Nasıl vazgeçilmez kadın olunur ?

Ay güldüğüme bakmayın içim kan ağlıyor Benimde o korkum hep vardı ama sanırım benimkisi tükendi bugün yarın belli olacak karar asamasindayiz işin kötüsü biz nişanlıyız
Aaa ben espri olsun diye demiştim özür dilerim valla inşallah toparlarsiniz ..anlatmak isterseniz dinlerim

Sen o kişiden vazgeçtiğin zaman bir anda vazgeçilmez ve kıymetli oluyorsun. Yani önce kendini düşünmeye, kendine değer vermeye başladığın zaman. Karşıdakine ne kadar taviz verirsen, ne kadar çok sevdiğini, onsuz olamayacağını gösterirsen o kadar kolay vazgeçer senden. En kötü ihtimalle ikinci plana atılırsın sürekli. Eskiden böyle sözler komik ve arabesk gelirdi. Bizzat deneyimleyerek ve birkaç yılımı kaybederek aslında çok doğru olduklarını öğrendim. Ciddi manada sabırlı bir insandım, sabrım taştı ve bu noktadan dönmem çok zor. O yüzden şu an gösterilen çabanın benim için herhangi bir anlamı yok maalesef. Keşke buraya gelene kadar zorlanmasaydı sınırlarım. Karşı taraf için de zor oluyor şu anda, düşünsene can ciğer şekerpareyken bir anda duvara dönüştüm. Aslında bir anda olmadı da, o öyle zannediyor işte. Sonuç olarak kıymetli oldum ama iş işten geçti.

Demem o ki, bilseydim ilginin, sevginin ve fedakarlığın dozunu ayarlardım zamanında. Belki daha mutlu olurdum o zaman. Eğer senin de benim gibi sevginin ölçüsü yoksa, üzgünüm, vazgeçilmez olmayacaksın. İnsanın doğası bu.

Ben de dolmuşum yalnız birden döküldüm

Kendinize ait hedefleriniz hayalleriniz olsun.
Hayata dair emek verilmiş düşünceleriniz, hem sınırını koyan hem haddini bilen oturmuş bir karakteriniz olsun.
Bir kıymık battığında hemen mızıldanmaya dönmeyen bir öz güveniniz ve neşeniz olsun.
Küçük dağları ben yarattım havanız olmasın, küçük dağları ben aşarım havanız olsun.
Varlığından hoşnut olduğunuz, kendilerine vakit ayırdığınız dostlarınız, sevdikleriniz olsun. Bu dostlar en az O'nun kadar kıymetli olsun.
Kendi paranız olsun, paranız kadar yaşamakta ve yine de hayattan müthiş keyif almakta maharetiniz olsun.
"Mutlu, hayatla ve kendisiyle barışık bir insanım. Sen de öyleysen ancak birlikte yürürüz" duruşunuz olsun.

Vazgeçilmez olmayı talep etmek de, vazgeçemem diye düşünmek de pek sağlıklı değildir.
Böyle olursanız ama, değer görürsünüz. Kesin bilgi.

Kimse vazgeçilmez değil bana göre.
Herkesin herkeste belli bir kredisi var, o kredi dolduğunda vazgeçiş de kaçınılmaz oluyor.

Tespit gibi tespit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…