Iyi geceler kizceler. Bazilariniz beni taniyordur. Buraya yazmistim esimle ilgili sorunlari. Kisa bi ozet geciyim. Bundan 1 ay once falan dayak yedim ciktim dayimgile gittim 8 gun sonra geldim. 10 gun hic konusmadik. Ben ayrilmaya cok kararliydim fakat olmadi geri baristik falan. Teyzem geldi 3 4 gundur burda kaliyor. Ailenden kimse gelip gitmeyecek demisti. Neyse teyzemin geldigini soyledim ilk iyi karsiladi bisey demedi. Bugun de msj atti iste teyzen boyle boyle soylemisti istemiyorum falan dedi. Bende onlar benim ailem senin isteyip istememenle alakali degil sen gorusme ben gorusurum, sevdigim insanlardan koparmaya hakkin yok falan dedim. O da gidersen geri gelemezsin,gitmek istiyorsan simdi s.ktr git gerizekali, beni zorla dayakci koca yapma dedi. Bende o zman senin ailenle de gorusmem dedim gorusme dedi. Ben ne yapicam kizlar bu adamla. Hic mi yumusak huylu olmaz. Valla bakiyorum soyle evini terkedip geri gelenlere kocalari mum gibi oluyor. Bizim ki bildigin kutuk. Ben nasil deyim gelmeyin diye. Lutfen kirici yorum yapmayin. Biliyorum siz beni cok uyardiniz. Suan ayrilmaya da cesaretim yok. Zaten bu ben yokken ve ben eve geldikten sonra da baska bi kadinla gorusmus telefonda. Online islemlerden bakiyorum konusma falan yok ama whatsapp i goremiyorum tabi ki. Hatirladikca deli oluyorum. Soz verdi ama inanmiyorum. Biraz karisik oldu sanirim. Kusura bakmayin