- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.810
- 208
Nice cok dustun ustune zamaninda da soyledik. Senin oglunun? ki artik simarikliga giriyor. Birak gitsin askeriyeyede görsün umarim esim gibi komutanlara denk gelirde gorur kac bucak oldugunu dunyanin. Biraz akillansin birak. Kuzenimi muma cevirmisler askeriyede cok sevindim halam az da olsa rahat edicek diye. Darisi basina olsun insallah.Oğlumu maddeden kurtaralı 8 ay falan oldu. Babası arabasını ona verdi, artık her şeyi değişmişti. Kız arkadaşıyla sabah akşam beraber geziyorlardı. Bir defa o hatayı yaptı sonrası tekrarlanmadı.
15 gün önce arabayla gezerken kız direksiyona geçiyor. Ehliyetsiz ve parkda. Fren yerine gaza basıp büyük bir araçla çarpışıyor. Araba pert... Çok şükür onlarda bir şey yok. Neyse atlattık ama oğlm araba olmayınca dışarı çıktığında eski arkadaşlarını görüp onlara takılmaya ve az da olsa madde içmeye başladı.
Evvelsi gün bnm çevrem geldi askere gidecek diye. Aşure çok seviyordu onu yaptım. Oysaki yapmıyacak ve onu yolculamıyacaktım. Yine dayanamadım. Babasına biz yine görevlerimizi yapalım dedim. Dünde babasının tarafına gitti mangallar falan. Saat 23:30 eve geldi bir şey bıraktı gelicem arkadaşı görüp dedi. Gitti ve açmadı telini.... Babası çıkıp onu aradı 2 saat sonra kız arkadaşını arayıp onlara geçiyor...
Ben oğlumu askere yolluyamadım. Her şey kursağımda kaldı... Bna sen onu nsl askere yolluycan derlerdi.. Aşırı bağlı bir anne olduğumdan. Ama gelin görünki gitsin diye gün saydım... Ama böyle gidilir mi? Ben şimdi işe geçicem, babası gidip alıp askeriyeye götürecek.
Ben baska bir konusunda bunu belirttiğim icin linc yedim, bir anneye nasil yazarsin vs. Kaldi ki ben de anneyim.Askere gitmemesi gerektigini ve bagimli oldugunu yazdim, rapor alamam mimlenir tarzi yazdi konu sahibi... yoksunluk cektiginde asker ark. birine zarar vermeyecegi ne malum ya da kendine.. Kimse evladiyla sinanmasin ama gerçekleri gormek gerekiyor.Şu çocuğu artık bir kliniğe yatır seneler oldu kendi rızasıyla bitmeyecek bu iş
Bu öneride linç yiyecek ne varmış bizim site de bazen çatmaya yer arıyor insanlara . Ben biraz fevri davrandığım için özür diledim ama bunun başka çözümü yokBen baska bir konusunda bunu belirttiğim icin linc yedim, bir anneye nasil yazarsin vs. Kaldi ki ben de anneyim.Askere gitmemesi gerektigini ve bagimli oldugunu yazdim, rapor alamam mimlenir tarzi yazdi konu sahibi... yoksunluk cektiginde asker ark. birine zarar vermeyecegi ne malum ya da kendine.. Kimse evladiyla sinanmasin ama gerçekleri gormek gerekiyor.
