NASİPTE BU VARMIŞ,,,, CANIM ACIYOR.

Eski konunuzu hatırlıyorum. İnşallah oğlunuz aynı hataları tekrarlamaz. Sizin taşınma durumunuz vardı, taşınabilecek durumda mısınız hala?

Birde bu çocuğun sevgilisi olan kız, sizin oğlunuzun madde kullanımına o madde kullanan kişilerle görüşmesinden rahatsız olmuyor mu? Sevgili olarak iletişimlerine ilişkilerine bu durum hiç tartışma olarak yansımıyor mu?

Annen baban evladın kardeşin kim olursa olsun emeklerine ihanet ediyorsa vazgeçmeyi bileceksin. Kaç defa seni yarı yolda bırakmış. Daha kaç defa da bırakacaktır. Ama maddeyi bırakmaz belli ki istek yok. Bırak ne hali varsa görsün. Kız arkadaşı da ya madde kullanıyor ya da akıl yok herhalde

Çok yoruldum çok..... Ağlayamadım, donuk ağzım kilitli boş boş otryrm.. Ne olacak sonumuz amacım yok, her şeyi yaptım ama elimde kaldı.
Eski konunuzu da biliyorum üzüldüm ama inanın uzun dönem yapıyorsa cevresinden uzak,maddeye ulaşamayacağı bir yerde olması iyi. Askerde olduğu süre içerisinde en azından kafanız rahat olur,güvende olur madde kullanamaz.
Yerinizde olsam o dönmeden bulunduğum semtten uzak bir semte taşınırdım ki gelince yine eski çevre ile yüzgöz olmasın.
Bu bir firsat değerlendirin.
Allah kavuştursun

allah yardımcınız olsun ne kadar iyi bir anne olduğunuzu çaresizliğinizden anladım. inşallah askerlik oğlunuza çok iyi gelecektir enseyi karartmayın her şey zamanla düzelir

Canımmmmm
Çok üzüldüm
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum
Oğlun artık koskoca çocuk
Böyle cefakar anneyi nasıl dinlemiyor
Hem anne hem baba oluyorsun bu çocuklara
Daha ne yapabilirsin ki
İnşallah askerde biraz olsun aşar bu konuyu.

Ana olmak ne zor ya...

Bu öyle pis bir alışkanlık ki benim de oğlum var ve asla ben terbiyesini veririm yapmaz diyemem. İnsanın aklına gelmeyecek yerlerden ulaşıyorlar. Allah yardımcınız olsun. İnşallah askerlik ona iyi gelir.

Senin konularını okuyunca korkuyorum gelecekten. Allah yardımcın olsun. Kendini suçlama görevimi yapamadım diye. Şartlar normal olsa yapardın. Sen de insansın ve zor Bi çocuğa elinden geleni yapmaya çalışıyorsun. İnşallah askerlik iyi gelir.

Madde bağımlılığı çok kötü ya, arkadaşım vardı kaç kez bıraktı başladı sayamadım. Her yolu da denedi sayılır, çip taktırmaya kadar. Devamı olursa eğer bir de TMS deneyin denemediyseniz, bütçeniz yeterse tabii

bir ara merak edip çok eski konularınızı okumuştum. maalesef karı koca berbat bir evlilikle kaybettiğiniz oğlunuz o günlerin acısını sizden fazla fazla çıkarıyor. oğlunuzla ilgili konularınızı da okudum. elinizden geleni yapıyorsunuz ama bazen olmayınca olmuyor. Allah yardımcınız olsun inşallah

Belki linç yiyecem ama yer gök duayla derler Paylaşımı görünce aklıma siz geldiniz umarım herşey güzelleşir Rabbim hayırla gidip hayırla gelmeyi nasip eylesin

