Nasıl yaparım bilmiyorum

Sabah oğlunuza kalktığınızda hic uyumayın gerekirse o günü dışarıda geçirin akşam mutlaka uyuyacaksin gündüz uyudugunuz için gece uyuyamiyosunuz bir gün böyle yapın bakin nasil düzene girecek bu şekilde hem oğlunuzu ihmal edersiniz hem evdeki düzeni sağlamak zor olur

Teşekkür ederim düzgün cevap için ❤️
Rica ederim bol bol dinlenmeye bakın bırakın eviniz batsın bu günlerde geçecek merak etme kızımdan tecrübelerime dayanarak söylüyorum.birde caninizi biseye sıkıyorsunuz üzülüyorsunuz bunlarda etkiliyo

Gece uykularınızı düzenlemeniz gerekiyor.
Kafanızı taktığiniz problemler mi var
Ne olursa olsun gündüz uyumayın bir kaç gün gündüz uyumaz gece erken yatarsanız düzelir

Rica ederim bol bol dinlenmeye bakın bırakın eviniz batsın bu günlerde geçecek merak etme kızımdan tecrübelerime dayanarak söylüyorum.birde caninizi biseye sıkıyorsunuz üzülüyorsunuz bunlarda etkiliyo
Sanırım büyük etken onlar zaten çok Teşekkür ederim en kısa sürede doktora gidip tahlilimi olucam yargılamadan cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

Gece uykularınızı düzenlemeniz gerekiyor.
Kafanızı taktığiniz problemler mi var
Ne olursa olsun gündüz uyumayın bir kaç gün gündüz uyumaz gece erken yatarsanız düzelir
Herkeste olduğu gibi proglem var evet
Sürekli yapıyorum 2 3 gün uykusuzda kaldım ama maalesef bir noktadan sonra tekrar aynı oldum ama dr gidip tahlil vericem onu düşünememiştim

Geçen kücük bir yavru kediyi bir müddet eve aldım (sahiplenildi su an) gün boyu, gece boyu uykusuz kaldım hicbir seyi yok. Oyun oynayıp mamasını yiyip uyuyor ama ben uyusam sanki bir sey olacak gibi günlerce uykusuz kaldım gözlerim sis sis gezdim. Gözümü bile kapatamıyordum. Düser, kusar bisey olur vs. Cocuk olsa düşünemiyorum.

Simdi sizinde istemsiz oluyor. Kan, vitamin sağlık değerlerinize baktırabilirsiniz. 6 ay olmus neticede. Ki gece uykusuz kalırsanız eğer elbette gündüz uyuyakalacaksınız. Korkarım ki kestirdiğiniz anlarda çocuğun basına bir sey gelirse kücük bir kaza yasarsa bunun altından asla kalkamazsınız. Yok ben doktora gidemem diyorsanız eğer 1 gün boyunca uykusuz kalın uykunuz geldiğinde kahve yapın çocukla oyalanın sızmamaya özen gösterin gece uyumus olursunuz cocukla beraber.

Mutlu değilim zaten bu durumdan benim gibi olup nasıl yol izleyen oldu onu öğrenmek istedim sadece ama pişman oldum
Sanırım büyük etken onlar zaten çok Teşekkür ederim en kısa sürede doktora gidip tahlilimi olucam yargılamadan cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim
Burda insanlar malesef yaşamadan yargılaya biliyorlar bunlar seni üzmesin lütfen kimin ne yaşadığını kimse bilmiyor ve burda ahkam kesiyorlar aldırış etmeyin sizi üzen yoruma dönüp tenezzül bile etmeyin ihtiyacınız olan şeyleri okuyun zaten streslisiniz iyice stres olmayın.
Sizin çocuğunuzu sizden çok kimse düşünemez

Geçen kücük bir yavru kediyi bir müddet eve aldım (sahiplenildi su an) gün boyu, gece boyu uykusuz kaldım hicbir seyi yok. Oyun oynayıp mamasını yiyip uyuyor ama ben uyusam sanki bir sey olacak gibi günlerce uykusuz kaldım gözlerim sis sis gezdim. Gözümü bile kapatamıyordum. Düser, kusar bisey olur vs. Cocuk olsa düşünemiyorum.

