nasil taniyor olabilir???

Instagram kullanmadim bilmiyorum
Acaba taniyor olabilecegin kisiler benzeri bi secenek falan mi dustu ki ya da ona benzer baska bi durum

Eğer esinizin suphelendiginiz başka bir durumu yoksa,
Konum servisleri açık kalmıştır ve çevreden birilerini instagram otomatik olarak onermistir. Kadında dikkat çekici bir tipse eşiniz nedir ne değildir diye bakmış yanlislikla takip etmiş olabilir.

Yada esinizin takip ettiği biri de takip ediyorsa yine program otomatik önerir.

Gizlemesini de garip bulmadım. Bir kaç gün sonra istek gönderin olur biter.
Belki programı yeni kullanmaya başladığı için Gizlilik ayarlarını henüz keşfetti.
Yada tanımadığı birinin onu yanlışlıkla takip etmesi durumunda sizden çekindi ve takipçilerini kontrol altına almak istedi... vs vs..

Adamın avukatı gibi oldum ama tek olay buysa gerçekten masum olabilir. Canınızı sıkıp kendinizi uzmeyin.

Program önermiş yanlışlıkla eli sürçmüş, işte bilinmeyen güçler etkili olmuş...
Durumunuzu tahmin ediyor ve bu mazeretlerin size son derece rahatlatıcı geldiğini biliyorum ama maalesef inandırıcı değiller.
Bana öyle geliyor ki, -en iyi ihtimalle- bir stalk ve görsel tatmin durumu söz konusu. Eşiniz de doğal olarak bunu itiraf edemeyeceği için siz durumu keşfedince inkar etmiş.

İçindeki ses ne diyorsa doğrudur, hiç ‘acaba’ demeden o sesi dinle. Böyle konularda hisler yanıltmaz.

(bence)

Eşiniz kisa surede cok mantikli yalanlar soyleyebiliyorsa korkun bence kesin brsey var.
Ama esiniz sacmaliyorsa afalliyorsa korkmaniza gerek yok :)
Ben kendi esimi iyi tanirim yalan soyledigni hemen anlarim. Nisanliyken profesyonel yalanciydi ve ustunde durmuyordum. Ama suan onla zaman geciktirdikce cok iyi tanidim onu. Eger yalan soyluyorsa kulagi kizariyor ya da yuzunde sacma bir ifade oluyo.
Eger ciddi bir yalan soyluyorsa sinirli olmaya calisiyo ama basaramiyor.
Kendi esinizi daha iyi tanirsiniz suan bilmiyorsaniz cevresindekileeere yalan soylerkenki hal tavir davranislarini gozlemleyin...

Fake hesap aç sahte fotoğrafla ekle mesaj at bakalım kabul edecek mi

Eşiniz nasıl bir adam onu en iyi siz bilirsiniz .Ben tam karar veremedim doğru mu söylüyor değil mi ama siz ne hissediyorsanız muhtemelen odur doğru.Takipte kalın sessizce .

Bir de bana diyor ki,yanlislikla profilimi kapattim. Hic inandirici degil ama. Cunku ben dayanamayip cekindigin birsey yoksa herkese acik profilini sana bu kadini sorduktan sonra neden gizledin. Korkacagin bir durum yoksa yine aslanlar gibi herkese acik kalmaya devam ederdi dedum. Simdi de kalkmis yanlislikla gizledim diyor. Nasil salak goruyorsa artik beni

Bir de bana diyor ki,yanlislikla profilimi kapattim. Hic inandirici degil ama. Cunku ben dayanamayip cekindigin birsey yoksa herkese acik profilini sana bu kadini sorduktan sonra neden gizledin. Korkacagin bir durum yoksa yine aslanlar gibi herkese acik kalmaya devam ederdi dedum. Simdi de kalkmis yanlislikla gizledim diyor. Nasil salak goruyorsa artik beni

Yok artik ya
Bu kadar da yalan olmaz
Adam sikistikca yalan soyluyo
Bi insan profilini nasil yanlislikla gizlerki