Eklentiler

• AE0EFA32-8B4C-4C94-B111-6ACDC7D47E47.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 46
Benim adalet anlayışıma göre birinin canına , malına , evladına , sevdiğine zarar veren kim varsa öyle ağır cezalandırılmalı ki gören kimse bir daha buna cesaret edememeli.
Asla acımam şayet empati kuracaksam mağdurla kurarım faille değil. Islah, geri kazanma bunlar gerçek hayatta karşılığı olmayan şeyler. O yüzden ben cezacıyımdır.
Biz gerek kolluk kuvvetleri, gerek hukuk camiası yani toplumsal düzen ve asayişi sağlamak adına çalışan ve bunun için para alanlar öyle iyi anlıyoruz ki sizi.
İnfaz indirimleriyle, korona izinleriyle nerede it kopuk şerefsiz var hepsi dışarıda ve milletin binbir emekle yetiştirdiği çocuklarına tebelleş oluyorlar.
Bu arada yeni bir infaz indirimi gündemde meclise gelecek. zaten caydırıcı olmayan cezalar iyice azalacak dün açıklandı.
Ne desem bilemiyorum söylenecek o kadar çok şey var ki.

Şu çocuğu artık bir kliniğe yatır seneler oldu kendi rızasıyla bitmeyecek bu iş

Hic kendine acımiyormusun elinden geleni yaptın o çocuk baltaya sap olmaz küçük değil artık yapma etme demenle bitmeyecek ya yıllarca klinikte kalıp gerçekten kurtulacak yada şu testisi su yolunda kırılacak trafik kazasından kurtulmuş yarın başına başka bi iş açacak bırak ne yaparsa yapsın.. ömrün oğlunun saçmalıklarını uğraşmakla geçip gidecek..

Sizi konularinizi uzun zamandir takip eden biriyim. Ben de uyandirdiginiz nokta şu ki aşırı vericisiniz.Hayatinizdaki herkese karsi esine vermissiniz aldatmis, çocuğunuza vermişsiniz cocuk sallamiyo kendi halinde burda sadece onlarin suçu yok siz aşırı verici olursaniz hep boyle yarida kalirsiniz.Biraz kendinize deger verin cocugunuz da olsa once size saygi duymayi ogrenicek.Yoksa hep bu tur konular acarsiniz, uzuldum gene de iyi geceler

Rabbim yardimciniz olsunsizin icin ve bagimlilik yuzunden huzuru bozulan tum aileler icin dua edecegim

Çevremde de bu şklde bilinirim.. Elime geçen 5 kuruşu ya anneme, ya kardeşime veririm... Kndimi hiç düşünmedim.. Önceliğim hep ailem ve çocuklarım oldu.. Bundan sonra yapmam desende bu karekterim değiştiremediğim karekterim. Ben paylaştıkça mutlu olan biriyim.. Bir şey yesem, annemde yemeli, bir yere gitsem annemde görmeli,,, annem, kardeşlerim, çocuklarım. Çok bağımlıyım ben sevdiklerime.

Şu çocuğu artık bir kliniğe yatır seneler oldu kendi rızasıyla bitmeyecek bu iş
Abla üzgün ifadesi atmışsın bak çok özür dilerim seni kırdıysam amacım o değildi ama artık sana da yazık hayatın bitti bu çocuk yüzünden ben okurken cinnet geçiriyorum ondan fevri yorum yaptım kusura bakma

Bu karakter degil piskolojik bi durum bence terapi alin ama birkaç ay degil bildiginiz arastirip gidin bir piskologa kendinizi anlatın.Zamanla kendiniz degisince etrafinizda bu tur olaylarda azalicak.Sizden yararlanmaya calisan ne eski eş ne dogurdugunuz cocuk ne anneniz ne kardesleriniz ne cevreniz olucak.Siz kendinizi sevdikçe deger verdikçe saygi duydukça ve en onemlisi hayır diyebildikce cevrenizde size karsi saygi duyucak o zaman ne aldatmalarla ne de bu tur tuhaf olaylarla karsilasicaksiniz.Biraz kendinizi sevin ve koruyun kendinizle ilgilenin bisey yerken ay annemde yesin diye ugrasmayin mesela siz yiyin yemeginizi uygun bi firsat olunca onu da getiririm ya diyip geçin. Bilmiyorum aulenizde ilk cocuk musunuz onlar genelde asiri verici oluyor. Bu asiri verme durumu karşi tarafi sizden uzaklastirir, olumsuz yansiyor karsiya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…