Nasıl tanışabilirim?

baya ortak arkadaş var aslında :) ya ben çocuk beni faceden konuşurken terslerse diye korkuyorum sonuçta daha bi sene daha yan sınıflarda olucaz hani terslerse yüzüne nasıl bakarım falan diye düşünüyorum korkuyorum açıkcası bu yüzden tam karar veremedim..

korkunun ecele ne faydası var? yapmazsan mümkün ddeğil tanışman mucizede olamayacağına göre başkalarına kaptırmadan işe koyul yaz destekliyorum. ters bişi yazarsa üstesinden geliriz:)

korkunun ecele ne faydası var? yapmazsan mümkün ddeğil tanışman mucizede olamayacağına göre başkalarına kaptırmadan işe koyul yaz destekliyorum. ters bişi yazarsa üstesinden geliriz:)

yardımın için çook teşekkür ederim :) acaba cumartesi biraz dikkatini çekip öyle mi ekleyip yazsam diyorum birden pat diye olunca saçma yaklaşır mı diye düşündüm de..

bak arkadaşım aşağıda yazmış ters bişey yazarsa beraber hallederiz burdan :) yanındayız merak etme :) hem emin ol ki ters bişey yazmaz. bir erkek tanımadığı bir kızı durup dururken neden terslesin ki.... yapmazlar böyle şeyler.. :) en fazla Tanışmıyoruz diyebilir. sen de o zaman ' a pardon. bi yanlışlık olmuş heralde. silelim o zaman birbirimizi istersen.. ' Dersin olur biter.... hiçbirşey olmaz bana güven kız =)

tamam söz cumartesi akşam ekleyip yazıcam :) ama bi cumartesi karşılaşıyım oluuur muu

tamam kuzum :):) sen eklediğinde o da seni kabul ettiğinde de ki a tanışıyormuyuz seninle bana ark. önerisi olarak gelmişsin de falan gibilerinden birşeyler söyleee :):)

tamam söz cumartesi akşam ekleyip yazıcam :) ama bi cumartesi karşılaşıyım oluuur muu

Son düzenleme:
ekliycem ekliycem inşallah bi de baktım ki en son ilişkisi geçen şubatta bitmiş hala ilişkisi yok,şansım var heraldeee

yardımın için çook teşekkür ederim :) acaba cumartesi biraz dikkatini çekip öyle mi ekleyip yazsam diyorum birden pat diye olunca saçma yaklaşır mı diye düşündüm de..

sakın öyle düşünme sanki nolcak hangi erkek o kadar detaycı yaklaşır ki. paranoya yapmaz kimse korkma

bol şanslar şimdiden
bak erkekler bu konuda cok zayıftırlar hiç bir zaman kendierine gelen bi ilgiyi geri cevirmezler tabii sırılsıklam aşık oldukları biri yoksa ki umalım yoktur
sen göz hapsiyle başla.. baktın karsılık alıyosun o zmn son gaz devam edersin.. burdan takipleriz seni durumu yazarsın yardımcı oluruz..
önce bi bak bakalım etki-tepki olacakmı

Bende senin gibiyim birini begensem, hic bisey yapamam kalirim öyle uzaktan bakarim :)
Masallah herkes öyle tavsiyeler vermiski, ben kesinlikle yapamazdim cünkü
daha beni tanimiyor , bi kac kez görüp begendigim kisiye, nasil durup bakarken gülümserim ? :S
kendimi basit hissederim ben..

yarın başlıyorum bakışlara bana şans dileyiiiiin :) yarın akşam faceden eklemeyi düşünüyorum bi de

ama hiçbi şey yapmadan da birden onun sana gelmesini bekleyemezsin ki işin ucundan başlamak gerekiyo..zaten ben de ilk gülümseyemem ama ona baktıkça eğer o da karşılık veriyosa zaten arada bi etkileşim olur o zaman gülümseyebilirim..ki inşallah bunu becerebilirim pek kendimi güvenmiyorum da

ya zaten direk iliişkiye düşmüyo ki ben basit hissederdim durumu olsun. aman öyle olursa hayatını hep ertelersin sakın aman diyim... tanıdıkça arkadaşımı sevgilisimi olmaya kendi karar vercek bi bu safhayı atlatsında yaz sen canm burdayız:)) destekliyorummmmmmmmmmmmmm sonuna kadarrr.....

eveet arkadaşlar son gelişmeleri yazıyorum,bütün gün boyunca hiçbi tenefüste sınıfından çıkmadı göremedim,çıkışta ben önce çıktım kapıda işte bekledik bi arkadaşı bekler gibi sonra onunla göz göze geldik ve ben tabiki utangaç kız moduyla kafamı çevirdim yanımdaki arkadaşlarımı örgütlemiştim çocuğun davranışlarını izlesinler diye ve hepsi çocuğun bakmaya devam ettiğini söylediler,ben de bu akşam faceden ekledim o da kabul etti şimdilik bu kadar ne yapsam diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…