Nasil yapar boyle birseyi ya:((

Nisanlim dun gece gayet normal konuşurken bir resim atcam ama kızma tamam mi dedim ne resmi dedim ciplak kadin resmi dedi at dedim atti bi kadinin resmini nasil sence dedi ben sok oldum kan beynime sicradi sen napiyon naptigini saniyon diye aklima geleni söyledim saydim da saydim buna sonra ozur diledi ama ben çok kotu oldum ve sadece birkaç gun once bana popon buyudu kilo aldin demişti almamisim ayni kilodaydim ustelik bu benim cok zoruma gitti beni begenmiyorsan baskalarini hayal ediyorsan ne diye evlencen ki benimle evlenme dedim sen en guzelsin soyle boyle dedi napiyim ben de 24 yasina geldim nisanlimin elini zor tutuyom ondan seni esim olarak gordugum icin sordum dedi ben de ihtiyacin varsa beni hayal edersin baskasina bakmazsin bu yaptigin adilik dedim engelledim ben simdi napcagimi bilmiyorum butun gece uyuyamadim beni gercekten begenmiyorsa ne diye nisanlandi bana kilo aldin popon büyüdü diyip ustune internetten kadin poposu atip guzel mi diye sormasi ne demek oluyo ya napiyim simdi ben:KK43:((
Adam sana ciplak kadin fotosu atacak kadar aradaki perdeyi indirmis; edep cizgisini aşmış gecmis.. Sen halen "beni begenmiyor mu"boyutuna tasiyorsun olayi.. Bence daha ciddi sıkıntılar var..
Konu gerçek ise tabii..

ben de onu demek istemiştim ama anlaşılamadım. fotoğraf göndermek vs saçma. ama sırf bu yüzden tecavüzcüdür kesin demek de saçma.

adam dayanamayacağı bi noktaya gelmiş. herkes cinselliğe karşı aynı noktada değildir. anlayışla karşılamak lazım. ha bunu nasıl göstereceğini bilememiş, eline yüzüne bulaştırmış o ayrı mesele.
TECAVÜZCÜdür kesin diye bi kelime kullanmadım ben SAPIK dedim ewet ama illa tecavüz eder demişim gibi çarptırmayın! Ya sana bişey yapsaydı derken tecavüzde bunun içinde olabilir ama tek başına o kelimeyi wurgulamadım we sen benim kullanmadığım kelimeyi kullanmışım gibi yapıp benim yorumumu etiketleyip wurgulama sana laf yetiştiremicem:cool:

Nişanlınızın hormonları tavan olmuş durum da. Ve sizinle daha yakın olmak istemiş. Ama seçtiği yöntem farklı. Kalçaların büyümüş, kilo mu aldın derken, beğenmediğinden değil. Tam aksine daha çok incelemiş seni..
Size yarı çıplak foto göndermesinin sebebi ise, erkekler görsellikten çok etkilenir.. Sizin de o fotodan etkileneceğinizi düşünmüş.. Sizinle birşeyler paylaşmak istemiş ama seçtiği yöntem bambaşka.. Kadınları, erkekler gibi düşünmüş..
İşte erkekler bu kadar düz mantık ve salaklar..

İşte adam muhafazakar ve çok kıskanç olduğunu bildiği nişanlısına bunu sorun yapacağını bile bile göndermiş. Çok acayip. Fotoğrafı göndermese, kendi baksa bu kadar tepki almazdı. Fotoğrafı görünce insanın bakış açısı birden sadece adamın ne kadar anormal olduğuna kayıyordu da ondan merak etmiştim.
Hakkaten tutup da o resmi göndermesi acaip. Ne halt edeceksen kendi kendine et değil mi? Bence başına vurmuş, o an aklıyla düşünememiş:KK53:

TECAVÜZCÜdür kesin diye bi kelime kullanmadım ben SAPIK dedim ewet ama illa tecavüz eder demişim gibi çarptırmayın! Ya sana bişey yapsaydı derken tecavüzde bunun içinde olabilir ama tek başına o kelimeyi wurgulamadım we sen benim kullanmadığım kelimeyi kullanmışım gibi yapıp benim yorumumu etiketleyip wurgulama sana laf yetiştiremicem:cool:

bu kadar köpürmeye ne gerek var. çok komiksin :D

2013'te de aldatmış bu arkadaş zaten kızı.
sonrasında da vukuatları var.:KK14:
dogru düzgün bi ayak değilmişte evlilige 4 ay kala aklı başına gelmiş sanırım konu sahibinin.
hayrolsun diyoruuum

sana özen diye zayıfla diye kıskan aaa bajk ne demek istedi ne yaptı de diye göndermiş onu . nasıl anlamazsın .. zayıf kadınlardan hoşlanıyor demekki

Bence de onun hormonlari ziplamis sana yem atar gibi foto atmis. Duz mantik iste ordan konu acilcakda senden foto isticek canm. Ayrica popon buyumus demesine pek takilma cogu erkek buyuk popo ve buyuk gogusten hoslanio sokakta okulda is yerinde dikkat et nasl baktiklarina. Malesef durum bu :)

Back
X