- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
Ay güldüğüme bakmayın içim kan ağlıyorHahaa korkuyorum bir gun tukenecek diyesizdede durumlar fena desenize
Bu kadınla değil adamla ilgili bir durum.Soru aslında çok basither ne kadar uygulaması çok zor olsa da yoksa olunmaz doğulur mu
Vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun
Bu yavuz her kadını aldatmış demekkiNayn yanlış. Buldum diziyi yazdım yukarda.
Aldatmasız tek bir türk dizisi mi var?Bu yavuz her kadını aldatmış demekki
Aaa ben espri olsun diye demiştim özür dilerim valla inşallah toparlarsiniz ..anlatmak isterseniz dinlerimAy güldüğüme bakmayın içim kan ağlıyorBenimde o korkum hep vardı ama sanırım benimkisi tükendi bugün yarın belli olacak karar asamasindayiz işin kötüsü biz nişanlıyız
Sadakatsizi tek geçerim bu konudaAldatmasız tek bir türk dizisi mi var?
Tespit gibi tespitYani şöyle söyliim, elde etme isteği ve peşinden koşma olayları erkekte elde ettikten sonra kısa sürede söner...dolayısıyla ondan sonrasında erkeğin ne kadar işine geliyorsan o kadar vazgeçilmezsindir...Bu da o erkeğin ihtiyaçlarına göre değişir..Mesela bazı erkek var ev işi yemek yapamaz, evimde kadın olsun der, bu konularda becerikli biri oldu mu hayatta boşamaz yani fazla dırdırı da yoksa....Öbürü dışardan yerim ama sex çok önemli der, sexi iyi olan kadından ayrılmaz...
Kimisi de kadının aileden zengin olusuna bakar, beraber iş kurarlar falan, ordaki destekten vazgecemez..
Fazla değil işte böyle 3-5 maddeye bakar.
Basit yaratıklar
Aa yok ne özrüAaa ben espri olsun diye demiştim özür dilerim valla inşallah toparlarsiniz ..anlatmak isterseniz dinlerim
Her güne 1 konuÇok kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?