Ona göre ayrılmamız en dogrusuydu ama barisinca da ben onun sansiydim bana aşıktı vsarkana bakmadan kaç
cünkü ilişkiye sahip cıkmadan sürekli korkak gibi kaçan adam adam degildir
birlikteyken sorunlarınız neyden kaynaklanıyordu?7 ay önce sevdiğim insanla ayrıldık o beni terketti. 2 yıllık ilişkimiz vardı. Iliskimiz boyunca çok fazla çabalayan bitmesin diye uğraşan hep ben oldum. O uymayan birşey olduğunda ayrılmak istiyordu. Ama sonra baristigimizda çok iyi oluyorduk çok sevgi doluydu bana karşı. Nasıl anlatayım iyiyken çok iyiydik ama birşey olsa aramızda hiç cabalamazdi ben cabalayinca da daha kötü olurdu çoğu zaman. Ne yapacağımı sasirirdim onunlayken. Çok seviyordum gözlerim kördü çoğu şeye.
Kötü ayrıldık. Beni terkederken sevmiyorum içimde bittin. Hiç mutlu etmedin beni vs söyledi hep. Ben aylarca acı çektim. Ulaşmadim ona hiçbir şekilde. Geçen amacsizca bir şarkı gönderdim aylar sonra. Çok şaşırmış olacak ki hemen yazmadı 2 gün sonra yazdı birşeyler. Yine beni suçluyor senin yüzünden bitti şunu yapmasaydin soyle olsaydin vs diyor. Sonra facebook sayfasında da icimde ölen biri var diye bir şarkı paylaşmış. Bana da seni içimde olduruyorum dedi. Halbuki aylar önce demişti sen bittin bende diye.
Yargılamadan yapar misiniz yorumlarinizi. Kendimi yeteri kadar sucladim benim için cabalamayan beni degistirmeye çalışan birini unutamadığım için hala.
Elle tutulur birşey sayamam inanın size. Mesela bir tartışma oluyordu uzatiyordu ben uzatmayalım canım dedikçe sonra da benim yorumlarimi tepkilerimi vs begenmiyordubirlikteyken sorunlarınız neyden kaynaklanıyordu?
Niyetim canlandırmak değil karışık hissediyorum çok amacsizdi o şarkıyı atmam da aslindaIliskiniz bitmis hem de uzun zaman once.Sarki gondererek falan tekrar canlanacagini sanmiyorum.Unut artik bence
Bende öyle düşünüyorum ama o güya beni çok sevmiş ben yazık etmişim aylar sonra hala suclayabiliyor. Ama kesin olan birşey var ki istemiyor. Ben suna şaşırdım bana 7 ay önce benim için bittin demişti şimdi paylaştığı şarkı içimde ölen biri var. Ve bana seni içimde bitiriyorum yazmış ee zaten bitmemiş miydim içindeYargılamıyorum birebir aynılarını yaşadım diyebilirim geçmişte. Bir yerden sonra muhtemelen yazmaz, siz konuşmaya devam ederseniz de kavga edersiniz geçmişe dönük sizi suçlar hep. Yine kavga ederek birbirinizden koparsınız. Sonra belki aylar sonra kendini yalnız hissederse tekrar yazar, falan filan. Bu sonsuz bir döngü halini alır onun hayatında biri olmadığı sürece.
Sizin deneyiminiz böyle sonuçlanmayabilir elbette ama anlattıklarınız size değer vermediğini gösteriyor. Böyle yorumladım.
Bende öyle düşünüyorum ama o güya beni çok sevmiş ben yazık etmişim aylar sonra hala suclayabiliyor. Ama kesin olan birşey var ki istemiyor. Ben suna şaşırdım bana 7 ay önce benim için bittin demişti şimdi paylaştığı şarkı içimde ölen biri var. Ve bana seni içimde bitiriyorum yazmış ee zaten bitmemiş miydim içinde
Insan istemezse istemiyorum der bitirir ama o hep suçladı şöyle yaptın şunu dedin bunu dedin. Niye yapıyor bunu zaten terketmissin bitmiş. Aylar sonra hala suçluyor diyorum demek ki vicdani rahat değil ki suçluyor kendini rahatlatıyor belki deBen bu dengesiz davranışlarını sonradan sorguladığımda yani benzer şarkı paylaşımları falan "Seninle ilgisi yok, o anki duygumu yansıtmıştım şarkı hoşuma gitmişti." gibi karşılıklar almıştım.
Tek şey sizi istememesi. Gerisi çok önemli değil. Şu veya bu sebep. Kendinizi yıpratmayın. Eğer istiyorsa emin olun bir şekilde belli eder.
Insan istemezse istemiyorum der bitirir ama o hep suçladı şöyle yaptın şunu dedin bunu dedin. Niye yapıyor bunu zaten terketmissin bitmiş. Aylar sonra hala suçluyor diyorum demek ki vicdani rahat değil ki suçluyor kendini rahatlatıyor belki de
Insan istemezse istemiyorum der bitirir ama o hep suçladı şöyle yaptın şunu dedin bunu dedin. Niye yapıyor bunu zaten terketmissin bitmiş. Aylar sonra hala suçluyor diyorum demek ki vicdani rahat değil ki suçluyor kendini rahatlatıyor belki de
Haklısın maalesef. Bile bile ladesti benim kiKendin söyledin vicdan rahatlatıyor. Bundan yüzde doksan eminim.
Erkeklerin çoğu istemiyorum seni sevmiyorum o yüzden bitiriyorum diyebilecek kadar mert değil maalesef.
Haklısın maalesef. Bile bile ladesti benim ki
Bundan sonra öyle yapacağım.çok acı çektim belki de kendi zorlamalarim yüzünden. Ne yaptıysam kendime ettim. Beni benim kadar sevmeyeni sevdimKesin ilişiğinizi
Eskiye kafa yormayın
Hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışmayın
Bir şeyler göndermeyin
Bu yaptıklarınız sadece totosunu kaldırmaya yarar
Biten bitmiştir, sizi istemeyeni silin gitsin, dolaşmayın peşinde
Aslında söyleyecek kelimem yok. Çok üzdü beni içimden dön demek gelmiyor kiböyle facebooktan şarkı göndermeli vs ilişkiler yürümez bence.
biraz olgun olmak lazım. üzülüyorsanız açıp telefon konuşun karşılıklı daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?