Nasil tanistiniz?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
7.103
4.195
173
Hayatinizdaki kisiyle nasil tanistiniz ilk goruste begendinizmi birseyler hissettiniz mi zamamlami oldu ve ilk adimi kim atti?

yolda buldum ilk gunde begendim busemi aldim:)
bir sene takilma, bir sene konusmama, iki sene sevgililikten sonra da sayili gun kaldi evleniyorum:)
hic zamanla birseyler hissettigim sevgilim olmadi. niye kendimi zorlayayim ki birseyler hissetmeye? olsa olurdu zaten genc bir kizin kalbinin atmasindan kolay ne var? olmadiysa demek ki olmayacaktir

Hayirli olsunn. Nereliydi yabanciydi galiba?

AVM'de bı kafede arkadaşımla görmüş, aramış arastirmis bulmuş, pek ilgilenmemistim, arada mesajlasyorduk, bigun özel dersten çıktım bekle geliyorum kahve içelim dedi, durağa gidene kadar yetişirsen içeriz yoksa eve geçeceğim dedim, geldi oturduk sohbetimiz güzel.ilerledi üç ay sonra falan evlenme teklifi etti, bir sene içinde de isteme nikah oldu. Bı kahveye iki çocuk verdim. İsteyen arayıp buluyor, olacağı varsa oluyor.

Düğünüm oldu diye yazmıştın bir yorumda.Ben de hayırlı olsun diye yazdım hatta

Düğünüm oldu diye yazmıştın bir yorumda.Ben de hayırlı olsun diye yazdım hatta
evet düğünüm oldu kina düğün karisik birsey yaptik. planlarken o tarihlerde zaten evlenirim diye düşünüp ayarlamistik herseyi. memlekette oldugu icin ekin zamani, herkesin zaten memlekette oldugu bir tarihi sectik herseyi ona gore ayarladik. "birkac gun oncesinden nikah kiyariz" diye düşündük.
amma ve lakin evraklarla ilgili sıkıntı cikti. çözdük,bir sıkıntı daha cikti, onu hallettik bir sıkıntı daha cikti derken birkac gun once anca gün alabildik
normalde tebrik edenlere ozel mesajla açıklıyorum
ama seni atlamisim demek:)
nişan desem nişan degil, kina desem kina degil:) düğün desem nikahlanmadim...boyle ortaya karisik sacma birsey oldu malesef

Vallah ben bayıldım hersey çok iyiydi yapılabilecek en mantıklı olanı yapmışsın bir ömür mutlu olun

Ay ne güzel yıllarca şöyle devam eden ilişkilere gıpta ile bakıyorum…
Ben bulduklarımla ya da beni bulanlarla sınanıyorum resmen ya da bir şey uzun sürmüyor kaçıyorlar. Yaşta 32 oldu ne olacak acaba bundan sonra …

Kuzenimin kuzeni arkadaşı ile evlendi ilk orada karşılaştık baya güzel zaman geçirdik nikah sonrası meyhaneye gitmiştik orada dışarıda beraber sigara içmiştik ayaküstü muhabbet ettik sonra ben düğüne gitmedim ama kına oldu kınaya gelmişti kınada da beraberdik kınadan sonra beraber toplu bir yere gittik ama benim yaşım küçük diye 22 olmuştum o 29du ve ben fazla gösterişli olduğum için biraz mesafe vardı ama sosyal medyada ekledi hikayelerime cevap vs yazıyordu hiç buluşmadık ama bir şeyler vardı bu olaylar aralıkta oldu. Sonra şubat depremi oldu bana yazdı direkt biz babaanneme asla ulaşamadık şansımıza o da kendi memleketinde arada 3 saat mesafe var. Onun memleketini de vurmuş ama o kardeşiyle kalktı biz istanbuldan 12 saate gidene kadar babaannemle dedemi aradı sonra 2. Deprem oldu biz trafikte gidemiyoruz. Tüm akrabalar tanıdıklar memlekette değil herkes kendi derdinde. telefonlarını bırakıp çıkmışlar işte orada asker olan arkadaşı sağolsun bulmuş. sonra biz tanıdıkları topladık istanbula bizim arabayla yolladık ben de dernekle beraber yardıma kaldım o da kaldı. ben zaten hoşlanıyordum ama ara baktık sevgilim olmuş

Okulda son iki sene aynı sınıftaydık, yatay geçişle gelmişti ancak merhaba'dan ileri hiç sohbetimiz olmadı. 7 sene sonra iş için Hindistana gitmiştim tesadüf bu ya oda aynı şirkete girmiş. Orda denk geldik, sohbet muhabbet derkennn 3 gün sonra evleneli bir sene olacak. Hayat işte tesadüflerle dolu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…