• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil soyleyecegim?

Merhaba hanimlar, 4 yasinda gozumde olusan tumor nedeniyle bir goz ameliyati gecirdim ve sag gozum alinip yerine protez takildi. Yuzum gelistikce protezi degistirdik. Allaha cok sukur kimse kolay fark edemiyor genel olarak begenilen ve dikkat ceken bir kiz oldum buna ragmen. Bazi arkadaslarim ogrendiklerinde sasirdi. Cok dikkat eden fark edebilir ancak. Bi de fazla açılı bakamiyorum tabi.

Her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir erkek arkadasim var 1 yildir. Baba gibidir. Ve cok yakisikli, kariyer sahibi, iyi yonleri saymakla bitmez biraz bagnaz olsa da. Bizim iliskimiz ciddiye gidiyor bunu artik ona soylemem lazim sonucta bu bir eksiklik.. Fark ettigini dusunuyorum sonucta cok zaman gecirdik beraber bana -solyanim- demesinden, karsidan karsiya gecerken sagimi gozetleyip beni kollamasindan oyle gibi geliyor ama belki de bu kadarini tahmin etmiyor. Bazen ufak sakarliklarim oluyor nadir olsa da. Uzuluyorum -anlayamiyorum iste gormuyorum bazen- diyorum o da bir sey duymak istercesine -neden erleichda?- diyor. Sanki bir sey anliyor ama adini koyamiyor gibi. Bu bana cok buyuk yuk oldu. Bahsetmek istiyorum yani ama sogur mu diye korkuyorum bir yandan bir yandan nasil soyleyecegimi dusunuyorum bazen dilimin ucuna geliyor olmuyor lutfen yardim edin..
durumunu belki fark etti belki de fark etmedi.farkettiyse eğer zaten söylesende olumsuz yaklaşmayacağı kesin.farketmedi ise de farketmediği bir şey için senden soğuyacağını sanmıyorum, seven erkek için zaten söz konusu bile olamaz.bence bunu dert edeceğine söyle. huzursuz olduğuna değmeyecek. bence erkekler görselliğe bizden daha çok dikkat ediyor olsalarda böyle şeylere bizim kafamıza taktığımız gibi takılmıyorlar.

O daha kotu. Cok utanirim oyle olmaz kendim yapacagim, ama mesaj mi atsam laf arasina mii sikistirsam yoksa ciddi ciddi karsima mi alip konussam kafam allak bullak yemin ederim.

Lütfen kendine güven, kendini sev... Benim babam cizrede catisma sirasinda kaybetti tek gözünü , protez takildi ve bu hayatından bizden hicbir şey calmadi... Bu durumda olan o kadaaarr çok insan var ki..

Ve sevgilin sana naif yaklasiyor yani ben soguyacak gibi bir hisse kapilmadim .. Ben bir insani asla bu sebepten birakamam ama bana soylemedigi icin aramizda bir duvar oldugunu hissederdim bunu asmak isterdim...

Korkmayin soylediginizde kocamaaaan bir yuk kalkacak omuzlarinizdan insallah cok daha iyi olacaksiniz..

Sizi gerçekten sevdiğine eminseniz söyleyin.
Seven bir insan için bu bir sorun olmayacaktır.
Sevenin gözü kör olur :)

Bu bi eksiklik degilki soylemelisin bence seven insan öyle de sever yani öyle de sever derken allaha şükür bi eksiğiniz yok olan eksiklik de tamamlanmış dert etme lütfen soyle sevgiline :)

Bunda cekinilecek bir sey yok konu sahibi, sizi seven insan zaten her halinizle sever.
Ya da farzedelim evlendikten sonra eslerden birinin basina bir kaza gelse birbirlerini oylede sevmeyecekler mi?
Yuz kizarticibir suc islemediniz ya,soyleyin hafifleyin,mutluluklar.

Canım erkek arkadaşının kişiliğinin oturmuş ve anlayışlı olduğundan bahsettin,onu en iyi sen tanırsın tabi ki.Bu konuyu sorun edeceğini sanmıyorum,uygun bir zamanda bir sohbet sırasında söylemelisin.Neticede saklaman ve bunu ilişkiniz resmiyet kazandıktan sonra öğrenmesi güvensizlik oluşturabilir ki bence güven sevgidsen daha önce gelir ilişkilerde,erkekler de güvenmek isterler öncelikle.Ve inan buraya yazacaksın tekrar hiç sorun olmadı çok anlayışla karşıladı,o benim yüreğime aşıkmış diyeceksin.Cesaretini topla ve ilk görüşmenizde söyle derim.Allah ayırmasın işallah hayırlı bir yuva kurarsınız.

