o zaman zaten uygun değilmişsiniz birbirinizeElle tutulur birşey sayamam inanın size. Mesela bir tartışma oluyordu uzatiyordu ben uzatmayalım canım dedikçe sonra da benim yorumlarimi tepkilerimi vs begenmiyordu
Kalple beyin aynı şeyleri söylemez bazen.. aklın farkında o olmayacak düzelmeyecek, kalbin diyor o olsa iyi olsak mutlu olsak. Ama adam çıkmaz yol... net. Sana ne kadar sevdiğini söylese de seni suçlayan zarar veren bi adam söz konusu. Kendini toparlamaktan başka çaren Yok. Şimdi dönse herşey güzel olmayacak,bil.7 ay önce sevdiğim insanla ayrıldık o beni terketti. 2 yıllık ilişkimiz vardı. Iliskimiz boyunca çok fazla çabalayan bitmesin diye uğraşan hep ben oldum. O uymayan birşey olduğunda ayrılmak istiyordu. Ama sonra baristigimizda çok iyi oluyorduk çok sevgi doluydu bana karşı. Nasıl anlatayım iyiyken çok iyiydik ama birşey olsa aramızda hiç cabalamazdi ben cabalayinca da daha kötü olurdu çoğu zaman. Ne yapacağımı sasirirdim onunlayken. Çok seviyordum gözlerim kördü çoğu şeye.
Kötü ayrıldık. Beni terkederken sevmiyorum içimde bittin. Hiç mutlu etmedin beni vs söyledi hep. Ben aylarca acı çektim. Ulaşmadim ona hiçbir şekilde. Geçen amacsizca bir şarkı gönderdim aylar sonra. Çok şaşırmış olacak ki hemen yazmadı 2 gün sonra yazdı birşeyler. Yine beni suçluyor senin yüzünden bitti şunu yapmasaydin soyle olsaydin vs diyor. Sonra facebook sayfasında da icimde ölen biri var diye bir şarkı paylaşmış. Bana da seni içimde olduruyorum dedi. Halbuki aylar önce demişti sen bittin bende diye.
Yargılamadan yapar misiniz yorumlarinizi. Kendimi yeteri kadar sucladim benim için cabalamayan beni degistirmeye çalışan birini unutamadığım için hala.
Seviyor mu yoksa beni suçlayarak vicdan mi rahatlatıyorbence hala seviyor ama kesinlikle olsun istemiyor
ben de döneceğini sanmıyorum
Evet farkındayımKalple beyin aynı şeyleri söylemez bazen.. aklın farkında o olmayacak düzelmeyecek, kalbin diyor o olsa iyi olsak mutlu olsak. Ama adam çıkmaz yol... net. Sana ne kadar sevdiğini söylese de seni suçlayan zarar veren bi adam söz konusu. Kendini toparlamaktan başka çaren Yok. Şimdi dönse herşey güzel olmayacak,bil.
Kalbinin ve aklını aynı işlemesi dileğiyle ...
işte bu allak bullak yapışı yüzünden hala aklında zaten yaSeviyor mu yoksa beni suçlayarak vicdan mi rahatlatıyor
Seven insan bu kadar üzer aglatir mi bilmiyorum ki. Beni terkederken beni hiç mutlu etmedin demişti ama ben de yaşadım o günleri bana sen benim sansimsin diyordu
Kafam allak bullak
Aslında söyleyecek kelimem yok. Çok üzdü beni içimden dön demek gelmiyor ki
Bir gece çok duygusaldim eskileri hatırladım gönderdim şarkıyı.
Sonra pişman oldum
Adamın mantığı şu olabilir suanda hayatında kimse yok bildiğim kadarıyla bulamadı henüz. Bu süreçte beni arafta bırakıp seçenek olarak tutmakişte bu allak bullak yapışı yüzünden hala aklında zaten ya
kafanı karıştırmasa çoktan unuturdun
belki bilerek yapıyor bile olabilir
bu ilişkilerde taktiktir kafa karıştır ki seni düşünsün gibi gibi
Kesinlikle yapma ben çok kaldırdım totosunu sen yapmaanlıyorum ben de sen gibiyim şu dönemde. beni de terk etti sevgilim üstelik facebooktan silerek :)) yani çok ergence oldu.
ama ben buna karşıyım ben o topa girmeyeceğim.
bence artık bittiyse aranızdakiler takip etmeyi bırak facebooktan. ya da sil hatta uzun süre geçmiş baya.
