Nasıl vazgeçilmez kadın olunur ?

Hahahah daha güzel hep heyecanlı ekşınlı geçer o inat öfke bendede var ama cekilmicek kadarmı bilmiyorum
Yorucu bee evden KV diye çıkıyoruz bekliyorlar yemeğe .biz bir tutusmuşuz ben daha doğrusu adam iki saat dil döküyor götürmek için.hic sevmiyorum bu huyumu sende bendensin desene

Yorucu bee evden KV diye çıkıyoruz bekliyorlar yemeğe .biz bir tutusmuşuz ben daha doğrusu adam iki saat dil döküyor götürmek için.hic sevmiyorum bu huyumu sende bendensin desene
Hahahah ilahi yaa cidden yorucu oluyor zamanla ama değişmekte çok zor bir yerden sonra bizde itinayla her özel günde birbirimize gireriz

Hahahah ilahi yaa cidden yorucu oluyor zamanla ama değişmekte çok zor bir yerden sonra bizde itinayla her özel günde birbirimize gireriz
Ben çok detaycı bir insanım eşimde dünyanın en gamsız insanı genelde bundan çıkıyor sorunlar bizde.. özel günleri düşünemiyorum aman Allah'ım

Soru aslında çok basit her ne kadar uygulaması çok zor olsa da yoksa olunmaz doğulur mu
1. Kimseye muhtac olmayacak, magrur bir durus sergilerseniz
2. Gercekten kendi ayaklarınız uzerinde durabilir ve bunu surdurmek için herseyı yaparsanız
3. Aynı anda dogal, şık ve karizmatik olmayı basarırsanız
4. Sorunları buyutmek yerine goguslemek zorunda oldugunuz ve sizi daha güçlü yapacak hususlar olarak gorursenız
5. Hiçbir teklifi siz yapmaz, ilk yazan siz olmaz ama son sözü söyleyen siz olursanız
6. Kendi degerlerinizden bir baskası için büyük ölçüde taviz vermezseniz
7. İlişkinin seyrini ilk birkaç ayda analiz edip ilerleme veya geri çekilme kararını kendi iradenizle verebilirseniz
8. Herseyden öte kendi gücünüze inanırsanız

Liste sonsuza dek uzayabilir..

Soru aslında çok basit her ne kadar uygulaması çok zor olsa da yoksa olunmaz doğulur mu
Hani şöyle bir söz vardır, kadınlar ilk buluşmada erkeği gördüklerinde ciddi düşünürken; erkeklerse işin yatak tarafını düşünür. Bu hep böyle değildir belki. Ancak doğruluk payı göz ardı edilemez. Diyelim biriyle tanıştın beğendin. Sevgili oldunuz ve vazgeçilmez olmak istiyorsun? Senin kafanda onunla ilgili birçok olumlu algı var, öyle ki karşı taraf sana ne söylese, en ufak güzel bir şey söylese gönlünde öyle bir yer eder ki. O öylesine söylemiştir ama sen onu çoktan başına taç yapmışsındır. Sonra yavaş yavaş sen fark etmeden ipleri onun eline verirsin.

Vazgeçilmez kimse değildir. Anne, baba, kardeşlerimiz hariç herkesin ikamesi var.

Yakın zamanda hayal kırıklığı yaşamış biri olarak yazıyorum, bir kere pesimist olmaz. Nickin bile kalbimparamparca. Beynine kodlamamalısın böyle şeyler. Duygularını belli etmeyeceksin. Kendinden taviz vermeyeceksin. Hatta gerekirse öyleyse işte böyle deyip arkanı dönüp gitmelisin ki, karşındaki ki peşinden kossun. Ara sırada pohpohlucan filan kendini iyi hissetsin diye. Ama vazgeçilmez diye bir şey yok. Her şeyin aşırısı iyi değil. Sürdürülebilir bir mutluluk getirmez hem.

4 yıllık ilişkimde hiç vazgeçilmez kadın olamadım, rolünü bile oynayamadım. Hep ulaşılabilen, tolere eden, her istediğini yapan taraf ben oldum.

Ben ikimize kafamda bir gelecek kuramadım lafıyla terk edildim. Tekrar hayatımda yer almak isterse arayacakmış. Hala bu kadar kendinden emin ama ona bu tavizi veren benim.

Kısacası tavsiyem şımarmasına, kendini öncelik hatta vazgeçilmez olarak görmesine izin vermeyin. Talep eden taraf olun, sizin için fedakarlık yapmasını isteyin. Ben şu şartları koyuyorum, yerine getirmelisin mesajını verin. Ben uygun görürsem/onay verirsem bu iş olur kalıbını aklına oturtun ki hep onay beklesin. Kısa süreli hedefler koyun, gerekirse diğer ilişkilerle kendinizinkini mukayese edin, alttan tatlı tatlı rekabete teşvik edin ki sizi memnun etmek için çabalasın. Rekabet edecek bir aday ya da çabalanacak bir mevzu olmayınca çoğu erkeğin ilgisi azalarak bitiyor.

Çevremde gördüğüm uzun ve sonu evlilikle biten ilişkilerden yaptığım çıkarımlar böyleydi. Çoğu aşk değil mantık evliliği oldu ama tanıdığım kızlar kendilerini böyle böyle vazgeçilmez kılarak hep ilk ve tek tercih oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…