- 2 Şubat 2014
- 1.734
- 3.813
- 333
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ya bir yandan da istese mesaj atardı diyorum ifademin üzerinde numaram yazıyor ifadeyi istemek için de mesaj atmıştım
Bende bunu düşünüyorum bir yandan etik gelmez hukuk adamı cnku belki de benim bir adım atmam gerekiyor diyeBoyle yapsa uygunsuz olur diye dusunmus olabilir. Dusunsenize dosyada numaraniz yazsa bile sizden izinsiz size mesaj gondermesi uygun degil. Ozeliniz sonucta. Belkide hala o sekilde dusundugunden sizden uzak duruyor.
aynı durumdayızBir ara bir sorunum oldu ve bir avukat beyfendi yardımcı oldu bana. Bir tanıdığın tanıdığı imiş kendisi. Gençten ve çok hoş bir beyfendi idi konuşması oturması kalkması bakışı vs çok beğendim açıkçası. Kendisini tanımak istiyorum ama nasıl bir adım aticam? Bir şeyi bahane edip mesaj attım ama soruma cevap verip orada kaldı konusma. Tiki mi bilmiyorum ama ben işimi hallene kadar bıyığı vs ile oynaması bile çok tatlıydi.
ama adam her hoşlandığı kadına adım atamaz kiSenden hoşlansa adım atardı
Bence hiç bulaşma
Üzülürsün sonra
Sen istediğin için bir iki çıkar sonra sen istedin der erkekler böyle
Oda var işte ama cesaret yok :))aynı durumdayızşuan bende işyerinde biriyle tanışma yolları arıyorum. ama sizin işiniz daha kolay en azından farklı ortamlardasınız. ne olsa da sonrasında yüzyüze gelmiceksiniz
Huh onu totom yemez işteBana bulunduğunuz yardımlar için size teşekkür etmek istiyorum bir öğle yemeği yiyelim mi diye sorabilirsiniz?
En kötü ihtimal hayır der ve sende önüne bakarsın. Kısa ama acısız olurHuh onu totom yemez işte
ah o bende de yok malesefOda var işte ama cesaret yok :))
Çalışıyorum maalesef öğle yemeği olmaz :)En kötü ihtimal hayır der ve sende önüne bakarsın. Kısa ama acısız olur
ah o bende de yok malesef
seni çok iyi anlıyorum
Bahane buÇalışıyorum maalesef öğle yemeği olmaz :)
En mantıklısi şu an sosyal medyadan eklemek geliyorBahane buis çıkışı bir kahve? Akşam yemeği? Bence erkekler özgüveni yüksek ve her adımı erkekten beklemeyen kadınları bir ayrı tutuyorlar
Erkek hoşlandığı kıza adım atar arkadaslarama adam her hoşlandığı kadına adım atamaz ki
çünkü konu sahibi sadece işle ilgili birşey sormuş
yani erkekler karşıdakinin hoşlandığın emin olmak istemez mi?
Normal konuşacak bir bahanem yok ancak rapor atacaktı onu da dosya sanırım daha eline gecmediHiçbir yerden ekleme sonu hüsran olur, özgüvenin sarsılır. Normal konuş, karşı taraf adım atmiýorsa muhakkak bir nedeni vardir
Rapor attığinda kibarca ilgi alaka için teşekkur ederek baslayabilirsin. Degisik bir durum olusur ise bana bildirir misiniz tarzinda konusabilirsin. Dosya konusu nedir bilmiyorum o yuzden tam ne sorarsiniz feedback almak icin onu bilemiyorumNormal konuşacak bir bahanem yok ancak rapor atacaktı onu da dosya sanırım daha eline gecmedi
gerçekler acı diyosun :)Erkek hoşlandığı kıza adım atar arkadaslar
Peşinde koşar
Emin olmak vs istemez
Konu sahibi iş içinde olsa bir adım atmış
İstese adam yürürdü
Zaten ifademi istemek için yazdım teşekkür ederim vs diye belirttim ben teşekkür ederim vs dediRapor attığinda kibarca ilgi alaka için teşekkur ederek baslayabilirsin. Degisik bir durum olusur ise bana bildirir misiniz tarzinda konusabilirsin. Dosya konusu nedir bilmiyorum o yuzden tam ne sorarsiniz feedback almak icin onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?