre tanıma aşamasıdır
tamam kimse size eğlenmek vakit geçirmek için bir ilişki yaşayın demiyor
insan ister ki her ilişkinin sonu evlilik olsun
ama bu bir kaç ayda değil bir kaç yılda verilebilecek bir karar
bu kadar aceleci davranırsanız eğer istediğiniz cevabı alamayabilirsiniz

Bence hemen evlilik lafı etme.. çünkü daha çok yeni bir ilişkiniz var..ayrıca erkekler evlilik konusu açılınca kaçmaya başlarlar evlenmeye niyetli olsalar bile. bırak kendisi evlenmek içn sana yalvarsın konu açsın. bence güzelim sen şöyle 2-3 ay daha devam ettir iişkinizi zaten devam ettikçe onun niyetinin ciddi olup olmadığını anlarsın..uzun bir zaman dene gözlemle onu anlamaya çaış bakalım seninle gerçekten ciddi düşünüyormu düşünmüyormu

iliskide ciddi olup olmadigini direkt sorun sorma sekli yokturki bunun

aslında sizde haklısınız daha yeni ama kafam karışık biraz aslında oda şu anda evlilige hazır degil daha bazı iş sorunları var onlar çözülene kadar pek düşünmüyo ama ben kafam karışık galiba en iyisi ondan duymak biraz daha beklerim en azından haziran başlarına kadar snra olmazsa sorarım ne dersiniz bu dahamı mantıklı??

evlilikten bahsetmek için gerçekten çok erken ancak niyeti evlenmek olmayan bir insanla 1 saniye geçirmek bile fazla...
bence " laylaylom ilişki istemedğinizi, evliliğe giden bir ilişki yaşamak istediğinizi kendisinin bu konuda ne düşündüğünü" sorabilirsiniz..Ancak konuşmanızda şuanın elbette evlenmeyi düşünmek için erken olduğunu, zamanla birbirinizi tanıyarak bu karara varmanız gerektiğini ama asla ciddi olmayan bir ilişki yaşamak istemediğiniz belirtin
yani içinizden ne geçiyorsa onu söyleyin, açık olun bence...

Yaa daha 2-3 aylıkbir ilişki diyorsun. Bu kadar kısa zamanda evliliğe karar verilir mi.. En azından bi söz olsun falan demişsin... Evleneceği kişiyi tam anlamıyla tanımadan sözlenip evlenen, sonra da kocam beni aldatıyo, kocam beni dövüyo, kocam bana ilgi göstermiyo diyenleri çok duyduk....
Hayatınızın odak noktası evlilik olmasın....
Eğer ilişkinizde mutluysanız, seviyorsanız birbirinizi bırqkın biraz zaman geçsin, birbirinizi daha yi tanıyın, evlilik fikri zaten kendiliğinden gelişecektir.
Acele etmeyin....

Bence kesinlikle daha mantıklı.
Bak olayları tersine çevir, diyelim ki sen bir insanı daha tanımaya çalışıyorsun, henüz kendinden emin değilsin, zamana ihtiyacın var doğal olarak, sonra o kişi pat diye evlenme teklif ediyor, hemen evlenelim diyor, korkup kaçmaz mıydın? Evet diyebilir miydin? BEki de çok iyi anlaşabileceğin bir insanken bile uzaklaşırdın ister istemez.

Bunun gibi bir şey işte. Henüz çok yeni. Biraz daha zaman ver birbirinize, telaşa düşme hemen, hayırlısı olsun de, sabırsızlık etme.

birkaç ayda seninle evlilik planı olmasını mı bekliyorsun kusra bakma ama sen onla bukadr kısa sürede evlilibekliyorsan hata senin...kimse kimseyle bu devirde bu kadr kısa sürede ciddi ilişki düşünmez.

Tam tersini düşünüyorum..ilişkiyi yıllarca uzatmanın anlamı yok insan eminse sevgisinden ve karşı taraftan evlenebilir..artık cılkı çıkmış flörtler cok fazla..ben flört döneminde yasanacakların evlilikte yasanmasını mantıklı buluyorum ..yasın kaç bilmiyorum cnaım ama küçük değilsen söyle acıkca konuş ciddi olsun taksın yüzüğü bi an önce..gezmek tozmak kolay degil belli bi yastan sonra hele de..
kadınlar onore olup gururlanıyor evlilik güzel bi kurum bence...ve emin olun şans yani kumar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…