Oğlumu maddeden kurtaralı 8 ay falan oldu. Babası arabasını ona verdi, artık her şeyi değişmişti. Kız arkadaşıyla sabah akşam beraber geziyorlardı. Bir defa o hatayı yaptı sonrası tekrarlanmadı.
15 gün önce arabayla gezerken kız direksiyona geçiyor. Ehliyetsiz ve parkda. Fren yerine gaza basıp büyük bir araçla çarpışıyor. Araba pert... Çok şükür onlarda bir şey yok. Neyse atlattık ama oğlm araba olmayınca dışarı çıktığında eski arkadaşlarını görüp onlara takılmaya ve az da olsa madde içmeye başladı.
Evvelsi gün bnm çevrem geldi askere gidecek diye. Aşure çok seviyordu onu yaptım. Oysaki yapmıyacak ve onu yolculamıyacaktım. Yine dayanamadım. Babasına biz yine görevlerimizi yapalım dedim. Dünde babasının tarafına gitti mangallar falan. Saat 23:30 eve geldi bir şey bıraktı gelicem arkadaşı görüp dedi. Gitti ve açmadı telini.... Babası çıkıp onu aradı 2 saat sonra kız arkadaşını arayıp onlara geçiyor...
Ben oğlumu askere yolluyamadım. Her şey kursağımda kaldı... Bna sen onu nsl askere yolluycan derlerdi.. Aşırı bağlı bir anne olduğumdan. Ama gelin görünki gitsin diye gün saydım... Ama böyle gidilir mi? Ben şimdi işe geçicem, babası gidip alıp askeriyeye götürecek.
Eski konunuzu da biliyorum üzüldüm ama inanın uzun dönem yapıyorsa cevresinden uzak,maddeye ulaşamayacağı bir yerde olması iyi. Askerde olduğu süre içerisinde en azından kafanız rahat olur,güvende olur madde kullanamaz.Çok yoruldum çok..... Ağlayamadım, donuk ağzım kilitli boş boş otryrm.. Ne olacak sonumuz amacım yok, her şeyi yaptım ama elimde kaldı.
CanımmmmmOğlumu maddeden kurtaralı 8 ay falan oldu. Babası arabasını ona verdi, artık her şeyi değişmişti. Kız arkadaşıyla sabah akşam beraber geziyorlardı. Bir defa o hatayı yaptı sonrası tekrarlanmadı.
15 gün önce arabayla gezerken kız direksiyona geçiyor. Ehliyetsiz ve parkda. Fren yerine gaza basıp büyük bir araçla çarpışıyor. Araba pert... Çok şükür onlarda bir şey yok. Neyse atlattık ama oğlm araba olmayınca dışarı çıktığında eski arkadaşlarını görüp onlara takılmaya ve az da olsa madde içmeye başladı.
Evvelsi gün bnm çevrem geldi askere gidecek diye. Aşure çok seviyordu onu yaptım. Oysaki yapmıyacak ve onu yolculamıyacaktım. Yine dayanamadım. Babasına biz yine görevlerimizi yapalım dedim. Dünde babasının tarafına gitti mangallar falan. Saat 23:30 eve geldi bir şey bıraktı gelicem arkadaşı görüp dedi. Gitti ve açmadı telini.... Babası çıkıp onu aradı 2 saat sonra kız arkadaşını arayıp onlara geçiyor...
Ben oğlumu askere yolluyamadım. Her şey kursağımda kaldı... Bna sen onu nsl askere yolluycan derlerdi.. Aşırı bağlı bir anne olduğumdan. Ama gelin görünki gitsin diye gün saydım... Ama böyle gidilir mi? Ben şimdi işe geçicem, babası gidip alıp askeriyeye götürecek.
Şu çocuğu artık bir kliniğe yatır seneler oldu kendi rızasıyla bitmeyecek bu işOğlumu maddeden kurtaralı 8 ay falan oldu. Babası arabasını ona verdi, artık her şeyi değişmişti. Kız arkadaşıyla sabah akşam beraber geziyorlardı. Bir defa o hatayı yaptı sonrası tekrarlanmadı.
