- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Sessiz birimi nisanliniz kiskanc olan sizmisinizAa yok ne özrüÖzet geçecek olursam iletişimsizlik, anlayışsızlık, kıskançlık ve bunlarla birlikte benim öfke patlamalarım
Estetik ile mi vazgeçilmez olacağını sanıyor yoksaHer güne 1 konu
500 CC den bahsediyordu nasıl kasmasin
Denemekte fayda var demiş olabilir.Estetik ile mi vazgeçilmez olacağını sanıyor yoksa
Sakın bana yalan söyleme çünkü inanırımEn çok sevdiğin öldürür seni hacı
+1Vazgeçilmez olmak o kadar da iyi bişey getirmiyor vallahi benim aklıma şu zamanda. Boşverin kimse o kadar takıntılı sevmesin.
İki şartı var benceSoru aslında çok basither ne kadar uygulaması çok zor olsa da yoksa olunmaz doğulur mu
Hayır aksine o kıskançlık yapıyor hemde yerli yersizSessiz birimi nisanliniz kiskanc olan sizmisiniz
Kıskanç insan zor evlenince daha çok yorulursun. Kafana yatmıyorsa sürdürme derim sevgi bir süre sonra bitiyor.anlasmak uyum daha çok yürütüyor evlilikleri ..bizdede zor olan taraf benimHayır aksine o kıskançlık yapıyor hemde yerli yersizsevgisinden çok eminim bende çok seviyorum o ayrılığa yanaşmıyor hiçbir zaman ama zamanla birikti bende olur olmaz şeye patliyorum yoruldum artk
Çok seviyorum onuuu iyice düşünmeliyimKıskanç insan zor evlenince daha çok yorulursun. Kafana yatmıyorsa sürdürme derim sevgi bir süre sonra bitiyor.anlasmak uyum daha çok yürütüyor evlilikleri ..bizdede zor olan taraf benim
En doğru kararı verirsiniz umarımÇok seviyorum onuuu iyice düşünmeliyimSiz ne konuda zorsunuz
Hahahah daha güzel hep heyecanlı ekşınlı geçerEn doğru kararı verirsiniz umarımher konuda ufkunu açık tutabilirsiniz inat bende çene bende, öfke bende ben bile çekemiyorum kendimi bazen eşime diyorum nasıl çekiyorsun beni ben o deli halini seviyorum olamaz mı diyor. sende normal değilsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?