Nasıl yorumlanir ki

Geceler acı çekmek için var galiba

Gece olunca içim hüzünle doluyor, unuttuğum ne varsa hatırlıyorum

sasirdigindan degil de bos vakit o zmn bulmus belli konu akisindan. anlam yukleme yaptiklarina. onune bak. bitirmis belli ki.
Ya zaten terkederken bana seni içimde bitirdim sevmiyorum artık vs demişti ben zaten aylardır onun beni artık sevmediğini biliyordum

Şarkıyı bir anlık salaklik ettim yolladım
Sonra seni içimde öldürüyorum bitiyorsun benim için demesi beni şaşırttı ki zaten aylar aylar önce demişti bunları

seni icimde bitirdim biiriyorum kelimelerine takilck kadr anlam ykleme. simdiki zamam kullandi gecmiste gecmis zaman kullanmisti gbi anlamlar yukleme.

Hala içimden bir ses onun gibi aşık olacağın biri daha olmayacak diyor

Onu unutamamanızın tek sebebi tam olarak bu düşüncenizden kaynaklanıyor. İçinizden gelen o ses sadece bir yanılsama, gerçek değil. O sese inanmayın ve bu korkuyu atın kafanızdan işte o zaman bu ilişkiden gitmiş olacaksınız.

Karmakarisigim

Bazen oluyor kendime güven geliyor yaa bana erkek mi yok diyorum bazense aradığım istediğim bütün herşey onda vardı bir daha onun gibisi çıkmayacak karşıma diyorum

Sonra aklıma geliyor ilişkiye başlarken ben istememiştim diyorum ki demek ki istediğin herşey yokmus onda sen sevdikce yuceltmissin onu

Beynim yandı artık

Ben de aynı süreçlerden geçtim çok iyi anlıyorum sizi. Eğer bu gün bu kadar delice aşık olup seveceğim bu adamdan haberdar olsaydım, o zamanlar o kadar üzülmezdim. Ama ne zamanki eski erkek arkadaşımdan tamamen vazgeçtim işte o zaman hayatım yoluna girdi ve yeniden aşık oldum. Korkularınızı yenin ve hayatın akışına güvenin. Siz yeniden hazır olduğunuzda o özel kişi çıkacak karşınıza. O özel kişiye yer açın bence yeni bir başlangıcı kendinize borçlusunuz bu kadar üzüntüden sonra..

Ay umut oldunuz bana.

Sahiden beni anlıyorsunuz. Inşallah bende birgün yeniden ve hatta daha güzel büyük bir aşkla tanisirim :)

Ay umut oldunuz bana.

Sahiden beni anlıyorsunuz. Inşallah bende birgün yeniden ve hatta daha güzel büyük bir aşkla tanisirim :)

Eski ben'i gördüm yazdıklarınızda:) İnsan anlıyor ki olay tamamen zihindeki o korkulardan kaynaklanıyor. Ben de artık aşk diye birşey olmayacak hayatımda sanıyordum ve bu duygu beni kısır döngüye sokuyordu. Sonra kendimi ne kadar ihmal ettiğimi farkettim, kendime döndüm açıkçası, korkularımla yüzleştim, kendime hiç değer vermediğimi farkettim. Kişisel gelişimim açısından çok iyi bir fırsat oldu o ilişkim.. Sonrası da teslimiyet, kaderinize güvenin bence. Umarım çokkk çookkk güzel bir aşk karşınıza çıkar

Karşındaki insan çok güçsüz ve değersiz biri. Ciddi söylüyorum hatta net tabirle ezik.
Adam dediğin seviyorsa dağ gibi durur sevdiğinin arkasında.
Bir sorun varsa çözer, asla kaçak dövüşmez.
26 yaşındaymış hiç olgunlaşamamış.
Bence böyle birini kaybetmiş olarak düşünme. İyiki kurtulmuşsun.
Düşünsene evlendiğini, dilinden boşanalımlar hiç eksik olmaz.
En ufak sorunda yapayalnız kalırsın.
Hele de ayrılırken karşı tarafı suçlayan, geçmişte olanları içinde biriktirip seni hiç sevmemiştim, beni mutlu etmedin vs zırvalayan erkekler kesinlikle benim gözümde karaktersiz bir eziktir.
Ben sevdiğimi güçlü görmek isterim aksi türlüsü böyle olunca saygı duyamam. Saygı duymadığımı da sevemem.
Azıcık uzaktan bak, mantıklı düşün. Değmediğini sen bizlerden daha net göreceksin.

Ya ilişkiye başladık 2.ayindayiz yani daha yipranmamisiz kalbimizde kelebekler uçuşuyor falan düşünün. Sürekli görüşmek istiyordu ben ona baslarken de demiştim ailem bilmiyor bir süre çok ortalıkta gorunemeyiz diye tamam demişti başlarken.

Sonra 2.ayda ben ayrılmak istiyorum biz birbirimize göre değiliz dedi. Ben şok tabi. Tavizlerim burada başladı. Baristiktan sonra bir romantik bir düşünceli bir sevgi dolu oldu. Şimdi düşünüyorum diyorum ya madem seviyorsun ne diye ayrılmak istiyorsun ikidebir.

Sonra da zaten her olayı ben buyutmeyelim konuşalım halledelim dedikçe o sustu kaçtı gitti ertesi ayrılmak istedi vs.

Goremedigim çok şey varmış, şimdi görüyorum. Kendimi suçlamıyorum artık en iyisi de. Aylarca kendimi mahvettim şöyle olsaydın böyle olsaydın gitmezdi diye.

Daha 2. ayda göstermiş gidişatı. İşte biz kadınlarda hemen sevip bağlanınca gelsin olaylar. Adam cidden çok yüzsüzmüş. Yani bir erkek gibi değilde hep kadınsı davranışlar göstermiş. Tripler, nazlar, uzaklaşmalar, ayrılalım demeler falan. Çekilmezmiş. Yat kalk dua et bence. Karşına çıkanlara da şans ver daha kolay unutursun düzgün birini görünce.

Ya ben resmen korkuyordum konuşmaya onunlayken. Aman yanlış birşey derim diye. Tabi birikiyordu sonra patliyordum bu kez de ne dediğini bilmeyen oluyordum. Terkediliyordum.

Valla dediğin gibi. Bana çok etti. Bundan sonrası inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…