- 25 Ağustos 2014
- 21.143
- 50.657
- 798
Adam sana ciplak kadin fotosu atacak kadar aradaki perdeyi indirmis; edep cizgisini aşmış gecmis.. Sen halen "beni begenmiyor mu"boyutuna tasiyorsun olayi.. Bence daha ciddi sıkıntılar var..Nisanlim dun gece gayet normal konuşurken bir resim atcam ama kızma tamam mi dedim ne resmi dedim ciplak kadin resmi dedi at dedim atti bi kadinin resmini nasil sence dedi ben sok oldum kan beynime sicradi sen napiyon naptigini saniyon diye aklima geleni söyledim saydim da saydim buna sonra ozur diledi ama ben çok kotu oldum ve sadece birkaç gun once bana popon buyudu kilo aldin demişti almamisim ayni kilodaydim ustelik bu benim cok zoruma gitti beni begenmiyorsan baskalarini hayal ediyorsan ne diye evlencen ki benimle evlenme dedim sen en guzelsin soyle boyle dedi napiyim ben de 24 yasina geldim nisanlimin elini zor tutuyom ondan seni esim olarak gordugum icin sordum dedi ben de ihtiyacin varsa beni hayal edersin baskasina bakmazsin bu yaptigin adilik dedim engelledim ben simdi napcagimi bilmiyorum butun gece uyuyamadim beni gercekten begenmiyorsa ne diye nisanlandi bana kilo aldin popon büyüdü diyip ustune internetten kadin poposu atip guzel mi diye sormasi ne demek oluyo ya napiyim simdi ben((
Konu gerçek ise tabii..