Nasıl unutulur?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Her şeyin farkındayım yanlış olduğunu biliyorum ama profiline bakmaktan alamıyorum kendimi ayrıldığımızdan beri :( Kendime telkin versem de merak etmekten alamıyorum.Nasıl bitirim bu durumu?Enerjimi emiyor gibi kötü hissediyorum.:KK61:

Her şeyin farkındayım yanlış olduğunu biliyorum ama profiline bakmaktan alamıyorum kendimi ayrıldığımızdan beri :( Kendime telkin versem de merak etmekten alamıyorum.Nasıl bitirim bu durumu?Enerjimi emiyor gibi kötü hissediyorum.:KK61:
Uygulamaları kaldırın telefonunuzdan. Numarasını falanda silin .Bu durum paranoyaya yol acar kendinize zarar verirsiniz zamanla.Baska meşguliyetler bulun

Kimler unutulmadi..neler gecip gitmedi ki. Kafani mesgul edecek seylerle ilgilen. Netflix olur, puzzle olur, temizlik olur, kitap okumak olur.. sana huzur veren seyleri yapmalisin bu sürecte. Zaman her seyin ilaci, hepsi gececek..

Kimler unutulmadi..neler gecip gitmedi ki. Kafani mesgul edecek seylerle ilgilen. Netflix olur, puzzle olur, temizlik olur, kitap okumak olur.. sana huzur veren seyleri yapmalisin bu sürecte. Zaman her seyin ilaci, hepsi gececek..
aslında yeni hobiler buldum.Resim yapmak tuval gibi kitap okumak ,dizi film izlemek ,yeni insanlarla tanışmak, doğada gezmeğe çıkmak yüzmek her şeyi deniyorum ama :110: yine de merak ediyorum napıyo kimlerle tanışıyor vs :KK43:

Son düzenleme:
Unutmak diye bir sey yok alzheımer olman lazım.
Gecer sadece hepsi o.

En yakın arkadasınla beraber oldugunu bile bile acı cekıyor olman, senin acıyı sevmeden kaynaklanıyor bu arada

Bariz soguma ve nefret sebebin varken, profil kovalaman acı cekmem enteresan.

Her şeyin farkındayım yanlış olduğunu biliyorum ama profiline bakmaktan alamıyorum kendimi ayrıldığımızdan beri :KK43: Kendime telkin versem de merak etmekten alamıyorum.Nasıl bitirim bu durumu?Enerjimi emiyor gibi kötü hissediyorum.:KK61:
Ne kadar zaman oldu ayrılalı ? unutmak değilde insan alışır sonra soğursun zaten eski duyguların kalmaz acı çekmezsin böylelikle geçer sonra başkasını bulursun hayat devam ediyor sonuçta merkezine bir erkeği koymamak lazım kimseye güvenemezsin aşkından ölürsün ama yinede merkezin yapmamalısın çünkü en sonunda kullanılan acı çeken terkedilen taraf sen olursun sonra bakarsınki herşey geçmiş bitmiş

Back
X