- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Arada tanıdık var kardeşimin tanıdığınin eski öğrencisiDirek hislerini yaz iki günlük dünya nede olsa
Yok diye biliyorumŞu gençten beyefendinin yokmudur bir gençten hanımefendisi
Kendini hatırlat arada zaten karşılığı varsa oda sana dönerYok diye biliyorum
Raporu atacaktı önümüzdeki hafta merhaba x bey dosya elinize ulasti mi her ihtimale karşı raporu alabilir miyim desem. Yoksa direk dan diye Facebook dan mi eklesemKendini hatırlat arada zaten karşılığı varsa oda sana döner
Bakalm bekleyeyim önümüzdeki hafta yazmazsa o ben yazarimRaporla ilgili mesaj atıp kendinizi hatırlatın, konuşmaya göre faceden ekleyin sonra da.
Raporla başla tesadüfi birşeymiş gibiRaporu atacaktı önümüzdeki hafta merhaba x bey dosya elinize ulasti mi her ihtimale karşı raporu alabilir miyim desem. Yoksa direk dan diye Facebook dan mi eklesem
Ya bir yandan da istese mesaj atardı diyorum ifademin üzerinde numaram yazıyor ifadeyi istemek için de mesaj atmıştımRaporla başla tesadüfi birşeymiş gibi
'dan diye girersen meseleye büyük ihtimal uzak duracaktır
DeneyeceğimÖnce sadece işin varmış gibi mesaj at. Belli etme ağırdan al yani. Zaten ilgisi varsa konuşma ilerler diye düşünüyorum.
Aksine benden 4-5 yaş büyük sanırım.Gençten ve beyefendi dediğine göre orta yaşın üzerinde biri izlenimi oluştu. Senden küçük birine hiç bulaşma. Kadınlar öğretmenlerine, hastalandıklarında kendilerine yardımcı olan doktora ve onun gibi yardımcı olan avukata da bişeyler hissedebilirler.
Haklısın canımSenden hoşlansa adım atardı
Bence hiç bulaşma
Üzülürsün sonra
Sen istediğin için bir iki çıkar sonra sen istedin der erkekler böyle
Direk dan diye bir şeyler hissettiğimi söylemem elbet sadece sosyal medyadan eklesem mi diye düşünüyorumİşin ucunda size yardim etmis ve olasi durumlarda yardimci olabilecek guvenilir bir avukattan mahrum kalmakta var. Iyi dusunup karar verin derim ben. Acele etmeyin, ilgisi olsa belli ederdi sanki. Biraz zamana birakin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?