ah kardeş senin durum yine iyi.ya ben ne yapayım.4 yıllık üniversite hayatımda bir kişiye deli gibi aşık oldum o uzay bilimleri ben edebiyat
benden bir yaş büyük adı engin ve 5.yılı bildigim sadece bu kadar.alttan kalan derslerinin sınavına geliyor anladıgım kadarıyla.yoksa ben o yakışıklıyı gözden kaçırır mıydım uuuu beybi
oysa ne güzel başlamıştı kütüphanede kantinde bahçede çılgınlaaaar gibi bakışmıştık
sınavlar bitti gelmez oldu kıvanç tatlıtuğ kılıklım:26:
gittim uzay bilimleri katına tüm sınav sonuc listelerini okuyup tüm enginleri buldum.zaten bir tane engin vardı.facede twitterda bulamadım
biçareler gibi saçlar maşalı bakımlı şekilde topuklularımla 1 aydır okulda dolanıyorum belki görürüm diye.artık finallere kaldı vuslatımız
o bakışlar o göz süzmeler yalanmıydı hain erkek
buradan yetkililere sesleniyorum ben engini isterim
velhasılı kelam bu da böyle bir anımdır dostlar gidip tanışamadım da ama öküz gibi baktım eblek eblek güldüm oda aynı şekilde.anlasın gelsin bi zahmet ya.
senin yolun acık olsun kuzum bu arada kaçan kovalanır unutma.sen kendini belli et ama kovalayan sen olma.kız kısmı erkegin ayagını alır öne dogru eliyle kaldırır ama adımı erkek atar unutma.