Sizi konularinizi uzun zamandir takip eden biriyim. Ben de uyandirdiginiz nokta şu ki aşırı vericisiniz.Hayatinizdaki herkese karsi esine vermissiniz aldatmis, çocuğunuza vermişsiniz cocuk sallamiyo kendi halinde burda sadece onlarin suçu yok siz aşırı verici olursaniz hep boyle yarida kalirsiniz.Biraz kendinize deger verin cocugunuz da olsa once size saygi duymayi ogrenicek.Yoksa hep bu tur konular acarsiniz, uzuldum gene de iyi gecelerOğlumu maddeden kurtaralı 8 ay falan oldu. Babası arabasını ona verdi, artık her şeyi değişmişti. Kız arkadaşıyla sabah akşam beraber geziyorlardı. Bir defa o hatayı yaptı sonrası tekrarlanmadı.
Çevremde de bu şklde bilinirim.. Elime geçen 5 kuruşu ya anneme, ya kardeşime veririm... Kndimi hiç düşünmedim.. Önceliğim hep ailem ve çocuklarım oldu.. Bundan sonra yapmam desende bu karekterim değiştiremediğim karekterim. Ben paylaştıkça mutlu olan biriyim.. Bir şey yesem, annemde yemeli, bir yere gitsem annemde görmeli,,, annem, kardeşlerim, çocuklarım. Çok bağımlıyım ben sevdiklerime.Sizi konularinizi uzun zamandir takip eden biriyim. Ben de uyandirdiginiz nokta şu ki aşırı vericisiniz.Hayatinizdaki herkese karsi esine vermissiniz aldatmis, çocuğunuza vermişsiniz cocuk sallamiyo kendi halinde burda sadece onlarin suçu yok siz aşırı verici olursaniz hep boyle yarida kalirsiniz.Biraz kendinize deger verin cocugunuz da olsa once size saygi duymayi ogrenicek.Yoksa hep bu tur konular acarsiniz, uzuldum gene de iyi geceler
Abla üzgün ifadesi atmışsın bak çok özür dilerim seni kırdıysam amacım o değildi ama artık sana da yazık hayatın bitti bu çocuk yüzünden ben okurken cinnet geçiriyorum ondan fevri yorum yaptım kusura bakmaŞu çocuğu artık bir kliniğe yatır seneler oldu kendi rızasıyla bitmeyecek bu iş
Bu karakter degil piskolojik bi durum bence terapi alin ama birkaç ay degil bildiginiz arastirip gidin bir piskologa kendinizi anlatın.Zamanla kendiniz degisince etrafinizda bu tur olaylarda azalicak.Sizden yararlanmaya calisan ne eski eş ne dogurdugunuz cocuk ne anneniz ne kardesleriniz ne cevreniz olucak.Siz kendinizi sevdikçe deger verdikçe saygi duydukça ve en onemlisi hayır diyebildikce cevrenizde size karsi saygi duyucak o zaman ne aldatmalarla ne de bu tur tuhaf olaylarla karsilasicaksiniz.Biraz kendinizi sevin ve koruyun kendinizle ilgilenin bisey yerken ay annemde yesin diye ugrasmayin mesela siz yiyin yemeginizi uygun bi firsat olunca onu da getiririm ya diyip geçin. Bilmiyorum aulenizde ilk cocuk musunuz onlar genelde asiri verici oluyor. Bu asiri verme durumu karşi tarafi sizden uzaklastirir, olumsuz yansiyor karsiya.Çevremde de bu şklde bilinirim.. Elime geçen 5 kuruşu ya anneme, ya kardeşime veririm... Kndimi hiç düşünmedim.. Önceliğim hep ailem ve çocuklarım oldu.. Bundan sonra yapmam desende bu karekterim değiştiremediğim karekterim. Ben paylaştıkça mutlu olan biriyim.. Bir şey yesem, annemde yemeli, bir yere gitsem annemde görmeli,,, annem, kardeşlerim, çocuklarım. Çok bağımlıyım ben sevdiklerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?