Nato kafa nato mermer bi koca

Evet dayim arkamdaydi ama yengemle konustum gecen. Beni bile eve sigdirmiyor seni de sigdirmaz evine sahip cik diyor. Yurt muduru baristirmisti evet zaten onunla hic konusmuyorum artik. 20 bin borc da dedemin evinin hissesini biz almistik ordan kaldi

Bana baristigimizda dovsem de bu evde dur gitme dedi manyak. Bende oyle bisey olmayacak dedim. Ben ona bunlari soylesem var ya bi daha doversen giderim falan desem simdi s.ktr ol git der

Amacim dertlesmek. Zaten canim sıkkın bide neden siz bu kadar canimi sıkıyorsunuz ki. Baska bisey yapamiyorum cunku elimden gelmiyor. Caresizlik yanlizlik nedir bilmiyorsunuz. Bilmeyin de insallah zaten ama bu kadar sert konusmayin lutfen
Daha fazla seni üzmek istemiyorum ama yapamıyorum deme yapmıyorum de. Elinin altında internet var ve sen memur olma ihtimalini bile araştırmıyorsun. Az önce kendin söyledin elim gitmiyor diye. Belki bir umut diye tutunur insan o dala. Sen çoktan kaderine razı gelmişsin.

21 yasindayim. Bulabilir miyim bilmiyorum malesef. Devlet memuru olma sansin var diyorlar ama sanki olamam gibime geliyor. Cok korkuyorum gercekten bilemiyorum yani
Benden küçüksün Ve bir çocuğun var. Şuan kendimi sorguladım. Bu yaşta büyük bir sorumluluk içindesin çünkü. Keşke eğitimini devam ettirseydin. Gerçi hala geç değil devam edebilirsin. Korkma, bu şekilde devam edersen çok kötü yerlere gidebilir bu konu. Sen can güvenliğinden şüphe duymuyor musun bu adamın yanında? Eşine şiddet uygulayan bir adamın normal bir psikolojisi olduğuna kimse beni inandıramaz. Böyle bir ortamda çocuğunu yetiştirmek istiyor musun gerçekten. Hayatının geri kalanını böyle bir insanla harcamak isiyor musun. Önce bunları düşün. Kendin için değilse bile çocuğun için yap bunu.

Amacim dertlesmek. Zaten canim sıkkın bide neden siz bu kadar canimi sıkıyorsunuz ki. Baska bisey yapamiyorum cunku elimden gelmiyor. Caresizlik yanlizlik nedir bilmiyorsunuz. Bilmeyin de insallah zaten ama bu kadar sert konusmayin lutfen

Ya bırak lütfen! Çaresizlik deme şu haline bari! Sana bir sürü kişi gerekli kurum ve kuruluşlar aracılığı ile yardım etmeye çalıştı. Kadın sığınma eviyle görüştürmeye çalıştı. Hepsini saçma sapan bahanelerle geri çevirdin. Hoşuna gidiyor bence senin bu insan müsvettesi adamla yaşamak o kadar! Eee hoşuna gidiyorsa yazma , şikayet etme???

Ha ama adamın şakası yok belli. Umarım yarın birgün sana kalkan eli çocuğa kalkmaz ama eğer öyle bir durum yaşarsan bu bahanelerinin saçmalığının farkına varırsın!

Adam seni sevmiyor istemiyor bir milyon kere söyledi. Amacın ne ne buluyorsun o adamda hala berabersin ? Sen bırak kocanın kötü tarafını anlatmayı bizim göremediğimiz güzelliği ne onu anlat artık!

Annesinin kaderi kizina derler ya ben ona cok inandim malesef. Kocam olmadan yapamiyorum gibi bi algi olustu ama yok oyle bisey. Ben tek basina yapamamaktan korkuyorum.

