Nato kafa nato mermer bi koca

Sen her turlu fedakarligi yap. O her halti yesin. Boyle evlilik olurmu. Olsa da nereye kadar ..

Gormezden gelmiyorum yazacak bisey bulamadim sadece. Rabbik yardimcimiz olsun hepimizin. Dusunuyorum dusunuyorum bi cikis yolunu zor buluyorum
Bakın çok güzel bir örnek var önünuzde, dikkatli dikkatli tane tane defalarca okuyun derim Size. Görmezden gelmeyın! Bu kadın nelere göğüs germis nasıl germis onu düşünün..

19 aylik kizini al krese ver sende orda calisabilirsin...1300 tl maasla ...sigortanda yatar..bir sure teyzende kalirsin..hayatini duzene sokarsin...adam gibi bir adam karsina cikarsada evlenirsin mutlu olursun..hemen bosa gitsin o adami...guclu olun biraz yaa..dik durun hayatta..olmaz boylee baskalarinin kolesi olmak ne zamana kadar...

Kizlar ya ben bosu bosuna bu adam duzelir diye beklemisim. Benim gittigim gun gitmeden 2 gun once ve daha fazla ayni kadinla gorusmus. Siddet de cabasi zaten. Mal gibi hala burada sizlaniyorum. Bosaniyim gitsin be. Bu ne boyle. Yaziklar olsun. Ama hic uzulmedim yenin ederim

Aynen oyle canim

Canım işin çok zor. Senı anlıyorum. Aslında iki şey yapmak istemişsin. Bir eşinin rvi terkederek aklınk başına getirmek ve evliliğini kurtarmak ama olmamış. 2 ayrılmak. Ama imkanların yok destek alacak kımse yok. Eşinde bu ıkıncı maddenın farkında. Nasıl olsa ayrılamazkı diyor... bence hersey yolundaymış gıbı devam et. Kızı biraz büyüsün bir iş bul. İmkanlar oluştur kendıne ve bu adama yol ver.. pislik hrr haltı yemiş... yani asla kımseye ayyrıl demem ama bu adam hakrtmiş... adamı kullan inkanların olunca defet...

O kadin evi terk edip de donunce mum olan kocalar kadini yalvar yakar zor eve getiriyo. Anladigim kadariyla sen kendine gidip kendin donmussun sen yokken de adam seni aldatip keyif surmus niye mum olacak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…