O an cani cinsellik istemiş o yuzden bi an dusunememis bana gonderip benimle cinsellik konusmak istemis oyle diyo hasta oldugu icin kafasi yerinde degilmis sonra ben naptim demis ama gec olmus
Tanimiyo mu beni onun herseyini hosgorecegimi sadece konu kiskanclik oldugunda ondan ayrilabilecegimi ona her zaman soyledimAdam bilerek öyle yapıyor , çünkü sen o muhabbetlere girmiyorsun bildiğin kıskandırmaya çalışıp o konular hakkında konuşmaya çalışıyor
Bilmiyorum oyle demedim diyor onu ben cikardim cunku 3 ya da 4 gun once bana kilo mu aldin popon buyudu dedi ben de uzuldum hatta beni beğenmiyor mu diye arkadaşıma anlattim olur mu hic dedi o sana deli gibi asik sakasina demiştir dedi ama ustune kadin poposu atip guzel mi deyince ben ustume alindim direk oyle diyeHm. Agzinin payinida bi guzel almis. Ben senin yerinde olsaydim..
Burnundan fitil fitil getirirdim.
Oyle bi resim yollayamaz bana.
Peki " sende boyle ol" diye kiyasladigini sezdinmi hic? Egerki bunu sezmissem o zmn isler degisir. Burnundan fitil fitil getirmek felan olmaz. Eger oyle kizlari hayal ediyosa ve ben bu cercevenin yaninsa bile gecmiyosam cok cok kotu rencide ettigini dusunurum. O kizlara git madem derim. Bitirirm.
Tanimiyo mu beni onun herseyini hosgorecegimi sadece konu kiskanclik oldugunda ondan ayrilabilecegimi ona her zaman soyledim
Genel olarak sabirliyimdir da ben de dedim agzina geleni ilk andaBu tip adamlardan tiksiniyorum aklı başka yerlere çalışıyor hadsiz!!
Haddini bildir sildim bitti deme böyle terbiyesizlere iki söz söylemezsem çatlarım sendekide iyi sabırmış...
Napiyim evlenene kadar ona ya ben nasil istekli de olsam o an kendime hakim oluyorsam o da olsun bi zahmet bi erkeklerin mi cinsel istegi var sanki o genc adamsa ben de genc kizim ben de masturbasyon yapiyorum ama onu hayal ederekYa adam konuşmak istiyor , erkekler bazen gerçekten çok salakça hareket edebiliyorlar kadınlar gibi komplike diiler ya gerçekten düz mantık var ya. Bence çok abartma derim... Nişan falan atma süründür bir daha yapacağını sanmıyorum. Sende az işveli cilveli ol
Degildir aslinda ama cok ayip ona da dedim sana hic yakismadi diye keske yapmasaydi bitecekse de bu sekilde bitneseydiÇok çok çirkin düşüncesiz bir hareket . Ciddi ayıp yani . Sana karşı hep saygısız mı bu nişanlın böyle .
Bilmiyorum oyle demedim diyor onu ben cikardim cunku 3 ya da 4 gun once bana kilo mu aldin popon buyudu dedi ben de uzuldum hatta beni beğenmiyor mu diye arkadaşıma anlattim olur mu hic dedi o sana deli gibi asik sakasina demiştir dedi ama ustune kadin poposu atip guzel mi deyince ben ustume alindim direk oyle diye
Napiyim evlenene kadar ona ya ben nasil istekli de olsam o an kendime hakim oluyorsam o da olsun bi zahmet bi erkeklerin mi cinsel istegi var sanki o genc adamsa ben de genc kizim ben de masturbasyon yapiyorum ama onu hayal ederek
Anlasilmayan su oldu anlatamadigim ben ona at derken at tabi hayatım demedim ben de goreyim falan ben sinirle dedim at da ne halt ettigini goreyim anlaminda soyledim ben cinsel isteginin olmasini normal karsiliyorum onda sikinti yok ama niye ben varken baskasini hayal ediyo bu adam beni etsin ben baskasiyla oldugunu dusunmesi onu istemesine taktim
Arkadaslar bisey soracagim. Vajinaya isaret parmagimin yarisi kadar parmagim girdi kanama olmadi cahillikten iste. Parmakla bozulacak bisey oldugunu ogrendim Ama ben yinede muayene oldum korkudan . Doktor bisey olmadigi evlenince cok kanama yapacak zarimn oldugunu soyledi. Doktorda yanilma payi varmidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?