- 21 Nisan 2022
- 57
- -10
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz tanışamadımMerhabalar
Daha önce bu konu hakkında çok defa konular açıldı , neredeyse hepsini okudum . Benim derdim karşıma hep olmayacak insanların çıkması idi . Yaşım 27 . Üniversiteyi geç kazandım ( tıp kazanana kadar çabaladım ) üstüne hazırlık da okudum . Bu yıl tam intörn olucam derken bir stajdan kaldım . Dersler yüzünden Tus’a da hazırlanamadım . Hayatım hep yalnızlıkla geçti . Çok zorluklar yaşadım . Artık yanımda biri olsun istiyorum , destekçim olsun . Arkadaşlarımın çoğu nişanlandı ya da evli . Kendimse hiçbir şeyde başarılı olmayan biriyim . Bahtsızım .sanki ömrümün sonuna dek yalnız kalacakmışım gibi kimse beni sevmeyecekmiş gibi hissediyorum . Okul bir şekilde bitiyor ama bu yaşlar bir daha gelmiyor . Sizlerin tanışma hikayelerni okudukça içim umutlanıyor. Sizlerin tanışma hikayesi nasıldı ? Doğru insan oldugunu nasıl anladınız ? Gerçekten istemeyi bırakınca mı geliyor ?
İnsan kendinde olmayanı istiyor demek ki, eşimle üniversitede tanıştık, okul bitince hemen evlendim.Ben de evlilik bana göre değilmiş diyorum, çocuklarim var bir şekilde sürüp gidiyor ama insanın aklı hep keskelerde kalıyor işte.Keske doktor olsaydım,tek derdim intornluk tus olsaydıMerhabalar
Daha önce bu konu hakkında çok defa konular açıldı , neredeyse hepsini okudum . Benim derdim karşıma hep olmayacak insanların çıkması idi . Yaşım 27 . Üniversiteyi geç kazandım ( tıp kazanana kadar çabaladım ) üstüne hazırlık da okudum . Bu yıl tam intörn olucam derken bir stajdan kaldım . Dersler yüzünden Tus’a da hazırlanamadım . Hayatım hep yalnızlıkla geçti . Çok zorluklar yaşadım . Artık yanımda biri olsun istiyorum , destekçim olsun . Arkadaşlarımın çoğu nişanlandı ya da evli . Kendimse hiçbir şeyde başarılı olmayan biriyim . Bahtsızım .sanki ömrümün sonuna dek yalnız kalacakmışım gibi kimse beni sevmeyecekmiş gibi hissediyorum . Okul bir şekilde bitiyor ama bu yaşlar bir daha gelmiyor . Sizlerin tanışma hikayelerni okudukça içim umutlanıyor. Sizlerin tanışma hikayesi nasıldı ? Doğru insan oldugunu nasıl anladınız ? Gerçekten istemeyi bırakınca mı geliyor ?
bacım sende yağan yağmurda şemsiye açmışsın.Üniversitede çok güzel bi ilişkim vardı benim şımarıklıklarımla bitti bu olmadı.
Çalıştığım okuldan biri çıktı yine güzel gidiyordu iş ciddileşince istemedim.
Spor salonundan biri çıktı olmadı.
Tatilde tanıştık, olmadı.
Sosyal medyadan tanıştık olmadı.
Çok eskiden gözüme kestirdiğim biriyle sosyal medyadan konuşmaya başladık 1.5 sene patalojik bir ilişki yaşadım keşke hiç olmasaydı, olmadı.
Astrolog tek soru danışmanlığı almıştım o daha çok birinin tanıştırmasıyla olacak evlilik dedi biriyle tanıştırıldım o da olmadı.
Artık yerin dibinde mi nerede benim adam bilmiyorum ama umarım karşıma çıkar da oldu diye güncellerim![]()
![]()
![]()
bacım sende yağan yağmurda şemsiye açmışsın.hayatımın erkeğini bulucam derken talihini küstürmede..
Yaşım geçti kelimesini kullanmanız hele bir erkek için çok saçma ,yaşınızda değil sorun kafanızdaMerhabalar
hep merak etmişSosyal medyadan tanıştık evliyiz
Sosyal medyadan tanıştık evliyiz
Hep merak etmişimdir.Sosyal medyadan nasıl tanışılıyor? Ne tarz sitelerden tanışıyorlar? Bu şekilde evlenen çok kisi duydum , oyüzden merak ediyorumSosyal medyadan tanıştık evliyiz
Beni anlatmışsınızben de konu sahibi gibi dertleniyorum ara da fena yüksliyorum bi bn evde kaldım diye ama bazen düşünüyorum belki kötü biriyle evlenip pişman olacaktım
artık kendimi böyle teskin ediyorum belki istedign gibi gitmeyecekti evlilik belki ailesi iyi olmayacaktı diye
napalım bir şey olmuyırsa eksilerini düşünelim
Ben facebook 'ta ortak takip ettiğimiz bi sayfaya bilgi almak amaçlı bi yorum yazmıştım (11 yıl önce) Eşim de bana o konuda yardımcı olmaya çalışmıştı. Öyle öyle ordan başladı devam etti.hep merak etmiş
Hep merak etmişimdir.Sosyal medyadan nasıl tanışılıyor? Ne tarz sitelerden tanışıyorlar? Bu şekilde evlenen çok kisi duydum , oyüzden merak ediyorum
Aynı şirkette farklı birimlerde yöneticiydik.Bir gün iş gereği bir kaç gün bir araya gelmemiz gerekti.O şekilde başlayıp devamında evlendik.Merhabalar
Gayretinize hayran kaldım..Üniversitede çok güzel bi ilişkim vardı benim şımarıklıklarımla bitti bu olmadı.
