- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Daha önce konuştuğuna eminseniz bu bile yetmez mi? (Diğerlerini saymıyorum bile.)
Kimse yalnız değildir, sende yalnız değilsin.
Yüzündeki güzel tebessümü silmesine daha fazla izin verme..
Bence nasıl cesaretimi yerine getiririm diye düşün.
Ayrılmak için birsürü sebep varken ayrılmaya cesaretim yok diye bahaneniz olamaz.Iyi geceler kizceler. Bazilariniz beni taniyordur. Buraya yazmistim esimle ilgili sorunlari. Kisa bi ozet geciyim. Bundan 1 ay once falan dayak yedim ciktim dayimgile gittim 8 gun sonra geldim. 10 gun hic konusmadik. Ben ayrilmaya cok kararliydim fakat olmadi geri baristik falan. Teyzem geldi 3 4 gundur burda kaliyor. Ailenden kimse gelip gitmeyecek demisti. Neyse teyzemin geldigini soyledim ilk iyi karsiladi bisey demedi. Bugun de msj atti iste teyzen boyle boyle soylemisti istemiyorum falan dedi. Bende onlar benim ailem senin isteyip istememenle alakali degil sen gorusme ben gorusurum, sevdigim insanlardan koparmaya hakkin yok falan dedim. O da gidersen geri gelemezsin,gitmek istiyorsan simdi s.ktr git gerizekali, beni zorla dayakci koca yapma dedi. Bende o zman senin ailenle de gorusmem dedim gorusme dedi. Ben ne yapicam kizlar bu adamla. Hic mi yumusak huylu olmaz. Valla bakiyorum soyle evini terkedip geri gelenlere kocalari mum gibi oluyor. Bizim ki bildigin kutuk. Ben nasil deyim gelmeyin diye. Lutfen kirici yorum yapmayin. Biliyorum siz beni cok uyardiniz. Suan ayrilmaya da cesaretim yok. Zaten bu ben yokken ve ben eve geldikten sonra da baska bi kadinla gorusmus telefonda. Online islemlerden bakiyorum konusma falan yok ama whatsapp i goremiyorum tabi ki. Hatirladikca deli oluyorum. Soz verdi ama inanmiyorum. Biraz karisik oldu sanirim. Kusura bakmayin
Kendine bunu yapma. Rica ediyorum kendine bunu reva görme. Hayat bu gibi insanlar için harcanmayacak kadar kısa İnan. Boşan.
Herşeyden önce şiddet var işin içinde. Bir ilişkide saygı ve güven olmadıkça ki sizde kalmamış, o ilişkinin gerisi gelmez. Bugün değilse yarın gene birşey çıkar. O yüzden sana tavsiyem,kendine güven ve ayrıl. O çocuğunda hakkı huzur dolu bir ailede büyümek. Olmuyorsa zorlama. Onu böyle bir ortamda büyütmektense ayrılman en doğrusu.
Ayrılmak için birsürü sebep varken ayrılmaya cesaretim yok diye bahaneniz olamaz.
Ya ayrılacaksınız ya da çekeceksiniz, düzelmez o adam. Her türlü şey mevcut hangi birini düzelteceksiniz.
Adam seni pistirmis psikolojini al asagi etmis beni de oyle yapti malum sahis
Silkelenip kendine gelmelisin neden bosanamayasin
Evet kesinlikle
Yani bu gitmen demek oluyor. Sana şiddet gösteren, saygısı olmayan bir adamın yanında kendini heba etme derim ben.Yine senin hayatın, sen daha iyi bilirsin.
Yukarda da soyledim is yok para yok bir evladim var ve ustume 20 bin lira borc var
Biliyorum farkindayim ama nereden tutacagimi bilmiyorum gercekten
Kaç yaşındasın? Korkma yapamazlar. Sen düzgün bir iş bulup ayrı eve çıkacak bir kapasiteye erişirsen yapamazlar. Çünkü çocuğun yaşı malum. Şuan en çok anneye ihtiyaç duyuyor.Kizimi elimden alirlar diye cok korkuyorum
Isin paran yok da nasil borcun var
Arti isin paran yok diye bu eziyeti cekmek zorunda misin
Bekledikçe daha çok kafan karışır.Sana saygısı olmayan biri söz verse ne olur. Gözden geçir bir hepsini. Elle tutulur hiçbir yanı yok.
Kaç yaşındasın? Korkma yapamazlar. Sen düzgün bir iş bulup ayrı eve çıkacak bir kapasiteye erişirsen yapamazlar. Çünkü çocuğun yaşı malum. Şuan en çok anneye ihtiyaç duyuyor.
Anlaşılan ayrılmak hiç dusundugun birşey değil o zaman ona gore davranacaksin.sana teyzeni istemiyorum dediğinde biliyorum ama git de diyemem kalsın artık. bu eve donduysem,benim de bazı haklarım olsun falan diyebilirsin.teyzem kalacak bana karışma tarzı konuşmalardan anlamaz bu adam boşuna zıtlaşma aynı evde yaşamayı göze aldiysan.ama sana vurmasına da izin verme .bana vuracak olursan gerekirse polise giderim asla kabul etmem de .aslında böyle yaşamak çok zor olacak senin için yine de sen bilirsin tabiYukarda da soyledim is yok para yok bir evladim var ve ustume 20 bin lira borc var
Neden konu açıyorsun ısrarla? Burdan bir çift işe yarar cümleyi bile kullanmıyorsun amacın ne? Bizi mi germek niyetin?
Başlığa istinaden diyorum ki eşinle bence çok uyumlusunuz. Yeter yani her hafta senin kocan tarafından sözlü fiziksel psikolojik ekonomik her türlü tacize upradığını bir milyon kere okuduk. Ayrıl diyoruz ık vık ediyorsun.
Sus otur o zaman kocanın dizinin dibinde.. bizi de germe boşuna burda
Dedemden kalan evin hissesini biz satin aldik o da benim uzerime o yuzden o borc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?