NASIL TANIŞTIN ?

Yaşınız 27 daha... Bu kadar kafaya takacak ne var ki? Evlenmek bir marifet değil ki. Öyle göründüğü gibi de değil. Sizin derdiniz varken yanınızdaki elinde telefonla oynayabiliyor. Ossurabiliyor. Donunu yikatiyor. Sen mizmizlaninca ee sen de çok dir dir yapıyorsun diyebilir. Öyle zannettiğiniz gibi size gül bahçesi sunan insan az. Ayrıca hayat iniş cikislarla dolu. Umarım sizi anlayana denk gelirsiniz. Ama bu kafada olmaniza çok şaşırdım 😳
ben de konu sahibi gibi dertleniyorum ara da fena yüksliyorum bi bn evde kaldım diye ama bazen düşünüyorum belki kötü biriyle evlenip pişman olacaktım
artık kendimi böyle teskin ediyorum belki istedign gibi gitmeyecekti evlilik belki ailesi iyi olmayacaktı diye
napalım bir şey olmuyırsa eksilerini düşünelim

Merak etmeyin, ben sizin geçtiğiniz yollardan geçtim. Kaç senelik ilişkim bitti bu süreçte, yine de böyle bir psikolojiye girmedim. Yani ben sizi anlıyorum ama siz aslında benim ne demek istediğimi, mesleğinizin özünü, getirilerini bence pek idrak edemiyorsunuz. Neyse. Umarım her şey gönlünüzce olur 🌺
Teşekkür ederim. Bu mesleğin zorluğunu bilerek geldik tabi . Hiçbir zaman diğer insanlar gibi bir hayatımız da olmayacak . Sadece üzülüyorum en güzel yaşlarım gitti . Gerçekten bütün hayatımızı feda ediyoruz bu mesleğe . Yaz geldi insanların hayatlarını gördükçe özeniyor insan işte napalım . Siz dhy de misiniz yoksa asistan mısınız ?

Yaşınız 27 daha... Bu kadar kafaya takacak ne var ki? Evlenmek bir marifet değil ki. Öyle göründüğü gibi de değil. Sizin derdiniz varken yanınızdaki elinde telefonla oynayabiliyor. Ossurabiliyor. Donunu yikatiyor. Sen mizmizlaninca ee sen de çok dir dir yapıyorsun diyebilir. Öyle zannettiğiniz gibi size gül bahçesi sunan insan az. Ayrıca hayat iniş cikislarla dolu. Umarım sizi anlayana denk gelirsiniz. Ama bu kafada olmaniza çok şaşırdım 😳
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş tabi siz de haklısınız . Normalde tıp fakültesi 24 yaşında bitiyor ben intörn bile olamadım yaşım 27 . Evlenme meraklısı değilim ama kendimi hayattan geç kalmış olarak hissediyorum. Umarım bu sefer kendimi anlatabilmişimdir

Teşekkür ederim. Bu mesleğin zorluğunu bilerek geldik tabi . Hiçbir zaman diğer insanlar gibi bir hayatımız da olmayacak . Sadece üzülüyorum en güzel yaşlarım gitti . Gerçekten bütün hayatımızı feda ediyoruz bu mesleğe . Yaz geldi insanların hayatlarını gördükçe özeniyor insan işte napalım . Siz dhy de misiniz yoksa asistan mısınız ?
Tusa hazırlanıyorum maalesef 🥺🥺

Umarım hepimiz gönlümüzdeki yerlere geliriz ❤️

Meslek hayatının başında olan taze bir doktorun gündemi ve derdinin bu olması beni gerçekten çok üzdü ve şaşırttı.

Ülkede doktorlar kan ağlıyor, neler yaşıyorlar, tus yaklaşıyor, sizin dhy niz başlayacak, kısacası yepyeni bir dönem başlıyor sizin için ve gerçekten tüm bunlara değil de sevgili bulamamanıza takılmanız beni şok etti. İnanın, çok stresli ve yoğun bir dönem bekliyor sizi. O dönemlerde mesleki anksiyetemden başka şey düşünemezdim ben.

İşte, meslekler her zaman vizyonlar üzerinde etkili değil maalesef.