Yanlislikla takip etmesi zor oyke bile olsa profiline bakmis olmasi lazim
Mesela siz kendinizden pay bicin
Biraz karistirin yanlislikla kimi takip ediyorsunuz suan
Takip etmek icin profile girip butona basmak gerekiyo
En fazla oneriler kismindaki butona basip takip etmis olabilir ama farketmemesi bana sacma geldi
Heleki yanlislikla gizledim lafindan sonra hic iinandirici degil

Profili gizli olsun daha iyi, ne var bunda..
Ama sizi de eklesin, ne demek karı koca birbirinizde ekli olmayacak mısınız?
Benim eşim benden gizli instagram hesabı açsa ben 3ay bilmesem kızarım açıkcası, üstelik hiçbir halt yemiyor olsa bile.. Neden bilmeyecem yani..

Ulaşın ve ekleyin birbirinizi, profil gizli olsa da takip isteği yollayabilirsiniz

Belki yan tarafta falan çıkmıştır, tanıyor olabileceklerinde. O da tıklamıştır. Tam instagramı bilmiyorum ama o_O

Merhaba kizlar, esimin de benim de sosyal mecralarda aktifligimiz yoktu,benim icin burasi haric tabii ve bu siteye takildigimi bilir ama esimin bugun instagram actigini gordum ve ben de actim.daha sonra esimin takip edilen listesine bakinca dikkatimi bir isim cekti. Resimlerine fln baktim goruntusu biraz fazla dikkat cekici.netten adini arattirinca cast ajansina uye oldugunu gordum. Kimsenin gunahina girmek istemem ama biraz basit gorunumlu.daha sonra biraz daha resimlerine bakinca evimizin dibindeki hastanede hemsire oldugunu anladim.esime sordum.tanimiyorum,takip ettigimin bile farkinda degilim.simdi senden ogrendim dedi ve takip ettigi listeden kadini cikardi.
Bu neydi simdi?sizce ben mi art niyetli dusunuyorum?
Karisik yazdiysam kusura bakmayin.kafam cok dagildi...
Takip ettiğinin nasıl farkında olmuyor ben o kısmı anlayamadım ? İnandırıcımıydı yani şimdi bu... Takip isteğinin karşı taraftan gelmiş olduğunu varsaysam dahi evli barklı bir adama bu isteği red etmek yakışırdı bırakın onunda takip etmeye başlamasını.. Eşinizin gözü dış dünyaya pek kapalı gibi gelmedi bana ama hayırlısı..

Hemşire ile eşin bi şekilde tanışmış eşinde ilgi duyup takip etmiş olabilir... Yoksa böyle tesadüf mü olur. Eşin sıkışmış tabii çevir kazı yanmasın olmuş iş.
Takipte kal dikkatli ol, o kadının paylaşımlarına bak, evinizin dibindeki cafeden paylaşım vs yaparsa da üşenme çık bak bakalım ...
Manyakça düşünüyor olabilirim ama öyle olmaz şeylerle karşılaşıyorumki içe düşen kurt zor çıkıyo işte..

O kadar sinirliyim ki,bu aksam geliyor ve ofkemden ona zarar vermek istiyorum resmen. Bana yapmadigini birakmadi. Bir de simdi boyle bir durum gercekten var ise suratina tukurup onu evden kovmak istiyorum

O kadar sinirliyim ki,bu aksam geliyor ve ofkemden ona zarar vermek istiyorum resmen. Bana yapmadigini birakmadi. Bir de simdi boyle bir durum gercekten var ise suratina tukurup onu evden kovmak istiyorum

Sakin olmaya calis
Kadinin cok fazla takipcisi var mi ve esini takip etmiyodu degil mi
Seninki kendi kendine bakimli gorup takibe almis olabilir
Onu da eline yüzüne bulastirdi zaten

Daha onceden bu birseyler yapti mi
Yapmadigini birakmadi derken neyi kastettiniz

Back
X