Nato kafa nato mermer bi koca

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
Iyi geceler kizceler. Bazilariniz beni taniyordur. Buraya yazmistim esimle ilgili sorunlari. Kisa bi ozet geciyim. Bundan 1 ay once falan dayak yedim ciktim dayimgile gittim 8 gun sonra geldim. 10 gun hic konusmadik. Ben ayrilmaya cok kararliydim fakat olmadi geri baristik falan. Teyzem geldi 3 4 gundur burda kaliyor. Ailenden kimse gelip gitmeyecek demisti. Neyse teyzemin geldigini soyledim ilk iyi karsiladi bisey demedi. Bugun de msj atti iste teyzen boyle boyle soylemisti istemiyorum falan dedi. Bende onlar benim ailem senin isteyip istememenle alakali degil sen gorusme ben gorusurum, sevdigim insanlardan koparmaya hakkin yok falan dedim. O da gidersen geri gelemezsin,gitmek istiyorsan simdi s.ktr git gerizekali, beni zorla dayakci koca yapma dedi. Bende o zman senin ailenle de gorusmem dedim gorusme dedi. Ben ne yapicam kizlar bu adamla. Hic mi yumusak huylu olmaz. Valla bakiyorum soyle evini terkedip geri gelenlere kocalari mum gibi oluyor. Bizim ki bildigin kutuk. Ben nasil deyim gelmeyin diye. Lutfen kirici yorum yapmayin. Biliyorum siz beni cok uyardiniz. Suan ayrilmaya da cesaretim yok. Zaten bu ben yokken ve ben eve geldikten sonra da baska bi kadinla gorusmus telefonda. Online islemlerden bakiyorum konusma falan yok ama whatsapp i goremiyorum tabi ki. Hatirladikca deli oluyorum. Soz verdi ama inanmiyorum. Biraz karisik oldu sanirim. Kusura bakmayin

Ayrilmiyorum degil ayrilamiyorum malesef. Ama ben teyzemi seviyorum. Nasil gelme deyim. Hic inancim kalmadi kendime. Bosansam yapamicam gibi geliyor
Mesleğin yok mu? Çalışamaz mısın? Bunları bilmediğim için çok yorum yapamıyorum ama hem seni dövüp hemde sen eve dönünce şart koyan adamdan hayır gelmez. Bir an önce kendin için bir şeyler yapmaya bak. Böyle ömür geçmez.

Neden cesaretiniz yok.
Cesaretiniz yok, derdinize deva da yok. Ne bekliyorsunuz ki? Burada ki hangi kadın kocanız hakkında iyi bir yorum yapabilir ki?
Sizi dövmüş, ailenizi istemiyor, küfredip gitmenizi istiyor ayrıca bir kadınla konuştuğunuza eminsiniz..

Hala neyi bekliyorsunuz?

Cocuk gelisimi lise mezunuyum. Calismiyorum ve 19 aylik bi kizim var. Anne baba yok. Destek olan kimse yok

Suan konusuyor mu bilmiyorum.
Hala neyi bekledigimi de bilmiyorum. Dertlesmek istedim sanirim. Hem cok yanlizim hemde cok caresiz

Cocuk gelisimi lise mezunuyum. Calismiyorum ve 19 aylik bi kizim var. Anne baba yok. Destek olan kimse yok
Devletten kreş vs desteği alabilirsen işin kolaylaşır. Nafaka da bağlanır sen de çalışırsan kızınla geçinirsin. Devletin imkanlarını bir araştır derim.

iyide burada size bir sürü öneri sunuldu.. herşeye bir bahane buluyorsunuz..
sizin özel devlet memuru olma hakkınız olduğu bile yazıldı gidip araştırdınız mı ?
kendiniz için siz birşey yapıp adım atmadıktan sonra buraya ancak içinizi dökersiniz bir dahakine kadar..
takılmışsınız beyinsiz bir yurt müdürünün aklına gidiyorsunuz..

Devletten kreş vs desteği alabilirsen işin kolaylaşır. Nafaka da bağlanır sen de çalışırsan kızınla geçinirsin. Devletin imkanlarını bir araştır derim.

Devlet cocuguyum ben zaten ama is koymuyorlar. Inanin o kadar cesaretsizim ki onlari arastirmaya bile elim gitmiyor.

Yok onunla hic konusmuyorum artik. Canim ya ben anlatamiyorum derdimi. Yapamiyorum yapamiyorum. Sanki bi guc beni tutuyor. Arastirmaya bile cesaret edemiyorum

Sen ve konuların daha doğrusu yaşadığın kabus hayat beni bile o kadar etkiledi ki.Konularının hepsini biliyor gibiyim.
Yapma bunu kendine,biliyorum çok zorlu ve acı dolu yollardan geldin.
Annesin sen biraz güçlü ol,kendin ve kızın için.Annenin yaşadığı kabusu sen de yaşama.Kızına da kendi çocukluğunun acılarını miras bırakma.

Devlet cocuguyum ben zaten ama is koymuyorlar. Inanin o kadar cesaretsizim ki onlari arastirmaya bile elim gitmiyor.
Nasıl elin gitmiyor ya. Hadi kendini geçtin evladını düşün bari. Annesini devamlı dayak yerken görecek, psikolojisi bozulacak ve sizden kurtulmak için yanlış bir evlilik yapacak belki. Biraz dirayetli ol.

Suan konusuyor mu bilmiyorum.
Hala neyi bekledigimi de bilmiyorum. Dertlesmek istedim sanirim. Hem cok yanlizim hemde cok caresiz
Daha önce konuştuğuna eminseniz bu bile yetmez mi? (Diğerlerini saymıyorum bile.)
Kimse yalnız değildir, sende yalnız değilsin.
Yüzündeki güzel tebessümü silmesine daha fazla izin verme..

Haklisiniz ama neden bu kadar gucsuzum bende bilmiyorum. Cok uzgunum ve cok yorgun

Nasıl elin gitmiyor ya. Hadi kendini geçtin evladını düşün bari. Annesini devamlı dayak yerken görecek, psikolojisi bozulacak ve sizden kurtulmak için yanlış bir evlilik yapacak belki. Biraz dirayetli ol.

Dogru. Ben yurttan cikmak icin evlilik yaptim zaten. Evet guclu olmam lazim. Her konu da sifirim o yuzden bu cearetsizlik para desen yok is desen yok. Bide uzerime 20 bin lira borc var

Kendine bunu yapma. Rica ediyorum kendine bunu reva görme. Hayat bu gibi insanlar için harcanmayacak kadar kısa İnan. Boşan.
Herşeyden önce şiddet var işin içinde. Bir ilişkide saygı ve güven olmadıkça ki sizde kalmamış, o ilişkinin gerisi gelmez. Bugün değilse yarın gene birşey çıkar. O yüzden sana tavsiyem,kendine güven ve ayrıl. O çocuğunda hakkı huzur dolu bir ailede büyümek. Olmuyorsa zorlama. Onu böyle bir ortamda büyütmektense ayrılman en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…