kızlar konudan bahsettim, gün içinde sürekli bahsini açmaya çalıştım kendi üzerimden sorular sordum hakkımda merak ettiğin bi şey yok mu diye gözünün içine baka baka hayır dedi her şeyi biliyorum seninle ilgili falan hiç mi yok yani dedim yoo dedi, peki dedim böyle olmıcak sonra kardeşinin fıtık ameliyatından açıldı konu ordan mevzuya geleyim dedim başladım ay o ne ki ben az narkoz yemedim küçükken abartma bi şeyi kalmaz falan dedim yine kurcalamadı hani ne oldu da narkoz aldın diye, baktım olmuyor dinlendirici gözlüğümün sağ camını o fark etmeden kirlettim elini uzatıp silmeye çalıştı noldu buna ya dedi off görmüyorum ki onu ben dedim, hmm olsun aşkım dedi temizledi çıkarıp tekrar taktı dayanamadım ya dedim ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum bu durum böyle böyle anlattım rahatsızlığı hani ilerleyen zamanlarda bizim için sıkıntı çıkarsın istemedim bahsetmem gerekiyordu ama bi türlü fırsat vermedin dedim. bi kadın için çok zordur böyle şeyleri açıklamak, benim için önemsiz şeyler olduğunu bil diye örtpas ettim ama sen baya kendine dert etmişsin belli gel buraya dedi gözlerimden öptü daha fazla uzatmayalım dedi konuyu kapattı o kadar mutluyum ki size anlatamam hep sizin verdiğiniz cesaretle oldu zor değilmiş