Kırıcı olduysam kusura bakmayın ama, sürece yakından tanık olan biri olarak hayret ettim konunuza.
Ben de tıp fakültesi öğrencilerini hep gözümde büyütürüm ve doktorları. Bunu hak ediyorlar zaten. Ama dediğiniz gibi bana da tuhaf geldi biraz bu durum 🙈 Hayat görüşü bu olmamalı gibi geldi 🤷‍♀️
Umarım farkına varırsınız konu sahibesi 💜

Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş tabi siz de haklısınız . Normalde tıp fakültesi 24 yaşında bitiyor ben intörn bile olamadım yaşım 27 . Evlenme meraklısı değilim ama kendimi hayattan geç kalmış olarak hissediyorum. Umarım bu sefer kendimi anlatabilmişimdir
Şuna katılıyorum. Evet hayatın en güzel yillari okumakla geçiyor. Geçmese başka şeyle geçecek. Hayat bu. Sürekli değişken dinamikler üzerine kurulu. Ne yapabiliriz ki? Şu an herkesin yapmak istediği bir atraksiyon vardır. Ama şartları izin vermez. Her istediğimiz olsaydı o zaman imtihan denilen şey olmazdı. Herkes her şeye ulasirdi. Siz kendi iradenizle istemissiniz tıp okumayı. Göze almissiniz. Şu an olanlar bunun sadece bir sonucu. Kadere teslim olun. Önününuze bakın. Olacakla olmusa çare yok.

20 yaşında tanıştık üniversitede aynı sınıftaydık. 21 de çıkmaya başladık. Nişanlıyız şuan. Düşünüyorum da üniversite olmasa zor olurdu hayatımda biri sanırım. Pek girişken değilim tanışma ortamım olmazdı.

Ben de tıp fakültesi öğrencilerini hep gözümde büyütürüm ve doktorları. Bunu hak ediyorlar zaten. Ama dediğiniz gibi bana da tuhaf geldi biraz bu durum 🙈 Hayat görüşü bu olmamalı gibi geldi 🤷‍♀️
Umarım farkına varırsınız konu sahibesi 💜
Estağfurullah, eksik olmayın, çok teşekkürler 😊🙏🏻

Öyle düşünmeyin lütfen. Belki geç olacak ama tertemiz olacak. Ben ilkokula erken başladım üniversiteyi erken bitirdim. Hemen atandım. 24 yaşında nişanlanıp 25 yalında evlendim. 26 yaşında boşandım. Şimdi 27 yaşındayım ve bugün benden bir yaş büyük kuzenimin düğünü var. Kuzenim benden bir yaş büyük olmasına rağmen geçen sene okulu bitirdi daha bu yıl evleniyor. Ben 25’imde evlenirken oda aynı bu cümleleri kurmuştu. Benden küçüksün 5 yıldır okulu bitirmişsin birde evleniyorsun ben hala öğrenciyim demişti. Bende şimdi diyorum ki niye her şey için acele ettim. Şimdiki bakış açımla o zaman ki çok farklı. Eğer bende acele etmeseydim şimdi evlenseydim eminim daha güzel bir seçim yapardım. Eğer okula erken başlayıp erken bitirmeseydim evliliğe de o kadar erkenden hazır olmayacaktım. Siz sadece kariyerinizi tamamlamaya odaklanın. Tusu kazandıktan sonra zaten çıkar karşınıza birileri mutlaka

İnternlik, asistanlık gibi ortamlar ilişkiye başlama açısından avantajlı dönemlerdir. Tus puanları ve kontenjanları da eskisi gibi değil alım arttı gönlünüze göre olur inşallah.

