Nato kafa nato mermer bi koca

Ayrılmak için birsürü sebep varken ayrılmaya cesaretim yok diye bahaneniz olamaz.

Ya ayrılacaksınız ya da çekeceksiniz, düzelmez o adam. Her türlü şey mevcut hangi birini düzelteceksiniz.

Kizimi elimden alirlar diye cok korkuyorum

Adam seni pistirmis psikolojini al asagi etmis beni de oyle yapti malum sahis

Silkelenip kendine gelmelisin neden bosanamayasin

Bekledikçe daha çok kafan karışır.Sana saygısı olmayan biri söz verse ne olur. Gözden geçir bir hepsini. Elle tutulur hiçbir yanı yok.

Vallahi yok. Ben cok safim gercekten. Mesela barisinca hemen kafeye falan gittik dolastik nargile ictik. Kendime uzun zamandir bisey almiyordum. Dun 450 liralik alisveris yaptim kendime. Bana cok geliyor. Diyorum sevmese niye para verip alisveris yaptirsin gezirsin diyorum. Aman kafam karmakarisik gercekten. Tutulacak bi tarafi yok ya kendimce biseyler bulmaya calisiyorum sanirim.

Neden konu açıyorsun ısrarla? Burdan bir çift işe yarar cümleyi bile kullanmıyorsun amacın ne? Bizi mi germek niyetin?

Başlığa istinaden diyorum ki eşinle bence çok uyumlusunuz. Yeter yani her hafta senin kocan tarafından sözlü fiziksel psikolojik ekonomik her türlü tacize upradığını bir milyon kere okuduk. Ayrıl diyoruz ık vık ediyorsun.

Sus otur o zaman kocanın dizinin dibinde.. bizi de germe boşuna burda

Hatırladığım kadarıyla dayın arkandaydı.Yurt müdürü mü her ne zıkkımsa onun araya girmesi ile barışmıştın. Ayrıl dayına sığın yine.
Boşanma durumunda,kızını kolay kolay senden alamaz,(zaten almak isteyecek kadar vicdanı olan bir adam da değil eşin)
Kötü hayat sürme,çocuğa kötü muamele durumları haricinde anne velayeti babaya bırakmayı istemedikçe velayet anneye verilir.
20 bin ne borcu? 20 bin lira için kendi ve kızının hayatını karartmaya değer mi?
Varsayalım bu borç ödenmedi ve icraya verildin.Paran ,maaşın gayrimenkullerin yoksa canı mı alacaklar?
Sigortalı bir işe girdiğinde maaşının 1/4'üne kadar haciz konulur hepsi bu.

Kaç yaşındasın? Korkma yapamazlar. Sen düzgün bir iş bulup ayrı eve çıkacak bir kapasiteye erişirsen yapamazlar. Çünkü çocuğun yaşı malum. Şuan en çok anneye ihtiyaç duyuyor.

21 yasindayim. Bulabilir miyim bilmiyorum malesef. Devlet memuru olma sansin var diyorlar ama sanki olamam gibime geliyor. Cok korkuyorum gercekten bilemiyorum yani

Yukarda da soyledim is yok para yok bir evladim var ve ustume 20 bin lira borc var
Anlaşılan ayrılmak hiç dusundugun birşey değil o zaman ona gore davranacaksin.sana teyzeni istemiyorum dediğinde biliyorum ama git de diyemem kalsın artık. bu eve donduysem,benim de bazı haklarım olsun falan diyebilirsin.teyzem kalacak bana karışma tarzı konuşmalardan anlamaz bu adam boşuna zıtlaşma aynı evde yaşamayı göze aldiysan.ama sana vurmasına da izin verme .bana vuracak olursan gerekirse polise giderim asla kabul etmem de .aslında böyle yaşamak çok zor olacak senin için yine de sen bilirsin tabi

Amacim dertlesmek. Zaten canim sıkkın bide neden siz bu kadar canimi sıkıyorsunuz ki. Baska bisey yapamiyorum cunku elimden gelmiyor. Caresizlik yanlizlik nedir bilmiyorsunuz. Bilmeyin de insallah zaten ama bu kadar sert konusmayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…