Salak ya valla salak kiyameti koparirdi o zaman kendi yapar ama ben yapamam kafasinda bu varsizde ona soyle kasli yakisikli erkek resmi atip esas bu nasil deseydiniz
Heralde oyle istiyomus 3 4 gun once popon buyudu diyen adam ustune boyle resim atarsa ne anlam gelir ki baskasenin poponunda öyle olmasınımı istiyomuş
Nisanlim dun gece gayet normal konuşurken bir resim atcam ama kızma tamam mi dedim ne resmi dedim ciplak kadin resmi dedi at dedim atti
Yeni nisanliyiz bir de ya daha bir ay bile olmadi kafasına silah mi dayadim ben sanki onun benimle nisanlan diye bu yaptigi gercekten cok zoruma gitti oylr kilolu da degilim ben yaOha saçmalığın daniskası gerçekten.
Ne demek ya engellemekle en iyisini yapmışsın .
Bence seven insanlar birbirlerinin kusurlarını hoş görüyor,nişanlınızda bu bitmiş.
Bence sizi gerçekten sevmiyor.
Boşverin böyle saygısız bir adamla bitirin gitsin zaten.
Olduresim var onu olduresimAt demişsin atmış, nasıl yapar diyorsun, böylece yapar işte.
Belli ki nişanlınız biraz hırt.
Dusunmuyom her yerden engelledim aklim almiyo ama ya gerçekten almiyo begenmiyosan beni ne diye evlenme teklif ediyon ki ne diye yani agustosta dugunumuz olacakti neden evlenmek istiyon başkasını hayal edip utanmadan bir de napiyim elini zor tutuyom diyo mal ya malBu nedir yaaa rezalettt. Cok sinirlendim burdan yaa, terbiyesiz adam
Baeismayi dusunuo musun bu hadsizle?
Napiyim atsin da goreyim bakayim ne halt etcek dedim benim zoruma giden sadece bana atmasi degil ki baskasina bakmasiBi de resim atarken ciplak kadin resmi demis sen tmm at demissin. Ne demek at, sen de bi garipsin yani
Onune gelenle evlenmek degil nerdeyse 5 senelik iliskim var benim bununla ama ne zaman is evlilige geldi aileler isin icine girdi bu bi gariplesti başka biri oldu sankiBu hanzoları nerden buluyosunuz çok merak ediyorum Dur bir dakka aslında etmiyorum çünkü zaten sokaklar böyle insanlarla dolu önümüze gelenle evleniyorsunuz hiç bu şeylere dikkat etmiyorsunuz
Bosver yaaaDusunmuyom her yerden engelledim aklim almiyo ama ya gerçekten almiyo begenmiyosan beni ne diye evlenme teklif ediyon ki ne diye yani agustosta dugunumuz olacakti neden evlenmek istiyon başkasını hayal edip utanmadan bir de napiyim elini zor tutuyom diyo mal ya mal
Iyi de ben ilk zamandan beri ayni kiloda ayni fizikteyim fazla kilom birseyim yok ki ben aynaya bakinca kendimi koca popolu gormuyom yani 36 bedenim zaten ne kadar buyuk olabilir ya kilo almissin dedi almamisim 1 kilo bile bu napiyo anlamadım bunca sene akli nerdeydi o zamanCinsellik konusmak istiyo demekki.
bu sekilde giris yapiyo olabilir.ama suran soyle buran boyle diyosa dusun.evlendikten sonrada der.demekki dis gorunuse cok fazla takiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?