Nasıl tanışabilirim?

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var,dersanede yan sınıfımda biri var çok ilgimi çekti rehberlikte karşılaştık dün,senenin başında da dikkatimi çekmişti bi de yan sınıfta olduğunu öğrenince iyice dikkatim ona gitti,nasıl tanışabilirim sizce? o sınıftan hiç tanıdığım birisi yok hani bi bahaneyle giremem zaten genelde tenefüste sınıf kapıları kapalı oluyo,facebooktan baya uğraşlar sonucu buldum onu ama tabiki eklemekten çekindim sizce napabilirim?bi de dün çıkışta karşılaştık kafasını bana döndürdü göz göze geldik o kadar belki dikkatini çekmişimdir ama bilemiyorum..

tatlım inan bi fikrim olsaydı ilk önce kendime uygulardım. bu konularda çok beceriksizim

çıkışlarda karşılaşma ihtimalleriniz var ise çıkış kapısından ayrılmayın derim ben başka türlü oluru yok gibi.face konusuna gelince feyk adres aç kendine ama bu % 50 eger kabul ederse bilgi edinme şansın çok :) nerelerde takılıyor vs.ama bu feyk adresinden konusmayı deneme.sadece gizli ajan gibi takip et

yan sınıfımda olduğu için zaten aynı anda çıkıyoruz :) bi de faceinde duvarı açık olduğu için nerdeyse her şeyini öğrendim ama bu kadar malesef :/

çok siniiiiirrrr bozucu bir durum!! ya millet nasıl yapıyor bunu anlamıyorum, birisinden hoşlanıyorlar iki gün sonra bakıyorsun birlikteler! bunun formülü yok mudur??

çok siniiiiirrrr bozucu bir durum!! ya millet nasıl yapıyor bunu anlamıyorum, birisinden hoşlanıyorlar iki gün sonra bakıyorsun birlikteler! bunun formülü yok mudur??

of aynen yaaa bi cesaretle gidip tanışıyolar heralde ben faceden eklemeye bile çekiniyorum,insanlar çoktan tanışıyolar..

eklersem direk anlar diye çekiniyorum ya,klasik kızız işte :)

anlasın cnm senin istediğin de bu değil mi ztn erkekler reddilme korkusuyla kendilerini belli etmezler ama bu şekilde seni farkedeceği de yok hem ne var ki faceden ekleyeceksin sadece tanıyan tanımayan herkes milyonlarca kişiyi ekliyor sizin dershane gibi ortak bir noktanız var üstelik

deneyimli biri olarak anlatıyorum
bulundugun her ortamda her fırsatta cocuga gözlerini dik gözgöze geldiginiz an yakalanmışsın gibi yap saga sola bak..
bu bi zaman sonra onun dikkatini cekecektir ve seni izlemeye başlayacaktır..
bu bakışları gittikçe sıklastır hatta göz göze geldiginizde gülümsemeye başla.. ama bunları yaparken sap gibi yalnız olma yanında birileri varken yap

baktın böle gidiyo cocukta sana bakışlarla karsılık veriyo..
işte o zmn ekle face ten.. küçük bide msj yaz..
hiç çekinme cesaretli ol..

zamanında kendime güvendim ilk adımı attım ve şuan o kişi müstakbel kocam

facebookta bulmuşsun.. o zaman eğer facede ortak arkadaşlarınız varsa çocuğu ekle ve şöyle de... arkadaş önerisi olarak gelmişsin bana. ben de baktım ortak arkadaşlarımız var tanıyorumdur diye kabul ettim de. kim öneri yollamış derse. hatırlamıyorum o gün çok acelem vardı dediğim gibi ortak arkadaşlarımızı görünce tanıyorumdur diye öneriyi kabul ettim de. tanışıyormuyuz :) de.... söyle bunları. o da zaten şey der. biryerlerden gözüm ısırıyor seni falan gibi birşeyler der yada tanışmadık ama tanışabiliriz falan gibi bişeyler de söyleyebilir sen de işte konuşmanın gidişatına göre cevaplar verirsin. artık gerisi sana kalmış bişey yani. utanma eklemekten çekinme. doğal şeyler bunlar :) herkes yapabilir. ve kaybedeceğin hiçbirşey yoook :)

Bana da en mantıklısı şu an o geliyo,cumartesi gününü iple çekiyorum,süslenip püslenip onu göz hapsine almayı düşününüyorum gerçi pek beceremem bu işleri ama artık şansın yanımda olması gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…