- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Şiddet var.
Aldatma var.
Baskı var.
Güven yok.
Ayrılmaya cesaretin de yok.
Söyle sana kafes alsın eşin.
Ev bana geniş geliyor bu baskı yetmiyor de madem.
Eh be güzelim. Ayrılmıyorsun madem huyuna git bari. Kendi huzurun için yap.
Mesleğin yok mu? Çalışamaz mısın? Bunları bilmediğim için çok yorum yapamıyorum ama hem seni dövüp hemde sen eve dönünce şart koyan adamdan hayır gelmez. Bir an önce kendin için bir şeyler yapmaya bak. Böyle ömür geçmez.Ayrilmiyorum degil ayrilamiyorum malesef. Ama ben teyzemi seviyorum. Nasil gelme deyim. Hic inancim kalmadi kendime. Bosansam yapamicam gibi geliyor
Mesleğin yok mu? Çalışamaz mısın? Bunları bilmediğim için çok yorum yapamıyorum ama hem seni dövüp hemde sen eve dönünce şart koyan adamdan hayır gelmez. Bir an önce kendin için bir şeyler yapmaya bak. Böyle ömür geçmez.
Neden cesaretiniz yok.
Cesaretiniz yok, derdinize deva da yok. Ne bekliyorsunuz ki? Burada ki hangi kadın kocanız hakkında iyi bir yorum yapabilir ki?
Sizi dövmüş, ailenizi istemiyor, küfredip gitmenizi istiyor ayrıca bir kadınla konuştuğunuza eminsiniz..
Hala neyi bekliyorsunuz?
Devletten kreş vs desteği alabilirsen işin kolaylaşır. Nafaka da bağlanır sen de çalışırsan kızınla geçinirsin. Devletin imkanlarını bir araştır derim.Cocuk gelisimi lise mezunuyum. Calismiyorum ve 19 aylik bi kizim var. Anne baba yok. Destek olan kimse yok
Cocuk gelisimi lise mezunuyum. Calismiyorum ve 19 aylik bi kizim var. Anne baba yok. Destek olan kimse yok
Devletten kreş vs desteği alabilirsen işin kolaylaşır. Nafaka da bağlanır sen de çalışırsan kızınla geçinirsin. Devletin imkanlarını bir araştır derim.
iyide burada size bir sürü öneri sunuldu.. herşeye bir bahane buluyorsunuz..
sizin özel devlet memuru olma hakkınız olduğu bile yazıldı gidip araştırdınız mı ?
kendiniz için siz birşey yapıp adım atmadıktan sonra buraya ancak içinizi dökersiniz bir dahakine kadar..
takılmışsınız beyinsiz bir yurt müdürünün aklına gidiyorsunuz..
Nasıl elin gitmiyor ya. Hadi kendini geçtin evladını düşün bari. Annesini devamlı dayak yerken görecek, psikolojisi bozulacak ve sizden kurtulmak için yanlış bir evlilik yapacak belki. Biraz dirayetli ol.Devlet cocuguyum ben zaten ama is koymuyorlar. Inanin o kadar cesaretsizim ki onlari arastirmaya bile elim gitmiyor.
Daha önce konuştuğuna eminseniz bu bile yetmez mi? (Diğerlerini saymıyorum bile.)Suan konusuyor mu bilmiyorum.
Hala neyi bekledigimi de bilmiyorum. Dertlesmek istedim sanirim. Hem cok yanlizim hemde cok caresiz
Sen ve konuların daha doğrusu yaşadığın kabus hayat beni bile o kadar etkiledi ki.Konularının hepsini biliyor gibiyim.
Yapma bunu kendine,biliyorum çok zorlu ve acı dolu yollardan geldin.
Annesin sen biraz güçlü ol,kendin ve kızın için.Annenin yaşadığı kabusu sen de yaşama.Kızına da kendi çocukluğunun acılarını miras bırakma.
Nasıl elin gitmiyor ya. Hadi kendini geçtin evladını düşün bari. Annesini devamlı dayak yerken görecek, psikolojisi bozulacak ve sizden kurtulmak için yanlış bir evlilik yapacak belki. Biraz dirayetli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?