Nasil yapar boyle birseyi ya:((

O an cani cinsellik istemiş o yuzden bi an dusunememis bana gonderip benimle cinsellik konusmak istemis oyle diyo hasta oldugu icin kafasi yerinde degilmis sonra ben naptim demis ama gec olmus

Hm. Agzinin payinida bi guzel almis. Ben senin yerinde olsaydim..
Burnundan fitil fitil getirirdim.
Oyle bi resim yollayamaz bana.

Peki " sende boyle ol" diye kiyasladigini sezdinmi hic? Egerki bunu sezmissem o zmn isler degisir. Burnundan fitil fitil getirmek felan olmaz. Eger oyle kizlari hayal ediyosa ve ben bu cercevenin yaninsa bile gecmiyosam cok cok kotu rencide ettigini dusunurum. O kizlara git madem derim. Bitirirm.

Bu tip adamlardan tiksiniyorum aklı başka yerlere çalışıyor hadsiz!!
Haddini bildir sildim bitti deme böyle terbiyesizlere iki söz söylemezsem çatlarım sendekide iyi sabırmış...

Bilmiyorum oyle demedim diyor onu ben cikardim cunku 3 ya da 4 gun once bana kilo mu aldin popon buyudu dedi ben de uzuldum hatta beni beğenmiyor mu diye arkadaşıma anlattim olur mu hic dedi o sana deli gibi asik sakasina demiştir dedi ama ustune kadin poposu atip guzel mi deyince ben ustume alindim direk oyle diye

Tanimiyo mu beni onun herseyini hosgorecegimi sadece konu kiskanclik oldugunda ondan ayrilabilecegimi ona her zaman soyledim

Ya adam konuşmak istiyor , erkekler bazen gerçekten çok salakça hareket edebiliyorlar kadınlar gibi komplike diiler ya gerçekten düz mantık var ya. Bence çok abartma derim... Nişan falan atma süründür bir daha yapacağını sanmıyorum. Sende az işveli cilveli ol

Bu tip adamlardan tiksiniyorum aklı başka yerlere çalışıyor hadsiz!!
Haddini bildir sildim bitti deme böyle terbiyesizlere iki söz söylemezsem çatlarım sendekide iyi sabırmış...
Genel olarak sabirliyimdir da ben de dedim agzina geleni ilk anda

Çok çok çirkin düşüncesiz bir hareket . Ciddi ayıp yani . Sana karşı hep saygısız mı bu nişanlın böyle .

Napiyim evlenene kadar ona ya ben nasil istekli de olsam o an kendime hakim oluyorsam o da olsun bi zahmet bi erkeklerin mi cinsel istegi var sanki o genc adamsa ben de genc kizim ben de masturbasyon yapiyorum ama onu hayal ederek

Anliyorum canim.
Ben senin yerinde olsam gozlemlerdim.
Emin degilsin seni begenip begenmediginden.
5 sene uzun bi sure. Bu zamana kadar boyle bi sezmediysen birden birr emin olamazsin.
Gozlemle ve seni begenip begenmedigindem emin ol.
Simdi " senden ayriliyorum cunku beni begenmiyorsun, o cumledrn bunu cikariyorum ben' derken asla bu kararlilikla soyleyemezsin. Cjnku emin degilsin. Aklin yine onda kalicak. Acaba benmi ynlis anladim diyceksin.
Affetmis gibi yapip capraz sorular sorabilirsin.

Adam bence aç. Ben olsam tiksinerek uzaklaşırdım. Benim için kabul edilemez bir şey bu. Kabul edebilirim diyen varsa bunu da anlamam. Yalnız çift olarak espri amaçlı bunu konuşanlar da var, o farklı tabi.

Napiyim evlenene kadar ona ya ben nasil istekli de olsam o an kendime hakim oluyorsam o da olsun bi zahmet bi erkeklerin mi cinsel istegi var sanki o genc adamsa ben de genc kizim ben de masturbasyon yapiyorum ama onu hayal ederek

Ya o seni gıcık ol diye, sinir ol diye öle demiştir. Sana aşıken başka bir kadını hayal ediceğini pek sanmıyorum . Şuan kendini dolduruşa getiriyorsun farkında diilsin. Gerekli olan tepkiyi verdin. Yahu nişanı atsan çok pişman olursun ne adamlar var ya psiko resmen. Sakinleş rahat ol.

Seni nasıl hayal etsin? Yüzünü hayal edecek hali yok, cinsellikten bahsediyoruz burada. Üzgünüm ama bunlara bu kadar takılırsan başkasıyla da evlensen mutsuz bir evlilik hayatı olur. Kadınlar da bazen başkalarını hayal eder ne var bunda?? Adı üstünde hayal, gerçek değil ki!

Iyi yapmissin simdiden sana boyle seyler diyen nikahı bastıktan sonra hiç beğenmez lafinida bilmez.

Hem at diyorsun hem kızıyorsun sen de yazık çocuğa.. Kilolu musunuz bilmiyorum ama eğer öyleyse en azından kendiniz için spora başlayın.

Arkadaslar bisey soracagim. Vajinaya isaret parmagimin yarisi kadar parmagim girdi kanama olmadi cahillikten iste. Parmakla bozulacak bisey oldugunu ogrendim Ama ben yinede muayene oldum korkudan . Doktor bisey olmadigi evlenince cok kanama yapacak zarimn oldugunu soyledi. Doktorda yanilma payi varmidir.

Konuyla ne alaka ? Cinsellik bölümün de sorman lazım, Doktor gereken bilgiyi vermiş ama çok kafana taktıysan başka doktora git.

Anladım hayatın içinde bölümünde en alta cinsellik diye bir bölüm var oradan arkadaşlar cevap verir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…