Nasil yapar boyle birseyi ya:((

mimise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
99
28
48
İzmir
Nisanlim dun gece gayet normal konuşurken bir resim atcam ama kızma tamam mi dedim ne resmi dedim ciplak kadin resmi dedi at dedim atti bi kadinin resmini nasil sence dedi ben sok oldum kan beynime sicradi sen napiyon naptigini saniyon diye aklima geleni söyledim saydim da saydim buna sonra ozur diledi ama ben çok kotu oldum ve sadece birkaç gun once bana popon buyudu kilo aldin demişti almamisim ayni kilodaydim ustelik bu benim cok zoruma gitti beni begenmiyorsan baskalarini hayal ediyorsan ne diye evlencen ki benimle evlenme dedim sen en guzelsin soyle boyle dedi napiyim ben de 24 yasina geldim nisanlimin elini zor tutuyom ondan seni esim olarak gordugum icin sordum dedi ben de ihtiyacin varsa beni hayal edersin baskasina bakmazsin bu yaptigin adilik dedim engelledim ben simdi napcagimi bilmiyorum butun gece uyuyamadim beni gercekten begenmiyorsa ne diye nisanlandi bana kilo aldin popon büyüdü diyip ustune internetten kadin poposu atip guzel mi diye sormasi ne demek oluyo ya napiyim simdi ben((

Oha saçmalığın daniskası gerçekten.
Ne demek ya engellemekle en iyisini yapmışsın .
Bence seven insanlar birbirlerinin kusurlarını hoş görüyor,nişanlınızda bu bitmiş.
Bence sizi gerçekten sevmiyor.
Boşverin böyle saygısız bir adamla bitirin gitsin zaten.

Yeni nisanliyiz bir de ya daha bir ay bile olmadi kafasına silah mi dayadim ben sanki onun benimle nisanlan diye bu yaptigi gercekten cok zoruma gitti oylr kilolu da degilim ben ya

Bu nedir yaaa rezalettt. Cok sinirlendim burdan yaa, terbiyesiz adam
Baeismayi dusunuo musun bu hadsizle?

Cinsellik konusmak istiyo demekki.
bu sekilde giris yapiyo olabilir.ama suran soyle buran boyle diyosa dusun.evlendikten sonrada der.demekki dis gorunuse cok fazla takiyo.

Bu nedir yaaa rezalettt. Cok sinirlendim burdan yaa, terbiyesiz adam
Baeismayi dusunuo musun bu hadsizle?
Dusunmuyom her yerden engelledim aklim almiyo ama ya gerçekten almiyo begenmiyosan beni ne diye evlenme teklif ediyon ki ne diye yani agustosta dugunumuz olacakti neden evlenmek istiyon başkasını hayal edip utanmadan bir de napiyim elini zor tutuyom diyo mal ya mal

Bu hanzoları nerden buluyosunuz çok merak ediyorum Dur bir dakka aslında etmiyorum çünkü zaten sokaklar böyle insanlarla dolu önümüze gelenle evleniyorsunuz hiç bu şeylere dikkat etmiyorsunuz

Bu hanzoları nerden buluyosunuz çok merak ediyorum Dur bir dakka aslında etmiyorum çünkü zaten sokaklar böyle insanlarla dolu önümüze gelenle evleniyorsunuz hiç bu şeylere dikkat etmiyorsunuz
Onune gelenle evlenmek degil nerdeyse 5 senelik iliskim var benim bununla ama ne zaman is evlilige geldi aileler isin icine girdi bu bi gariplesti başka biri oldu sanki

Bosver yaaa
Belli ki bu konuda hassassin, elini kolay tutacaa birini bulaymis ozmn, seni bilmio muymus bastan?
Bastan evlenmeden tanidigina sevin

Cinsellik konusmak istiyo demekki.
bu sekilde giris yapiyo olabilir.ama suran soyle buran boyle diyosa dusun.evlendikten sonrada der.demekki dis gorunuse cok fazla takiyo.
Iyi de ben ilk zamandan beri ayni kiloda ayni fizikteyim fazla kilom birseyim yok ki ben aynaya bakinca kendimi koca popolu gormuyom yani 36 bedenim zaten ne kadar buyuk olabilir ya kilo almissin dedi almamisim 1 kilo bile bu napiyo anlamadım bunca sene akli nerdeydi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…