Nasıl tanışabilirim?

Ya bir yandan da istese mesaj atardı diyorum ifademin üzerinde numaram yazıyor ifadeyi istemek için de mesaj atmıştım

Boyle yapsa uygunsuz olur diye dusunmus olabilir. Dusunsenize dosyada numaraniz yazsa bile sizden izinsiz size mesaj gondermesi uygun degil. Ozeliniz sonucta. Belkide hala o sekilde dusundugunden sizden uzak duruyor.

Boyle yapsa uygunsuz olur diye dusunmus olabilir. Dusunsenize dosyada numaraniz yazsa bile sizden izinsiz size mesaj gondermesi uygun degil. Ozeliniz sonucta. Belkide hala o sekilde dusundugunden sizden uzak duruyor.
Bende bunu düşünüyorum bir yandan etik gelmez hukuk adamı cnku belki de benim bir adım atmam gerekiyor diye

aynı durumdayız şuan bende işyerinde biriyle tanışma yolları arıyorum. ama sizin işiniz daha kolay en azından farklı ortamlardasınız. ne olsa da sonrasında yüzyüze gelmiceksiniz

Senden hoşlansa adım atardı
Bence hiç bulaşma
Üzülürsün sonra
Sen istediğin için bir iki çıkar sonra sen istedin der erkekler böyle
ama adam her hoşlandığı kadına adım atamaz ki
çünkü konu sahibi sadece işle ilgili birşey sormuş
yani erkekler karşıdakinin hoşlandığın emin olmak istemez mi?

Hiç birşey yapma adam işinde gücünde kendini işine vermiş senin mesajın istediğin gibi ilerleseydi umudun olurdu belki adamım sevgilisi var sevdiği var bilmeden atlamayın

ama adam her hoşlandığı kadına adım atamaz ki
çünkü konu sahibi sadece işle ilgili birşey sormuş
yani erkekler karşıdakinin hoşlandığın emin olmak istemez mi?
Erkek hoşlandığı kıza adım atar arkadaslar
Peşinde koşar
Emin olmak vs istemez
Konu sahibi iş içinde olsa bir adım atmış
İstese adam yürürdü

Normal konuşacak bir bahanem yok ancak rapor atacaktı onu da dosya sanırım daha eline gecmedi
Rapor attığinda kibarca ilgi alaka için teşekkur ederek baslayabilirsin. Degisik bir durum olusur ise bana bildirir misiniz tarzinda konusabilirsin. Dosya konusu nedir bilmiyorum o yuzden tam ne sorarsiniz feedback almak icin onu bilemiyorum

Erkek hoşlandığı kıza adım atar arkadaslar
Peşinde koşar
Emin olmak vs istemez
Konu sahibi iş içinde olsa bir adım atmış
İstese adam yürürdü
gerçekler acı diyosun :)
ama yine de çekingen bi kesim var bence. yani bütün erkekler aynı olmuyor.
arada yaş farkı çoksa, statü farkı varsa mesela bunlar hep erkeği frenleyen şeyler olabiliyor. bunları da göz ardı etmemek gerek diye düşünüyorum

Zaten ifademi istemek için yazdım teşekkür ederim vs diye belirttim ben teşekkür ederim vs dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…