Bu arada caninizi sıkıp moralinizi bozmayin her seyin hayirlisi onunuze cikmis bi firsat olarak degerlendirin sizi sevip sevmedigini anliycaksinizAklinca almaya calisiyo da o konuda hic becerikli degildir burnu daha cok surtecek ama onun hele bi gelsineve ona gununu gostermezsem
Caktirmayarak yapmakla ayni sey benim için ben kaldiramiyorum evlenecegim adamin baskasini hayal etmesini ya edecekse beni eder yoksa da defolsun gitsinAdam tam bir hödük çıktı Rıza Baba
İnsan çaktırmaz yani, bu göze soka soka yapmış
Nasıl yapcan acebaaa? Yok gözünü oyarım yok burnunu sürtcem.. Ee o da bakmıcak mı yani? İnternet elinin altında. Sadece sana göndermşcek bundan sonra. Adamın zihniyeti belli. Sende kendince burnunu sürttükten sonra barışcaksın. Ayrılmıcan yani. Oyüzden devamm canımAklinca almaya calisiyo da o konuda hic becerikli degildir burnu daha cok surtecek ama onun hele bi gelsineve ona gununu gostermezsem
Bu yaptigindan yeterince sevmedigi cikiyor ama akli baskasinda olduguna goreBu arada caninizi sıkıp moralinizi bozmayin her seyin hayirlisi onunuze cikmis bi firsat olarak degerlendirin sizi sevip sevmedigini anliycaksiniz
Yok iste bana gostermeyerek bakmak diyebirsey azicik adamsa bakmaz bakmak istiyorsa da bir daha benim yuzume bakmazNasıl yapcan acebaaa? Yok gözünü oyarım yok burnunu sürtcem.. Ee o da bakmıcak mı yani? İnternet elinin altında. Sadece sana göndermşcek bundan sonra. Adamın zihniyeti belli. Sende kendince burnunu sürttükten sonra barışcaksın. Ayrılmıcan yani. Oyüzden devamm canım
Yok o sekilde düsünmeyin kadinlarin aklina seks gunde 1 kere geliyosa erkeklerin 16 kere geliyo zaaflari oluyo fazlasiyla oyle seylere bakmis olabilir buyuk hata tabiki ama bu sizi sevmedigi anlamina gelmiyo sadece sizi tekrar kazanmaya calisiyo mu ona bakinBu yaptigindan yeterince sevmedigi cikiyor ama akli baskasinda olduguna gore
Yoo bakacaktır yine. Sadece size çaktırmayacak, "asla bakmıyorum hayatım" diyecek.Caktirmayarak yapmakla ayni sey benim için ben kaldiramiyorum evlenecegim adamin baskasini hayal etmesini ya edecekse beni eder yoksa da defolsun gitsin
Aklina cinsellik gelebilir bu dogal birsey ama beni dusunsun beni hayal etsin ya başkasına bakmak nedir beni cekici bulmuyorsa da evlenmesinYok o sekilde düsünmeyin kadinlarin aklina seks gunde 1 kere geliyosa erkeklerin 16 kere geliyo zaaflari oluyo fazlasiyla oyle seylere bakmis olabilir buyuk hata tabiki ama bu sizi sevmedigi anlamina gelmiyo sadece sizi tekrar kazanmaya calisiyo mu ona bakin
Ya canım tabi tabi. Sen bunu engelleyemezsin ki. Adam sana gönderecek kadar cıvık yani.Yok iste bana gostermeyerek bakmak diyebirsey azicik adamsa bakmaz bakmak istiyorsa da bir daha benim yuzume bakmaz
Malesef erkekler boyle sadece nisanlinin karakteri degisik geldi göstere göstere yapmasi tuhaf civik civikAklina cinsellik gelebilir bu dogal birsey ama beni dusunsun beni hayal etsin ya başkasına bakmak nedir beni cekici bulmuyorsa da evlenmesin
Benim istemedigim bu ama iste bana gostermeyerek bakmasi beni mutlu etmeyecek ayni sey sadece utanmazligi gidecek gozumde sadakatsizlik ayni kalacak ben bunu istemiyorum ya gercekten pisman olur bir daha kimseye oyle bakmaz ya da bu is burda biter
Nisanlim dun gece gayet normal konuşurken bir resim atcam ama kızma tamam mi dedim ne resmi dedim ciplak kadin resmi dedi at dedim atti bi kadinin resmini nasil sence dedi ben sok oldum kan beynime sicradi sen napiyon naptigini saniyon diye aklima geleni söyledim saydim da saydim buna sonra ozur diledi ama ben çok kotu oldum ve sadece birkaç gun once bana popon buyudu kilo aldin demişti almamisim ayni kilodaydim ustelik bu benim cok zoruma gitti beni begenmiyorsan baskalarini hayal ediyorsan ne diye evlencen ki benimle evlenme dedim sen en guzelsin soyle boyle dedi napiyim ben de 24 yasina geldim nisanlimin elini zor tutuyom ondan seni esim olarak gordugum icin sordum dedi ben de ihtiyacin varsa beni hayal edersin baskasina bakmazsin bu yaptigin adilik dedim engelledim ben simdi napcagimi bilmiyorum butun gece uyuyamadim beni gercekten begenmiyorsa ne diye nisanlandi bana kilo aldin popon büyüdü diyip ustune internetten kadin poposu atip guzel mi diye sormasi ne demek oluyo ya napiyim simdi ben((
Yok iste bana gostermeyerek bakmak diyebirsey azicik adamsa bakmaz bakmak istiyorsa da bir daha benim yuzume bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?