K kufyesili Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 6 Ocak 2023 1.535 7.021 88 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #41 Aynı iş yerinde çalıştığım kız kardeşi tanıştırmak istemişti. İlk başta görüşmek istememiştim sonra g.tüme rahat battı herhalde
Aynı iş yerinde çalıştığım kız kardeşi tanıştırmak istemişti. İlk başta görüşmek istememiştim sonra g.tüme rahat battı herhalde
Dribbble Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2024 1.443 4.007 53 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #42 Arkadaşımla antalyaya tatile gelmiştik ve ilk gördüğümde bile çok hoşuma gitmişti. Akşamına zaten baya bi flörtleşme başladı. Sadece tatil kaçamağı olacak diyerek çıktığımız yolda kocam yaptım beyefendiyi. Bende bilmiyorum nasıl oldu skkdkskd
Arkadaşımla antalyaya tatile gelmiştik ve ilk gördüğümde bile çok hoşuma gitmişti. Akşamına zaten baya bi flörtleşme başladı. Sadece tatil kaçamağı olacak diyerek çıktığımız yolda kocam yaptım beyefendiyi. Bende bilmiyorum nasıl oldu skkdkskd
Pearl737 💃🏻 Kayıtlı Üye 29 Aralık 2017 441 250 103 28 9 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #43 rainyy .!.: Guzelmiss :) peki ilk kim hoslandi adim attii Genişletmek için tıkla... Eşim adım attı
1 14beyza Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2025 49 56 3 10 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #44 rainyy .!.: Hayatinizdaki kisiyle nasil tanistiniz ilk goruste begendinizmi birseyler hissettiniz mi zamamlami oldu ve ilk adimi kim atti? Genişletmek için tıkla... Kuzenimin arkadaşıydı görücü olarak ayarlamaya çalıştılar beni rahat bıraksınlar diye arkadaşımla tanıştırırken tanışıp kendim evlendim
rainyy .!.: Hayatinizdaki kisiyle nasil tanistiniz ilk goruste begendinizmi birseyler hissettiniz mi zamamlami oldu ve ilk adimi kim atti? Genişletmek için tıkla... Kuzenimin arkadaşıydı görücü olarak ayarlamaya çalıştılar beni rahat bıraksınlar diye arkadaşımla tanıştırırken tanışıp kendim evlendim
clara "Olanda hayır vardır." Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.692 16.581 448 42 10 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #45 Facebook'tan. Aşktan başım dönerken, o saf duygularla Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'i düğüne çağırmayı istiyordum filan...
Facebook'tan. Aşktan başım dönerken, o saf duygularla Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'i düğüne çağırmayı istiyordum filan...