Nasil tanistiniz?

Guzelmiss :) peki ilk kim hoslandi adim attii

kuzeninin sosyal medyasında gördüm beğendim tipini. ilk görüşte aşık oldum mu.. olmadım ya.. buluşma öncesi gıcık oluyordum biraz. bulusunca tatlı biri hissiyatı vardı. ikinci buluşmamızda (ilk öpüşme de o gün oldu) dedim ben bunla evlenecem bir yıl sonra nişan, ondan da 7 ay sonra düğün yaptık.. 2.5senedir evliyiz, 8.5 aylık bebeğimiz var

Sen mi yazdinn?

Hayatımda kimse yok. İlk bakısta begenmeyip sonradan yogun hisler beslediklerim oldu.

biz zaten tanisiyorduk ayni yerde dogduk buyuduk teklif etmisti ilk kabul etmedim okuluma kadar geliyordu o okumuyordu cok ısrar etmisti kabul ettim ve sonuc 18 yasinda evlendik 7 yillikta evliyiz

Hayatinizdaki kisiyle nasil tanistiniz ilk goruste begendinizmi birseyler hissettiniz mi zamamlami oldu ve ilk adimi kim atti?
Tanışmadık baya aynı sınıfta 1 seneden fazla ders aldık ama tanışmadık. Sonra sınıfta dersti projeydi derken tanıştık 3 seneden fazla arkadaştık ondan sonra adımı ben attım yani açıkça bu arkadaşlığı sevgililiğe götürme istediğimi anlattım sonra 4 sene uzaktan ilişki 3 sene evlilik sanırım en kötü dönemimiz evlilik oldu evleri ayırdık önce sonra dava açtık sonra barıştık devam ettik şuanda da tekrar aynı şehre geldik

Duygun ne zaman olustu?

Ben üni 3. Sınıfta yaz tatilinde işe girmiştim orda patronumdu ve sıfır hissiyat . Ama o ilk günden etkilenmiş öyle söyledi. Okullar açılınca işten çıkmaya yakın açıldı bana ilk öpücük vs vs şimdi evliyiz bir çocuk ve diğeri yolda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…