Bence böyle havadan sudan konuşurken birden konuya girin ciddi bi konuşma ikinizi de gerer ne gerek canım aşkım nasıl hitap ediyorsanız gözümdeki protez senin için sorun olur mu ben biraz üzüldüğüm için bunca zaman söyleye medim bi türlü diyebilirsiniz mutlaka farketmiştir erkekler sandığımızdan daha dikkatli ve zaten sorun etmiyordur sizi kırmak istemediği için sormamıştır bu ters biçimde sormasindan kat kat iyi. Bir de bu durumu hiç eksiklik kusur olarak kabul etmeyin iyilik de kötülük de Allah tan

Direk benim gözümde protez takılı küçükken ameliyat oldum, bunca zamanda anlamsızca sözlemeye çekindim deyin olsun bitsin. En fazla neden söylemedin daha önce der o kadar
Hiç büyütülecek bir mesele değil ki, eminim erkek arkadaşınız da üstünde durmayacaktır

Söyleyin tabi ki... Üstelik sorun yapacağını sanmıyorum.Mutluluklar :KK68:

gerçeği anlatınca kaybetmekten korkuyorsunuz herhalde....eğer erkek arkadaşınız sizi geçekten seviyorsa ...problem yapmaz diye düşünüyorum....protez var diye sevmeye veya evlenmeye hakkınız yokmu...bence hiçde büyütelicek bir durum yok...söyleyin gerçeği...o zamanda sevgisinini gerçekten anlarsınız...sonuçta hepimiz et ve kemikten oluşan insanlarız...bizlerinde başına ne geleceğini bilemeyiz...hayatta daha sizden durumu daha kötü insanlar var....onlarda evlenip gayet mutlu yuva kuruyorlar...ama yinede sonuşlarını bizimle paylaş....mutluluklar dilerim...tanrı hep yanında olsun...

Soğumasını istemiyorsan ısıtmadan söylemeliydin canım..

sahiden mi CANIM? çok dokunaklı bir cümle oldu bu ben bir köşeye çekilip ağlayayım o zaman.

burada ben ne için fikir istiyorum ve siz ne alaka yorum yapıyorsunuz ya moral bozmaya çalışmayın bu tarz cevaplarınızı kendinize saklayın.

sahiden mi CANIM? çok dokunaklı bir cümle oldu bu ben bir köşeye çekilip ağlayayım o zaman.

burada ben ne için fikir istiyorum ve siz ne alaka yorum yapıyorsunuz ya moral bozmaya çalışmayın bu tarz cevaplarınızı kendinize saklayın.

Sadece daha önceden söylemen gerektiğini belirttim. Neden gerildin anlayamadım?

Konuna gelince, 1 yıldır seven adam böyle bir şey için bırakmaz zannetmiyorum. Ama neden daha önce söylemediğin için tepki gösterecektir diye düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı.

hepimizin başına bu tür şeyler gelebilir bi uzvumuzu kaybedebiliriz bu demek değil ki eşlerimiz bizi bırakacak bence söyleyin ve kendinize güvenin eminim size daha yakın olmak isteyecektir daha fazla el üzerinde tutacaktır
utanıp uzulecek bir durum değil söyledikten sonra bize de haber verirmisin:KK9:

Canim "boyle biri" diyorsun da, ne var ki? Nasil biri? Senin gozunun yerinde kucukken basina gelen talihsiz bir olay sebebiyle bir protez olmasi erkek arkadasini senden nasil sogutabilir? Bu sogunacak bir sey mi? Cekincelerini anlayabiliyorum ama bu durumu sen kendin icsellestirmissin sanki bir defo gibi, istenmeyecek ve istenmemesi de hakli bir durummus gibi. Yok oyle bir sey. Yerinde olsam ciddi bir konusma yapmam kesinlikle. Hatta isi sevimlilikle sakaya vururum. Soyle yaparim mesela, muhabbetin ortasinda sirin sirin sorarim "Bebegim en cok neyimi seviyorsun? Neremi begeniyorsun?" ve konusmayi da oyle bir yonlendiririm ki laf gozlere gelir. Sonra da "Peki sol gozumun protez oldugunu fark etmis miydin hic?"... Devaminda da durumu anlatirim. Ama asla bunu sanki bir zayiflikmis, cekinilecek bir seymis gibi gostermem. Bu hata olur iste.

Bence de bu şekilde konuya girmek rahat olur..
İnsan sevdiği insanın gerçek duygusunu mesajda bile farkeder diye düşünüyorum ben.
Mutluluklar dilerim..

sevgilimin gözleri doğuştan şaşıymış.. birsürü ameliyat geçirmiş düzelmiş ama yoruldugunda falan kayıyo gözü..
ilk buluştugumuz an farketmiştim bunu.. 1sene boyunca bana hiç anlatmadı..
hep bende sıkıştırırdım onu özellikle gözüyle ilgili konu açardım anlatsın diye ama hemen konuyu kapatmaya çalışırdı vs..

bi gün arkadaşımla dertlişiyodum yakınıyodum ona bana niye anlatmıyo bunu onu bırakacagımı düşünüyo benle niye paylaşmıyo en yakını benim falan diye.. ertesi gün telefonumu kurcalarken o msjları okumuş.. nasıl utandım anlatamam.. ama bana sonradan hak verdi ve anlattı.. emin ol anlatınca daha çok rahatlarsın ve sevgilinin hoşuna gider..

Dikkatli bakinca belli oluyor sadece diyorsunuz, e sevgilinizle gözgöze gelmissinizdir heralde, oda bisey oldugunu fark etmistir ama sizi kirmamak icin yada sizden duymak istedigi icin soramiyordur... Hem ona hem kendinize haksizlik yapiyorsunuz suan, yani ondan önemli birseyi gizliyorsunuz ciddi bi iliskiniz oldugu halde, kendinizide nekadar deger görüyorsunuzu anlamaktan mahrum birakiyorsunuz... Alin karsiniza söyleyin, yada buna zaman cok gectigi icin cesaretiniz yoksa yaziya dökün, hem ona bu gercekle hareket etme sansi verin, hemde siz dogru insani secmismisiniz anlayin...:ssz:

Back
X