Hayirli olsunn. Nereliydi yabanciydi galiba?yolda buldum ilk gunde begendim busemi aldim:)
bir sene takilma, bir sene konusmama, iki sene sevgililikten sonra da sayili gun kaldi evleniyorum:)
hic zamanla birseyler hissettigim sevgilim olmadi. niye kendimi zorlayayim ki birseyler hissetmeye? olsa olurdu zaten genc bir kizin kalbinin atmasindan kolay ne var? olmadiysa demek ki olmayacaktir
evet alamanHayirli olsunn. Nereliydi yabanciydi galiba?
Düğünüm oldu diye yazmıştın bir yorumda.Ben de hayırlı olsun diye yazdım hattayolda buldum ilk gunde begendim busemi aldim:)
bir sene takilma, bir sene konusmama, iki sene sevgililikten sonra da sayili gun kaldi evleniyorum:)
hic zamanla birseyler hissettigim sevgilim olmadi. niye kendimi zorlayayim ki birseyler hissetmeye? olsa olurdu zaten genc bir kizin kalbinin atmasindan kolay ne var? olmadiysa demek ki olmayacaktir
evet düğünüm oldu kina düğün karisik birsey yaptik. planlarken o tarihlerde zaten evlenirim diye düşünüp ayarlamistik herseyi. memlekette oldugu icin ekin zamani, herkesin zaten memlekette oldugu bir tarihi sectik herseyi ona gore ayarladik. "birkac gun oncesinden nikah kiyariz" diye düşündük.Düğünüm oldu diye yazmıştın bir yorumda.Ben de hayırlı olsun diye yazdım hatta
Vallah ben bayıldım hersey çok iyiydi yapılabilecek en mantıklı olanı yapmışsın bir ömür mutlu olunevet düğünüm oldu kina düğün karisik birsey yaptik. planlarken o tarihlerde zaten evlenirim diye düşünüp ayarlamistik herseyi. memlekette oldugu icin ekin zamani, herkesin zaten memlekette oldugu bir tarihi sectik herseyi ona gore ayarladik. "birkac gun oncesinden nikah kiyariz" diye düşündük.
amma ve lakin evraklarla ilgili sıkıntı cikti. çözdük,bir sıkıntı daha cikti, onu hallettik bir sıkıntı daha cikti derken birkac gun once anca gün alabildik nikah tarihini
normalde tebrik edenlere ozel mesajla açıklıyorumEki Görüntüle 3656038
ama seni atlamisim demek:)
nişan desem nişan degil, kina desem kina degil:) düğün desem nikahlanmadim...boyle ortaya karisik sacma birsey oldu malesef
Ayni siniftamiydinizÜniversitede
Uzun mesele 25 yıllık…İlk karşılaştığımız da 19 yaşındaydım.İlk kazandığım ünide hocamdı.Yıllar sonra kader biraraya getirdi.Hayatinizdaki kisiyle nasil tanistiniz ilk goruste begendinizmi birseyler hissettiniz mi zamamlami oldu ve ilk adimi kim atti?
O mu ekledi sen mi?Sosyal medyadan :) 6 sene sevgili 4 yıllık evliyiz.1,5 yaşında kızımız varrrr
tango diye bir uygulamadan eklenerek değilde mesaj atmıştıO mu ekledi sen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?