NASİPTE BU VARMIŞ,,,, CANIM ACIYOR.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Oğlumu maddeden kurtaralı 8 ay falan oldu. Babası arabasını ona verdi, artık her şeyi değişmişti. Kız arkadaşıyla sabah akşam beraber geziyorlardı. Bir defa o hatayı yaptı sonrası tekrarlanmadı.

15 gün önce arabayla gezerken kız direksiyona geçiyor. Ehliyetsiz ve parkda. Fren yerine gaza basıp büyük bir araçla çarpışıyor. Araba pert... Çok şükür onlarda bir şey yok. Neyse atlattık ama oğlm araba olmayınca dışarı çıktığında eski arkadaşlarını görüp onlara takılmaya ve az da olsa madde içmeye başladı.

Evvelsi gün bnm çevrem geldi askere gidecek diye. Aşure çok seviyordu onu yaptım. Oysaki yapmıyacak ve onu yolculamıyacaktım. Yine dayanamadım. Babasına biz yine görevlerimizi yapalım dedim. Dünde babasının tarafına gitti mangallar falan. Saat 23:30 eve geldi bir şey bıraktı gelicem arkadaşı görüp dedi. Gitti ve açmadı telini.... Babası çıkıp onu aradı 2 saat sonra kız arkadaşını arayıp onlara geçiyor...

Ben oğlumu askere yolluyamadım. Her şey kursağımda kaldı... Bna sen onu nsl askere yolluycan derlerdi.. Aşırı bağlı bir anne olduğumdan. Ama gelin görünki gitsin diye gün saydım... Ama böyle gidilir mi? Ben şimdi işe geçicem, babası gidip alıp askeriyeye götürecek.

Rabbim yardımcınız olsun inşallah öncelikle.
İlk maddeden nasıl kurtuldu profesyonel bir destek mi aldı?
Kız arkadaşı biliyor mu?
Oturduğunuz ili değiştirme imkanınız var mı?

Hepimiz biliyoruz ki sen elinden geleni yaptın
Ama oğlun artık yetişkin olma yolunda ve bazı şeyleri aşması için kendi gayreti lazım
Kendine acımayana senin yapabileceğin bir yere kadar
Askerliğin olumlu olmasını dilerim, belki uzak kalmak, disiplinli bir yerde olmak iyi gelir
Üzme artık kendini sende insansın yapabileceklerin bir yere kadar

Sizin mücadelenizi biliyorum.. Arada aklıma geliyorsunuz dua ediyorum..
Rabbim yardımcınız olsun.
Çok yoruldum çok..... Ağlayamadım, donuk ağzım kilitli boş boş otryrm.. Ne olacak sonumuz amacım yok, her şeyi yaptım ama elimde kaldı.

Teşekkür ederimİnş

Mücadeleden vazgeçmeyin lütfen elinizden gelenin daha fazlasını daha daha fazlasını ne gerekiyorsa onu yapın. Bir tanıdığımızın oğlu 23 yaşında balkondan atladı madde etkisiyle intihar etti inanılmaz acı. Allah korusun yardım etsin inşallah size.

Rabbim yardımcınız olsun inşallah öncelikle.
İlk maddeden nasıl kurtuldu profesyonel bir destek mi aldı?
Kız arkadaşı biliyor mu?
Oturduğunuz ili değiştirme imkanınız var mı?
Çok sağolunÖyle açıklayıcı yazamıycam kusura bakmayın gücüm yok.. Eski konlarumda hepsi yazıyor.. Kız arkadaşı biliyor tabi. İş değiştirsem gelmez. Kaç defa teklif ettim. Destek aldık ama hep yarım bıraktı.. Boşluğa düştüğünde o maddeye koşacak... Peki Bn hep buna bir meşgalemi yaratacağm. İnanın her şeyi yaptım mm,, ama geldiğim durumum bu.

Bagimliyla yasamak cok zor. Atsan atilmiyo kalsa cehennem azabi. Allah sabir versin. Benim kardesim 13 ay temizdi sonra yine basladi amatemler cipler ne fayda. Annem babam evde esyalarini saklayip lapilarini kiitleyerek uyuyolar. 1 yil kadar cezaevinde kaldi yine islah olmadi. Keske yine girse diye torbaciliktan ihbar bile ettim. Zaptedemiyoruz cok zor

Allahımmm cnm yanıyorrrr,,,

Allah yardımcımız olsun

Askere gidecek cezaevine ya da savaşa gitmiyor. Bu onun için daha iyi olur üzülmek yerine rehabilitasyon gibi görün bence.

Askere gidecek cezaevine ya da savaşa gitmiyor. Bu onun için daha iyi olur üzülmek yerine rehabilitasyon gibi görün bence.
Sağolun,,, bir evladı askere yollarken anne olarak yanında değilsiniz, size sarılıp helallik almadan gidiyor,,,savaş veya cezaevi ne alaka anlayamadım.biz zaten askere gitsin rehabilite olur diye görüyorduk..

Rabbim yardımcın olsun.Evlatla imtihan zordur.İnsallah oğlun en kısa zamanda doğruya yönelir.

Bence kendine bukadar yüklenme.
Elinden geleni yapmışsın ve bazen olmayınca olmuyor.
Belki askerdeki disiplin onu kendine getirir.

Malesef madde bagimliligindan kurtulma orani %10'dan daha az fazla. Yani kisaca kurtulmanin tek yolu aslinda hic baslamamak, bir kere basladiktan sonra sizin de yapacak cok bir seyiniz yok malesef. Askerde bir disipline girip maddeden uzak kalacagini umalim simdilik.

Evlat ile imtihan çok ama çoook zor. 2 evladım da asker şu anda. o kadar çok özlüyorum ki yere göğe sığamıyorum.Gecem gündüzüm birbirine karıştı artık zaman geçmek bilmiyor

Bir anne olarak konunuzu okuyunca o kadar duygulandım ki ..
Tüm kalbimle dualarımdasınız. Rabbim evlatlarımızı bize, bizi de evlatlarımıza bağışlasın.. Oğlunuza da doğru yolu görmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…