İyi geceler hanımlar. Ben ailemden uzakta okuyorum. Ailemin yanına ziyarete geldim. Ay sonu olduğu için ailem de ben de maddi anlamda biraz zordaydik. Halam sağolsun bir miktar para gönderdi. Babam da ayarladı birseyler ben dönerken harçlık olarak versin diye bana ama.. Ailem zorda sanki şu sıralar buzdolabina baktım da boş geldi gözüme. Ben böyle gelip gittikçe markete uğrar birseyler alırım ev için. Her seferinde de annem babam çok kızar bana biz sana harçlık veriyoruz sen napiyosun diye. Şimdi yine aynı şeyi yapmak istiyorum yine kizicaklar diye korkuyorum. Bir yandan da diyorum acaba gidicegim gün annemin ya da babamın cüzdanına mi bir miktar para bıraksam ama onu buldukları anda anlayıp yine bana yollamalarini da istemiyorum. Başka nasıl yardımcı olabilirim acaba aileme lütfen bana sen derslerine bak ailen halleder demeyin bişeyler yapmak istiyorum. kizsalar bile market alışverişi yapsam mi ya da başka bir fikri olan var mı? nasıl yardımcı olabilirim? fikirlerinize ihtiyacım var..