NASIL TANIŞTIN ?

Sosyal medyadan tanıştık evliyiz
Bana sosyal medyalar hâlâ normal gelmiyor. algılarımı kıramadım bir türlü.hep kalitesiz, abuk sabuk insanların dolaştığını sanıyorum hâlâ.sosyal medyadan yazanı direkt hakaret edip engelliyorum.öyle bir algı oturmuş kafamda.

Benim atıp reddedilmişliğim vardı :D
Ben de 1 kere reddedildim sonra zaten onlar beni buldu gerek kalmadı.yani benim hayat görüşüme göre kadınlar seçici olarak görülüyor ama asıl işi üstlenen erkek.hiçbir erkeği zorla ikna edip ilişkiye ısındıramıyorsunuz, ama kadınları ısrar ede ede ısındırabiliyorsunuz.kısaca ortada bir ilişki olacaksa bunun kararını erkekler veriyor.kadına kabul edip etmemek kalıyor hatta o da kalmıyor.bir şekilde altından girip üstünden çıkıp kabul ettiriyorlar.erkek tereddüt bile etmiyor ilişki düşünmediği kadında.

Tip kazanıp okumuşsunuz ve hiçbirşeyde başarılı olamıyorum diyorsunuz. Kendinize haksızlık ediyorsunuz bence. 27 yaş yalnız kaldım demek için çok erken bir yaş emin olun. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Aynı yaşlarda aynı duygusal boşluğa ben de düştüm. Kendi kendine yeten bir kadın olmama rağmen yalnız olmak o yaşlarda beni de üzüyordu. Ama şimdi dönüp baktığımda üzüldüğüm zamanlar için üzülüyorum 😊. Keşke bugünkü aklımla o yaşta olup hayatin tadını daha çok çıkarsaydım. Eşimle 30 yaşında Kk dan tanışıp arkadasligimi reele döktdöktüğüm kadın arkadaşım sayesinde tanıştım 😊 Onunla buluştuğumuz bir gün işyerinden arkadaşı olan eşimle rastlaştık böyle de tesadüfi oldu yani. Ve evet istemeyi bıraktığım zaman cıktı karşıma. Ailesel sebeplerde ben artık evlenmem annemle yaşarım biri olsa bile sadece takılırım dediğim zaman tanıştık

Eşinizle mutluluğunuz daim olsun.

Sizin mesajınız sonrası, forum arkadaşlarını "acaba bana da bir vesile olan olur mu ?" diye gözden geçirmeye başlamasın bekar üyeler. 😂

İnsan kendinde olmayanı istiyor demek ki, eşimle üniversitede tanıştık, okul bitince hemen evlendim.Ben de evlilik bana göre değilmiş diyorum, çocuklarim var bir şekilde sürüp gidiyor ama insanın aklı hep keskelerde kalıyor işte.Keske doktor olsaydım,tek derdim intornluk tus olsaydı
Evlenmek şart değil ki ilişki yaşamak için.ya evlisin ya da yalnızsın demek değil ki.yani illaki ya evlilik ya çalışmak değil.

Genelde doktorların asosyal olduğu düşünülür ama alakası yok benim tıp öğrencisi tanıdıklarımın bazıları çok sosyaller farklı eğitimler alıp yaratıcı şeyler yapıyorlar, öğrenci gruplarında aktif rol alıyorlar. Bu tarz şeyler yaparak yepyeni insanlarla tanışabilirsiniz hem başka okullardan, başka şehirlerden hatta başka bölümlerden. Sadece bulunduğunuz çevredeki 3-5 kişiye odaklanmak değil çok yönlü olmak lazım bence

Evlenmek kötü, herkes evlenmek zorunda değil görüşüne de katılmıyorum ben. Sonuçta siz evlenmek istiyorsunuz. 35-40 yaşına gelince yalnız yaşam zor olur sürekli arkadaş peşi kovalamak falan. Sevdiğin kişiyle evlenmek gayet güzeldir.

Sizinle aynı yaşlarda yüz bende uniyi geç bitirdim .beni motive eden tek bir söz .
Obama amerikan başkanı olduğunda 50 yaşındaydı, Trump amerikan başkanı olduğunda 70 herkesin kendine göre bir zamanı var.kimse Trump 70 yaşında ay başına olmaz yada bu yaşta başkan olunurmu diye dusunmedi .sizde kendi vaktinizi bekleyin

Öncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim . İçerik silme nedeniyle ceza yedim , bilmiyordum . Bazı eleştiren empati yoksunu insanların işi çok zor bu hayatta . Yukarıda birkaç insan yaşadığım bunalımı anladığı ve yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim. Hayat biz plan kurarken yaşadıklarımızdır . Bu zamana kadar kurduğum hiçbir plan gerçek olmadı . Önceden tıp fakültesini kazanayım o bana yeter diyordum ama insanın duygusal yönden de ihtiyaçları varmış , bunları her şeye tek başıma mücadele edince anşadım . Sınavlar dersler bitmiyor malesef :( bir ay sonra yökdile gircem . İnşaAllah bu sefer geçebilirim . Tekrardan teşekkür ederim hepinize 🙏

Back
X