Çalıştığım okuldan biri çıktı yine güzel gidiyordu iş ciddileşince istemedim.
Spor salonundan biri çıktı olmadı.
Tatilde tanıştık, olmadı.
Sosyal medyadan tanıştık olmadı.
Çok eskiden gözüme kestirdiğim biriyle sosyal medyadan konuşmaya başladık 1.5 sene patalojik bir ilişki yaşadım keşke hiç olmasaydı, olmadı.
Astrolog tek soru danışmanlığı almıştım o daha çok birinin tanıştırmasıyla olacak evlilik dedi biriyle tanıştırıldım o da olmadı.
Artık yerin dibinde mi nerede benim adam bilmiyorum ama umarım karşıma çıkar da oldu diye güncellerim![]()
![]()
![]()
Kader gayrete aşıktır diye bir söz var ama benim için bu söz pek işlevsel olmadıGayretinize hayran kaldım..
Konu sahibi bak güzel örnek![]()
Milletin tanışma hikayesi sana neden umut olsun ki ?Merhabalar
Doğru düzgün bir ilişkim olsun istedim. Biriyle tanıştım. Çok peşimden koştu vs. Meğer tam bir narsistmiş. Terapiye gittğimizde kişilik bozuklukları ve psikiyatrik bir hastalık çıktı ortaya. Korkunç bir ilişkiden koşarak çıktım. Bir daha mı dedim asla. Evlilik, ilişki hiçbirini istemiyorum. Hayatımı kendi istediğim gibi yaşamaya başladım. Hobilerime,spora ve arkadaşlarıma zaman ayırdım. Salona yeni başlayan biri vardı. Tanıştık. Bazen aynı saatlerde gidiyorduk. Çıkınca birer kahve içiyorduk salonun cafesinde,sonra ayrılıyorduk. Diğerleri gibi asılma moduna girmiyordu. Çok eğlenip, çok gülmeye başladık. Set aralarında bile gülüyorduk. Bir gün ayrılan bir hocanın Veda yemeğine gittik hep birlikte. Daha fazla sohbet ettik. İkimiz farklı takımlar tutuyoruz. Sonra bir gün takımlarımızın derbisi vardı, maç izlemeye gittik. Maçı izlemek yerine tüm akşam hiç durmadan konuştuk. Bana çok iyi geliyordu onunla geçirdiğim zaman. Ama başlarda o gözle bakmamıştım. Yavaş yavaş birbirimizi tanıdıkça taşlar yerine oturdu. İkimiz de birbirimizde olmayan kısımları tamamlıyorduk. O benim bir türlü olamadığım sakin ve soğukkanlı insandı ve sağladığı huzuru ve güveni başka kimsede görmemiştim. Ben ise çok pozitif, renkli ve neşeliyimdir. O da bunu çok sevmişti. Yaşanan bazı olaylarda, seninle hiç ilgisi olmasa bile karşıdakinin davranışlarından, tepkisinden, yorumundan anlıyorsun o mu değil mi. Benim için oydu kesinlikle. Daha fazla uzatmıyorum: 2 senelik birliktelikten sonra evlendik. 4 yıldır evliyiz. Her şey aynı şekilde devam ediyor. Birbirimize son derece saygı duyuyoruz. “Biz” olmayı ve korumayı başarıyoruz.Merhabalar
Mesele evlenmek değil ki ilişki yaşamamYa ne güzel doktor olmuşsun. Ne yapcan evlenip. O kadar aceleye değecek birşey değil emin ol.
isteyen erkek bir şekilde ulaşıyor.hangi kadın ilk adımı atıyor ki ?20 yaşında tanıştık üniversitede aynı sınıftaydık. 21 de çıkmaya başladık. Nişanlıyız şuan. Düşünüyorum da üniversite olmasa zor olurdu hayatımda biri sanırım. Pek girişken değilim tanışma ortamım olmazdı.
Benim atıp reddedilmişliğim vardıisteyen erkek bir şekilde ulaşıyor.hangi kadın ilk adımı atıyor ki ?