Nasıl vazgeçilmez kadın olunur ?

Kendine güven, önem, sevgi gösteren insanlar ve en önemlisi bilgili insanlar. Boş olmayacaksın. Ne kadar güzel kadinlar veya erkekler var ama bomboşlar. Onlar insanın canını sıkıyorlar zamanla. Kendin kendinle huzurlu ve memnun ol.

Hayatta birçok duygu tükenmeye mahkum ve biri sizi hangi duygularla seviyorsa o duygunun varlığını sürdürdüğü kadar vazgeçilmez olursunuz o kişinin hayatında. Yani 'vazgeçilmez olmak' diye bir şey yok bence.

Mesela aşk veya tutku genelde tam anlamıyla elde edemediğimiz şeyler üzerinden beslendikleri için ona sahip olunduğu an hemen ışığı sönebilir. Size sadece aşık olan biri için kolayca vazgeçilebilir olabilirsiniz yani.

Sevgi ise tutkuya kıyasla belki gösterişsiz bir şeydir ama çok daha güçlüdür, kolayca söküp atamaz insan sevdiklerini.

Yani çok değişkeni olan ve saçma bir soru bence kısacası.

Buraya bunun icin konu açtığına göre olamazsın sonradan olunacak bişey değil çünkü

Sizden vazgeçene "ok" deyin. En azindan geri döneceği garanti olur.

Bu tamamen karşındakinin seni ne kadar benimsedigi ile alakalı...
Senin yapabileceğin tek şey kendini keşfetmek ve kendinin farkına varabilmek yani işin yine kendinle

Arkadaşlar ülke manyak dolmuş tımarhaneye dönmüş hala vazgeçilmez olmayı isteyen kadın var mı? Vazgeçilemeyenler öldürülüyorlar bu ülkede hayatım , yok ben almayın valla mümkünse beni yüz kişiyle filan aldatıp saniyesinde boşayabilir. Vazgeçilmez olmaktansa bunu tercih ederim

En çok sevdiğin öldürür seni hacı
Sakın bana yalan söyleme çünkü inanırım

Konu sahibi kardeşim vazgeçilmezlik diye bir şey yoktur, nası görünmez olabilirim der gibi Adil yıldırımı çok izlemeyin.
Senin dediğin olsa olsa daha çok seven tarafın kaybetme korkusudur, daha çok sevenin karşına çıkması da nasip. Planla falan olmaz. Yani bence olmaz başkasını bilmem.

Vazgeçilmez olmak o kadar da iyi bişey getirmiyor vallahi benim aklıma şu zamanda. Boşverin kimse o kadar takıntılı sevmesin.
+1
Daha dün iki kuzenimin saplantılı bir sapık tarafından öldürülmesinin karar duruşması vardı, müebbet aldı herif hapiste semirmeye devam edecek. Nefes alacak yemek yiyecek tuvalete gidecek ama gencecik iki kız toprağın altında. Belki de 10 sene sonra bir afla çıkacak. O yaşıyor ama kuzenlerim suçsuz yere öldü.

Vazgecilmezlik diye birsey yok aslinda. Bu durum sizden çok karsidakinin ne bekledigine, karakterine ve takinti boyutuna göre degişir.

Birinin size yapişip nolursa olsun sizi birakmamasi sizin vazgecilmezliginiz olmayacaktir buyuk oranda.
Ozguvensiz, sagliksiz bicimde bağimli kisilik ozelligi olan veya takintili tipler size ancak "vazgecilmez" hissettirebilir.

Soru aslında çok basit her ne kadar uygulaması çok zor olsa da yoksa olunmaz doğulur mu
İki şartı var bence
1. Kendine değer verceksin ki karşındaki de sana değer versin.
2. Kadir kıymet bilen erkeğe düşmek lazım. Bence en zoru da bu zaten
Allah gönlüne göre versin

Hayır aksine o kıskançlık yapıyor hemde yerli yersiz sevgisinden çok eminim bende çok seviyorum o ayrılığa yanaşmıyor hiçbir zaman ama zamanla birikti bende olur olmaz şeye patliyorum yoruldum artk
Kıskanç insan zor evlenince daha çok yorulursun. Kafana yatmıyorsa sürdürme derim sevgi bir süre sonra bitiyor.anlasmak uyum daha çok yürütüyor evlilikleri ..bizdede zor olan taraf benim

Karsinizdakinin vazgecilmez ve sizden daha onemli olmadigina gonulden inanir ve o sekilde davranirsaniz vazgecilmez olursunuz

Çok seviyorum onuuu iyice düşünmeliyim Siz ne konuda zorsunuz
En doğru kararı verirsiniz umarım her konuda ufkunu açık tutabilirsiniz inat bende çene bende, öfke bende ben bile çekemiyorum kendimi bazen eşime diyorum nasıl çekiyorsun beni ben o deli halini seviyorum olamaz mı diyor. sende normal değilsin diyorum

Hahahah daha güzel hep heyecanlı ekşınlı geçer o inat öfke bendede var ama cekilmicek kadarmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…