Teşekkür ederim. Ben de doğru yaptığıma inanıyorum. İnşallah bırakabilirim bu vesveseyi.Doğru olanı yapmışsınız
Aksi sadakatsizlik olurdu
O sıra hayatınızda biri varken düşünceleriniz rahat olduğu için çıkıyor karşınıza şimdi de düşüncelerinizi rahat bırakın yine çıkar.
Nasip olsaydı o kişilerden biri bir şekilde hayatınıza girerlerdi zaten. Geçmişin ve keşkenin kimseye faydası yok. İleriye bile değil sadece bugüne odaklanmak lazım.
Çünkü elimizde sadece bugün var.
Seni anlıyorum bende teptiğim kısmetleri ara ara düşünüyorum sonra diyorum ki ,kısmetim olsaydı ağzım dilim bağlanırdi belki de benimkisi züğürt tesellisidir. Ama ben aynen senin gibi davraniyorum hayatımda biri varken başkasıyla görüşmek olmaz..
Allah yarattigi kullarina akil vermistir..secimi ona birakmistir mudahil olmaz ama neyi sececegini de bilir..bir cocuk dusunun onune 2secenek koyuyorsunuz bir seker birde cirkin bir obje ..siz asla mudahale etmiyorsunuz ama cocugunda neyi sececegini biliyorsunuz..karar cocugun tamamen..evlilik ve tum hersey kaderdir.Allah ezelde herseyi yazmis kalemleri kurumus defterler kapatilmis..bu size belki teselli olur..insan bazen ne yapsa olamaz..tabii bu inananlar icin gecerlidir..biz boyle inaniriz
Hayatımın aşkını, aramayı bıraktığımda, tamamen her şeyin nasip kısmet olduğunun ve olmayan her şeyde bi hayır olduğunu anladığımda buldum.
Bu düşüncenin sonu hiç gelmez. Evlenseniz, acaba evlenmeseydim karşıma daha farklı biri çıkar miydi diye düşünürsünüz. Geçmişte ihtimaller üzerine yaşamak sizi bugünden eder. Ha eğer o dönem reddettiginiz için pişman olduğunuz biri varsa busefer siz adım atın. En azından ihtimali değerlendirmiş olursunuz
O zamn mutluydun doğru olanı yaptın tabiki mutsuz olsaydın zaten oyle düşünmezdin eskiye takılma sende onune bak hayırlısı diyebilmen gerek keşkelere hiç takılma bitmez
Yazdıklarında kendimi gördüm :)
Hiç kendini sorgulama bunun için. Çünkü sen doğru olanı yapmışsın. Karşındaki insan nasıl olsun istersen sende öyle olmalısın ve buna uygun hareket etmişsin. Belki başkası olsa dediğin gibi konuşurdu evet ama bu senin bakış açına ve hayat tarzına yanlış olurdu. Çünkü karakterin buna müsait değil ve emin ol ki yaptığın en doğrusu.
Mantık mi ağır basmalıydı falan diye düşünme çünkü ben gönül işlerinde mantıktan ziyade kalbin ağır basması taraftarıyım. Kendimize arkadaş aramıyoruz sonuçta, ömür geçireceğimiz birini arıyoruz. Arkadaşlarımızı da seviyoruz ona bakarsan ama sevgililik/ eş olmak farklı bir mertebe. İllaki o kalp atmalı ya.
Arkadaşlar yukarıda yazmış bende katılıyorum nasibin olsa gerçekten bir şekilde ısrar vs hayatına girerdi. Demekki önüne bakmalısın. Doğru bildiğin yolda yürümeye devam et, hayat seni en kısa zamanda güneşe götürsün inşallah☀
Teşekkür ederim. Evet aynen sadakatsizlik ve riyakarlık olurdu. İhtimal bile değildi benim için görüşmek. Sonra geçecek yazmanız beni çok rahatlattı.Iyi de,o kismetler ciktiginda siz zaten guzel giden bir iliski icindeymissiniz. Bir baska kisiyi degerlendirmek hem sadakatsizlik hem riyakarlik olmaz miydi? Kendinizi bosuna suclamayin. Bu isler o kadar kismet ki.. ben de gecmiste bir iliskim varken baska insanlar cikmisti , yuzlerini bile gormedim. O iliskim bittiginde ayni duyguya kapilmistim. Sonra geciyor. Vakti geldiginde sizin karsiniza cikacak o insan. Ben buna hep inandim ve yasadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?