Cnmm, hyr kırılmadım. Keşke kliniğe yatsa. Çocuk değil ki elinden zorla tutup götüreyim, hangi anne bu durumda evladının tedavisi için her şeyi yapmaz... Zoraki vasi kararı çıkarıp mahkemece yatış kararı almak istedim,,, doktor çocuk şu anda iyi görünüyor diyor... Şu anda içnediji,,, şu anda normal ama akşam içince böyle olmayacak dediğimizde o kötü haliyle görmedijkerinde bu onayı vermiyorlar.. Hadi vasi kararı çıktı diyelim tedavi 21 gün,,,, ve tüm madde içenlere aynı ortamda daha çok çevre ediniyorlar. Bnm oğlm 8 ay içmedim,,, tam tedavi bu... Ama bu bildiğin kronik bir hastalık gibi nüksediyor. Boşluğa düştüğünde, üzüldüğünde yani en ufak bir boşlukta başa dönebiliyorlarmşAbla üzgün ifadesi atmışsın bak çok özür dilerim seni kırdıysam amacım o değildi ama artık sana da yazık hayatın bitti bu çocuk yüzünden ben okurken cinnet geçiriyorum ondan fevri yorum yaptım kusura bakma
Evet ailede ilk çocuğum. Yorumunuz için teşekkür ederimBu karakter degil piskolojik bi durum bence terapi alin ama birkaç ay degil bildiginiz arastirip gidin bir piskologa kendinizi anlatın.Zamanla kendiniz degisince etrafinizda bu tur olaylarda azalicak.Sizden yararlanmaya calisan ne eski eş ne dogurdugunuz cocuk ne anneniz ne kardesleriniz ne cevreniz olucak.Siz kendinizi sevdikçe deger verdikçe saygi duydukça ve en onemlisi hayır diyebildikce cevrenizde size karsi saygi duyucak o zaman ne aldatmalarla ne de bu tur tuhaf olaylarla karsilasicaksiniz.Biraz kendinizi sevin ve koruyun kendinizle ilgilenin bisey yerken ay annemde yesin diye ugrasmayin mesela siz yiyin yemeginizi uygun bi firsat olunca onu da getiririm ya diyip geçin. Bilmiyorum aulenizde ilk cocuk musunuz onlar genelde asiri verici oluyor. Bu asiri verme durumu karşi tarafi sizden uzaklastirir, olumsuz yansiyor karsiya.
Cnmm, hyr kırılmadım. Keşke kliniğe yatsa. Çocuk değil ki elinden zorla tutup götüreyim, hangi anne bu durumda evladının tedavisi için her şeyi yapmaz... Zoraki vasi kararı çıkarıp mahkemece yatış kararı almak istedim,,, doktor çocuk şu anda iyi görünüyor diyor... Şu anda içnediji,,, şu anda normal ama akşam içince böyle olmayacak dediğimizde o kötü haliyle görmedijkerinde bu onayı vermiyorlar.. Hadi vasi kararı çıktı diyelim tedavi 21 gün,,,, ve tüm madde içenlere aynı ortamda daha çok çevre ediniyorlar. Bnm oğlm 8 ay içmedim,,, tam tedavi bu... Ama bu bildiğin kronik bir hastalık gibi nüksediyor. Boşluğa düştüğünde, üzüldüğünde yani en ufak bir boşlukta başa dönebiliyorlarmş
Şimdi bir örnekle anlatmak istiyorum. Sağolsun onu hiç yanlız bırakmadı... Ne zaman kaza yaptı aracı pert etti ki babası ve Bn tek kelime etmedik. İki gün sonra babası yemeğe dahi götürdü ki size bir şy olmadı diye... Ama kazadan sonra kız her gün bir yerlere gitti... Arkadaşlarıyla ortamlar.. Tabiki bnm oğlumun bekçiliğini mi yapacak.. Ama araba varken bir defa gitseydi onu yanlız bıraksaydı bu koşmayı yapmazdım.. Sadece 15 gün var askere gitmesine rica etim bu kdr zmn yaptık yapacağımızı az kldı kızım ne olur yanlz bırskma diye...Niceciğim, oğlunun sevgilisi ne diyor bu duruma? Onun hiç etkisi yok mu?
Yani ben sigara içmediğim ve alerjik astımım olduğu için, erkek arkadaşım yanımdayken ya da yanıma geleceği zaman sigara içmemeye dikkat ederdi. Ben kendisinden bunu rica etmiştim.
Senin oğlunla sevgilisi arasında bu madde kullanımı sorun olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?