- 4 Mart 2012
- 15.596
- 36.121
- 798
Gece sabaha kadar oturmasanız sorununuz çözülür ama bence bunu çok duymuşsunuzdur. Yapmak uygulamak istemek lazım.Merhabalar 24 yaşındayım4 yaşında bebe Annesiyim
Benim bir sıkıntım var kızlar sürekli uyumak istiyorum ne yemek ne içmek istemiyorum sürekli yatsam uyurum tabi ki gece durum böyle değil 5 6 kadar uyuyamıyorum gece gündüzde gerçekten gözlerimi zor açıyorum sabah 10 11 gibi oğlum kalkıyor bir gözüm kapalı yemek hazırlıyorum oğlum yiyor geri yatıyorum o bu sırada napıyor derseniz tv izliyor resim yapıyor falan arada kalkıyorum çocuğuma bakıyorum çünkü içim rahat değil 2 3 kadar uyurum oğlum olmuyacak akşama kadar uyurum o derece uykuyu seviyorum 1 sorunum bu 2 konu ise düzen temizlik Başına geçtiğim zaman tertemiz yaparım ama iş başına geçene kadar malum uyku bozukluğuda var iş yapasım gelmiyor ne olur bana bir akıl verin nasıl düzelticim kendimi şuan ev beni bekliyor ben uyumak istiyorum![]()
Burda kimsenin elinde sihirli değnek yok.Size ne yapabilirler. Sadece çocuğunuzu düşünseniz bile düzeltirdiniz bu zzmsna kadar demek ki onu da düşünmüyorsunuz.