Istemiyorum tabi ki. Ama simdi bosanmaya kalkarsam ailesi icin benden ayrildi olacak. Keske dovdugu zamn ayrilsaydim. Gelince tartisma cikarip dayak yiyip gitmeyi bile dusunuyorum gercekten ama kizima bisey olur o arada yada giderim diye alir cocugu gider diye korkuyorum

21 yasindayim. Bulabilir miyim bilmiyorum malesef. Devlet memuru olma sansin var diyorlar ama sanki olamam gibime geliyor. Cok korkuyorum gercekten bilemiyorum yani

Hah al işte mesaja bak! Ben senin gerçek olduğuna inanmıyorum artık kusura bakma. Değişik bir fantazi dünyasında yaşıyorsun.

Haaa ama gerçeksen sana şunu söyleyeyim kocandan onca hakaret aşağılama küfür dayak yemekten korkmuyorsun memurluktan korkuyorsun , korkma memuriyet senin evliliğin gibi leş bir olay değil..

Evet ya cok hosuma gidiyor o yuzden dertlesmek icin buraya yaziyorum uyumak yerine. Bu mu sizin merhametiniz ? Acisi olan insana bir tokat daha atmak mi ? Cok acimasizsiniz gerckten

Ben manyak miyim ya gercek olmayan seyleri yaziyim. Istersen ozelden butun bilgilerimi atabilirim yani. Tovbe Yarabbim. Eger bir yalanim varsa fake hesapsam yarina cikmak cocugumun yuzunu gormek nasip olmasin bana

Evet ya cok hosuma gidiyor o yuzden dertlesmek icin buraya yaziyorum uyumak yerine. Bu mu sizin merhametiniz ? Acisi olan insana bir tokat daha atmak mi ? Cok acimasizsiniz gerckten
Sen kendine acı da düş ruh hastası herifin yakasından, kendine acımıyorsan çocuğuna acı! Ben bir annenin evladına olan merhametinden fazlasını taşıyamam. Siz çocuğunuza acımıyor o herifin yakasına yapışıp saçma sapan bir hayat yaşatmaya kalkıyorsanız ben size hiç acımam!

Bşr milyon seçenek koydular önüne ona yok buna yok demeden önce biraz merhametli olup çocuğunuzu düşünseydiniz. Hala da şurda yaşıyorum diyorsun gerçekten şaka mısın?

Ben manyak miyim ya gercek olmayan seyleri yaziyim. Istersen ozelden butun bilgilerimi atabilirim yani. Tovbe Yarabbim. Eger bir yalanim varsa fake hesapsam yarina cikmak cocugumun yuzunu gormek nasip olmasin bana
Bilmem olabilir...

Gerçek olmadığına bir kere daha inandım. Var mı çocuğunun üzerine bu kadar kolay yemin eden bir anne? Nasıl bir yemin bu

Ailen için ayrılmış olmayacaksın,aklın başına geldiği için ayrılmış olacaksın. Korkunun ecele faydası yok. Ya günlerin hep böyle aşağılanmayla geçecek ya da sen buna bir dur diyeceksin. İnan bana bir gün üzülürsün iki gün üzülürsün ama o adamla evli kaldığın sürece yaşayacaklarının yanında bu hiç kalır. Ben yapamıyorum diyorsanda bununla yaşamayı öğreneceksin. Ortada bir sorun varsa sürekli ah vah edip dövünmekle ele birşey geçmez. Somut birşeyler yapman gerekir ki çözüm bulabilesin. Dediğim gibi sana tavsiyem boyun eğme dik dur.

E sordu nerde yasiyorsun diye ne deyim

Aman arkadaşım kendine ve kızına gelecek kötü şeylerden uzak dur. Susma fakat görüyoruz cinayetler cok var aman diyeyim . Ailen arkanda dursun ? Aile çozer tek bir kadın yapamaz bu konularda tek olsan evet kzn var maalesf

Calismak istedim ona da izin vermedi. Zaten devamli asagilanma yok ama bana da saygisi yok. Fikirlerime dusuncelerime isteklerime saygi yok. Devamli olan bisey olsa zaten direk gidicem ama ara ara oldugu icin bendeki bu karisiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…