Size naçizane tavsiyem yurt dışı için uğraşın. Tus ve asistanlık için harcayacaginiz enerji ile gayette yaparsınız yurt dışını. En azından harcadığınız emeğe değer. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun 💐

22 yaşında evlendim 23de doğurdum 24te boşandım. Korkunç yorucu yıpratıcı süreçler yaşadım tek başıma çocuk büyüttüm ve Geçen sene ikinci evliliğimi yaptım, şimdiyse sürekli keşke diyorum, keşke o çocukluk heyecanına kapılıp böyle bişey yapmasaydım hayatımı yaşasaymışım bakınız şimdi de evlenebilirmişim zira kaldı ki evlilik bir zorunluluk değilmiş yaşadıkça öğrendim ben.
Hayatta her şey evli olmak biriyle yaşamak sevgili olmak değil tek başına da mutlu olmayı öğrenmelisin bak çok güzel önü açık bir mesleğin var (ülkemizde icra etmek konusunda konuşursam burada büyük ban yerim ve silivriye düşerim o yüzden susayım)
Hayatını yaşa arkadaşlarınla ailenle vakit geçir sosyalleş kendini geliştir vaktin oldukça hobiler edin zaten bi bakmışsın doğru insan karşına doğru zamanda çıkmış

Merhabalar
Daha önce bu konu hakkında çok defa konular açıldı , neredeyse hepsini okudum . Benim derdim karşıma hep olmayacak insanların çıkması idi . Yaşım 27 . Üniversiteyi geç kazandım ( tıp kazanana kadar çabaladım ) üstüne hazırlık da okudum . Bu yıl tam intörn olucam derken bir stajdan kaldım . Dersler yüzünden Tus’a da hazırlanamadım . Hayatım hep yalnızlıkla geçti . Çok zorluklar yaşadım . Artık yanımda biri olsun istiyorum , destekçim olsun . Arkadaşlarımın çoğu nişanlandı ya da evli . Kendimse hiçbir şeyde başarılı olmayan biriyim . Bahtsızım .sanki ömrümün sonuna dek yalnız kalacakmışım gibi kimse beni sevmeyecekmiş gibi hissediyorum . Okul bir şekilde bitiyor ama bu yaşlar bir daha gelmiyor . Sizlerin tanışma hikayelerni okudukça içim umutlanıyor. Sizlerin tanışma hikayesi nasıldı ? Doğru insan oldugunu nasıl anladınız ? Gerçekten istemeyi bırakınca mı geliyor ?
Üniversitede tanıştım. Tanisabilecegin en iyi yer üniversite bence. Tesadüfler silsilesiyle tanıştık. Sevkati merhametiyle aşkım büyüdü 🌼

Düşüncenizi çok beğendim. 27 yaş çok geç bir yaş değil. Kibirlenip ben doktor oldum havalarına girmemişsiniz. insan mutlu olduğu zaman paylaşmak isteyeceği biri olsun ister yanında. Bu kadar karamsar olmayın. İnşallah en kısa zamanda evleneceğin kişi karşına çıkar.

Dengini bulduktan sonra evlilik güzel bir kurum.

24 yaşında nişanlanıp 25 yalında evlendim. 26 yaşında boşandım. Şimdi 27 yaşındayım ve bugün benden bir yaş büyük kuzenimin düğünü var. Kuzenim benden bir yaş büyük olmasına rağmen geçen sene okulu bitirdi daha bu yıl evleniyor. Ben 25’imde evlenirken oda aynı bu cümleleri kurmuştu.
İşte insanlar bunu anlamıyor. Perdenin arka tarafını bilmediği için sabırsız davranıp düşünüyor. Akışa bırakmıyor. Tam teslim olmuyorlar. Bilemeyiz bizim için neler var.

25 yaşındayım.Karsima çok insan çıktı kimseyle istediğim şekilde bir ilişki kuramadım. Artık ümidimi kesmiştim ki yeni bir okulda çalışmaya başladım ve orada sevgilimle tanıştım. Herkesin "ya nasip bir anda oluyor bu işler " demesine kızardım klişe gelirdi ama gerçekten öyle oluyormuş. Hayatınıza odaklanın bu güzel günlerinizin üniversite hayatının tadını çıkarın. hiç düşünmediğiniz anda doğru kişi karşıniza çıkacak emin olun ☺️

Motosiklet kulübü etkinliğinde tanıştık. Bu tarz şeyler nasip kısmet. Bir anda oluveriyor. Kafayı bu duruma çok fazla takmamak gerek. Çünkü doğru zamanda doğru kişi bir vesileyle insanın karşısına çıkıveriyor ben buna inanıyorum.

Back
X