Simdi sizinde istemsiz oluyor. Kan, vitamin sağlık değerlerinize baktırabilirsiniz. 6 ay olmus neticede. Ki gece uykusuz kalırsanız eğer elbette gündüz uyuyakalacaksınız. Korkarım ki kestirdiğiniz anlarda çocuğun basına bir sey gelirse kücük bir kaza yasarsa bunun altından asla kalkamazsınız. Yok ben doktora gidemem diyorsanız eğer 1 gün boyunca uykusuz kalın uykunuz geldiğinde kahve yapın çocukla oyalanın sızmamaya özen gösterin gece uyumus olursunuz cocukla beraber.
Teşekkür ederim

Burda insanlar malesef yaşamadan yargılaya biliyorlar bunlar seni üzmesin lütfen kimin ne yaşadığını kimse bilmiyor ve burda ahkam kesiyorlar aldırış etmeyin sizi üzen yoruma dönüp tenezzül bile etmeyin ihtiyacınız olan şeyleri okuyun zaten streslisiniz iyice stres olmayın.
Ah evet maalesef 2 Kat canımı sıktı cani bir Anne oldum resmen burda 6 aydır bu sorunu yaşıyor olabilir tamam ama benim 2 3 gün uyumadığım hafta oluyor sırf düzen otursun diye neyse çok Teşekkür ederim iyi geldiniz ❤️

Ah evet maalesef 2 Kat canımı sıktı cani bir Anne oldum resmen burda 6 aydır bu sorunu yaşıyor olabilir tamam ama benim 2 3 gün uyumadığım hafta oluyor sırf düzen otursun diye neyse çok Teşekkür ederim iyi geldiniz
Doktora görünün bu sorun için

Uyku düzeninizi yoluna koyun.
Teşekkür ederim öyle yapıcam

Teşekkür ederim bugün hiç uyumadım zaten dün geceden beri ayaktayım bu durumumdan Mutlu'da değilim zaten şuan dediğinizi uyguluyorum ki daha öncede uyguladım sanırım doktora gitmek en iyisi

Uyku düzeni bozukluğundan eşim çok çekti, epey bir çaba verdik düzelmesi için, sürekli araba kullandığı için ilaçta kullanamadı. Çözümü uyku rutini uygulamakta bulduk. Benim çocukluğumdan gelen alışkanlıktır, eşime faydası oldu belki size de yararlı olur. Öncelikle yatma saatinizi belirleyin, mesela gece 12 de yatacaksınız , saat 22 civarı bir fincan melisa çayı için, 11:15 civarı, gidip önce yatağınızı hazırlayın , sonra bir duş alın ve geceliğinizi giyin, 12 de yatakta olun. Sabah mesela 8 e saatinizi kurun ve kalkın, üzerinizi değiştirin, bu çok önemli o geceliği beyninizin uyku kıyafeti olarak algılaması lazım. İlk günler zorlanabilirsiniz ama devam edin, zaten sabah erken kalkınca bir kaç gün sonra aynı saatlerde uykunuz gelir, tabi bu arada çocuğunda uyku saatlerini düzenli olmalı ki size fırsat kalsın. Unutmayın duş almak ve uyku kıyafeti çok mühim

Uyku düzeni bozukluğundan eşim çok çekti, epey bir çaba verdik düzelmesi için, sürekli araba kullandığı için ilaçta kullanamadı. Çözümü uyku rutini uygulamakta bulduk. Benim çocukluğumdan gelen alışkanlıktır, eşime faydası oldu belki size de yararlı olur. Öncelikle yatma saatinizi belirleyin, mesela gece 12 de yatacaksınız , saat 22 civarı bir fincan melisa çayı için, 11:15 civarı, gidip önce yatağınızı hazırlayın , sonra bir duş alın ve geceliğinizi giyin, 12 de yatakta olun. Sabah mesela 8 e saatinizi kurun ve kalkın, üzerinizi değiştirin, bu çok önemli o geceliği beyninizin uyku kıyafeti olarak algılaması lazım. İlk günler zorlanabilirsiniz ama devam edin, zaten sabah erken kalkınca bir kaç gğn sonra aynı saatlerde uykunuz gelir, tabi bu arada çocuğunda uyku saatlerini düzenli olmalı ki size fırsat kalsın
Teşekkür ederim uygulama yapıcam mutlaka

Hafta 2 3 gün uykusuz gezdim evet 1 gece uyudum haklısınız ama ertesi gün aynısı oldu tekrar

6 ay uzun bir süre, eski düzene metabolizmanın dönmesi zor olabilir. Kendiniz yapacaksınız birkaç hafta direniceksiniz gündüz uyuymamak için. Doktor illa reçeteli uyku hapı yazacak diye bir şey yok, uyku getiren melatonin bazlı yardımcı haplar var. Doktora göründüğünüzde bence bir danışın.

Back
X