- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Katılıyorum size kesinlikleKarşıdakinin sabriyla alakalı bence ,benim eşim çok sabırlı mesala
Hahaa korkuyorum bir gun tukenecek diyeKatılıyorum size kesinlikle
Tabii ki tükenecek. benim gördüğüm sabırlı ve sakin kişilerde kredini tüketince daha kötü oluyor. Bir gidiyor pir gidiyor yani. Hele sakın kişilerin gazabından korkulur bence. Birikip patlıyor sanki onlarda.Hahaa korkuyorum bir gun tukenecek diyesizdede durumlar fena desenize
Sessiz atın çiftesi pek olur derler bizdeTabii ki tükenecek. benim gördüğüm sabırlı ve sakin kişilerde kredini tüketince daha kötü oluyor. Bir gidiyor pir gidiyor yani. Hele sakın kişilerin gazabından korkulur bence. Birikip patlıyor sanki onlarda.
En çok sevdiğin öldürür seni hacıBi tane dizi vardı Yavuz Bingöl'ün yeşil gözlü bi karısı vardı dizide. Kadın buna nasıl aşık nasıl aşık... Seni kaybetmekten korkuyorum diye diye dizi bitti. Sonunda da kaybetti kocişini.
Kociş ölmedi bu arada. Kadını aldattı.
Kadın kaybetme korkusuyla o kadar saçmaladı ki...En çok sevdiğin öldürür seni hacı
Zerda adı dizinin yanlış hatırlamıyorsam kuma getirti üstüneBi tane dizi vardı Yavuz Bingöl'ün yeşil gözlü bi karısı vardı dizide. Kadın buna nasıl aşık nasıl aşık... Seni kaybetmekten korkuyorum diye diye dizi bitti. Sonunda da kaybetti kocişini.
Kociş ölmedi bu arada. Kadını aldattı.
Nayn yanlış. Buldum diziyi yazdım yukarda.Zerda adı dizinin yanlış hatırlamıyorsam kuma getirti üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?