erkeklerin duygusallığı yeni birisine kadarAdamın mantığı şu olabilir suanda hayatında kimse yok bildiğim kadarıyla bulamadı henüz. Bu süreçte beni arafta bırakıp seçenek olarak tutmak
Bulamazsa birini belki beni düşünecek yeniden
Benim gibi duygusal bir insana bile bu kafayı yaşattı ya. Tanıdım artık anladım ki benim gibi bakmadı hiçbir zaman
Kesinlikle yapma ben çok kaldırdım totosunu sen yapma
Onlar bizim gibi duygusal değil ketum olmak gerek
Zaten ekli değiliz herkese açık paylaşıyor ben de salak gibi bakıyorum ara ara
Aynen öyle. Adamın beğendiği sayfalara bile anlam yükleyen bir salagimerkeklerin duygusallığı yeni birisine kadar
o yüzden aynen sen de unut gitsin
biz ne anlamlar atfedip severken onlar sadece güzel olsun osu olsun busu olsun vırt vızık boşveer
Bende paylasim falan yapmam kimseye de anlatmam ama ona kendimi çok ezdirdim her türlü tavizi verdimevet ben zaten ketum bir insanım çok yakınlarım harici söylemedim kimseye. öyle ergence paylaşımları da doğru bulmuyorum kendimi rezil edemem elaleme. biraz gururluyum bu konuda.
bence artık bakma paylaştıklarına kendini engelle. engelle onu gerekirse kendin için
yani takıntı yaptırtma kendine.
benim henüz çok yeni 1 ay oldu ama ben böyle yaptıkça iyileşiyorum o yüzden söylüyorum
geri döncek insan böyle dönmez zaten bence.
erkeklerin duygusallığı yeni birisine kadar
o yüzden aynen sen de unut gitsin
biz ne anlamlar atfedip severken onlar sadece güzel olsun osu olsun busu olsun vırt vızık boşveer
Bende paylasim falan yapmam kimseye de anlatmam ama ona kendimi çok ezdirdim her türlü tavizi verdim
Gözümde öyle buyutmusum ki beni o kadar üzen adama dünyadaki tek erkekmis gibi davrandım. Hala içimden bir ses onun gibi aşık olacağın biri daha olmayacak diyor
Üzülüyorum
Ya bizim ki zaten o kadar imkansız kibu dediklerini ben de hissediyorum.
ama yapacak bir şey yok. belki de doğrusu bu.
ben de taviz verdim verdim tepeme çıktı. ama artık o tavizi verir şekilde durmuyorum. yani benim hep bir köşede onu beklediğimi düşünmemeli. bunu verecek sinyaller verme.
mesela şu an gelse ben ayrıldığı günkü kadar sevmiyorum onu. çabalaması lazım bunu değiştirmek için.
eğer kuralların olmazsa seni kırmaktan korkmaz. bikaç senedir ben de bu yanlışı yaptım eskiden tek farkım o. sen de dön bu yanlıştan.
Ya bizim ki zaten o kadar imkansız ki
Aileler vs karıştı bizde biraz uzun mesele.
Ama ben bilmesem de bir gün pişman olmasını çok isterim, bende beğenmediği herşeyi ozlemesini isterim
Dönse şu bu düşünceleri çok uzak bana diyorum ya şarkıyı da amacsizca attım. Şehirler ayrı hayatlar ayrı koptuk gittik biz zaten
Yaşınız küçük mü? Bir ilişkide insanın ne dediği değil, ne yaptığı önemlidir.Ona göre ayrılmamız en dogrusuydu ama barisinca da ben onun sansiydim bana aşıktı vs
Kesinlikle.sende eski olan şeyleri özlemez.
yeni olan şeyleri özler.
farklılıklarını görür kıskanır.
bu iş, görünüş, arkadaşlık vs türevi şeylerdir.
toplumda yerin sağlamlaştıkça, kariyerinde ilerledikçe, güzelleştikçe, sosyalleştikçe seni geri ister. bunu da adam için yapamazsın.
bu adımları kendin için atmalısın.
ben kendi yolumu söylüyorum sana. ha o saatten sonra gelince sana bir anlam ifade etmeyecek zaten. çok geldi başıma :)
o yüzden sen yoluna bak. ilerlemenin tek yolu bu.
Pek küçük değil 24-26.Yaşınız küçük mü? Bir ilişkide insanın ne dediği değil, ne yaptığı önemlidir.
İstediği kadar aşkımsın, ölürüm sensiz vs desin, her küçük olumsuzlukda bitirmeyi tercih eden bir insan size değer vermiyordur.
Mazoşist bir eğiliminiz yoksa, ayakta tutmak için sürekli çaba sarfettmenizi gerektiren, sizi aşağı çeken bu ilişkiyi yeniden canlandırmaya çalışmayın.
Bi atın kafanızdan şu adamı, şöyle kendinizi resetleyin ki, sizin verdiğiniz değeri size verecek insanlar hayatınıza girsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?