- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
kişi ne yaparsa kendine yapar işte en güzel örneği de sensin.
dövüyor - sövüyor - her ne kadar kabul etmese de bir aldatma girişimi olmuş. herhalde kadını yatağa atamadı diye aldatmadan saymıyor bunu kocan. seni sindirdiği için de şuan boşanmaya cesaretin yok. bence bi psikoloğa git. başta bi kendini düzelt sonra aile terapistleri var onlardan yardım al
Burada "babam anneme siddet gösteriyordu, annem cesaret edip bosanamadi, babamdan nefret ediyorum" diye kac tane konu acildi. Hic mi denk gelmediniz?
bu tip erkekler kadınların düşüncelerini hiç bir zaman önemsemezler yani kadında insandır demezler
yorma kendini boşuna devam edersin sonra sıkıntıdan bi bakmışsın saçlar dökülmüş yaşlanmışsın erkenden unutkanlık başlamış falan
kendini böyle görmek istemiyosan devam et
Güzelim sen niye böyle yapıyorsun ya? Bu kaçıncı konu, ve her konuda sana defalarca yol gösterildi çünkü konuyu eşimden ve o evden nasıl kurtulacağım minvalinde açıyorsun. İş bul izin vermiyor, yurtta buyumussun ? Yurt müdürü işe koymuyor. Müdürle ilgisi yok bakanlığa basvur dediler en son konunda tamam eşim şehir dışına gitsin hemen gideceğim dedin ve yine bir konuda daha beraberiz... sen ordan ayrılmak falan istemiyorsun, is de istemiyorsun. Bunlar ayrilmamak için bahanelerin. Kendini kandiriyorsun. Şimdi de diyorsun ki şimdi ayrilirsam ailesi yüzünden ayrıldı olacak. Hep bir şeyler buluyorsun farkında mısın? Gel anlaşalım sen boşanmak istemiyorsun. Sen bu adam düzelsin istiyorsun. Anlıyorum seni. Çocuğun senin kaderini paylaşmasın istiyorsun. Ama böylesi daha iyi olmayacak bunun farkında değilsin ne yazıkki. Kızın büyüyünce babam nerde diye aglamayacak o evden kurtulma cesareti gösteren annesiyle gurur duyacak. Keşke mutlu bir yuvaniz olsaydı da bunlari yasamak zorunda kalmasaydi ama mutsuz bir evde anne baba yanında olmasindansa mutlu bir evde sadece seninle olmayi tercih edeceğine eminim.
Aynen oyle gercekten ben bosanmak degil onun duzelmesini istiyorum ama hic duzelmeyecek sanirim
Neden ayrilamiyosun? Sebepler neler?
Vallahi herkes demiş diyeceğini. Seni geçtim çocuğunun hakkına giriyorsun. Nato kafa nato mermer olan sensin. İnşallah çocuğunun güzel bir hayatı olur. O bunu haketmiyor
Ha ölmek daha kolay yani güçlü olup kendine bir hayat kurmaktan?
Sen benim yazdıklarımı görmezden geliyorsun ama ben inatla yazacağım. Yaşın da bahane değil, çocuğunun olması da. Hala eşim çalışmama izin vermez diyor ya, izin alacaksın yani? Ben 4 yaşındaki kardeşimi annemlerin yanından alırken sadece bir üniversite öğrencisiydim. Şu an 23 yaşındayım hamileyim ve boşanıyorum.
Evet bekle belki düzelir. Annem senelerdir düzelir diye bekliyor. Amaç kocasından ayrılmaması. Aman boşandı demesinler. Ne oldu iki çocuğunu da kaybetti, sokaktaki bir yabancıdan farkı yok bizim için.
Konu sahibinden alıntı yaparsan belki yazdıklarını okuma ihtimali daha yüksek.
Alıntı yanlış olmuş, düzelttim ama genelde böyle kadınlar kendince çaresizliklerine sığınmayı tercih ettikleri için diğer türlü olan hayatları okumayı ve üzerinde düşünmeyi tercih etmezler.
Çok gencsin önünde o kadar güzel ve uzun yılların var ki..lütfen ömrünü bu adamla heba etme..ileride çok pişman olursun inan bana.. gencsin her yerde is bulursun bebeginle gül gibi gecinir gidersin..belkide karşına çok iyi merhametli bir insan çıkar ve çok mutlu olursun.. karamsar olma güzel bir plan yap kendine.. mutlaka geçici bir süreliğine seni evinde misafir edecek biri vardır..Ondan yardım iste.. sonra bir ise gir kazan kendi paranı. Araştır devlet imkanlarını mutlaka bir çözüm yolu vardır... Allah yardım eder..insallahCocuk gelisimi lise mezunuyum. Calismiyorum ve 19 aylik bi kizim var. Anne baba yok. Destek olan kimse yok
Ha ölmek daha kolay yani güçlü olup kendine bir hayat kurmaktan?
Sen benim yazdıklarımı görmezden geliyorsun ama ben inatla yazacağım. Yaşın da bahane değil, çocuğunun olması da. Hala eşim çalışmama izin vermez diyor ya, izin alacaksın yani? Ben 4 yaşındaki kardeşimi annemlerin yanından alırken sadece bir üniversite öğrencisiydim. Şu an 23 yaşındayım hamileyim ve boşanıyorum.
Evet bekle belki düzelir. Annem senelerdir düzelir diye bekliyor. Amaç kocasından ayrılmaması. Aman boşandı demesinler. Ne oldu iki çocuğunu da kaybetti, sokaktaki bir yabancıdan farkı yok bizim için.
Bu konuya girdim ama inan ikinci sayfada yorumları okumaktan sıkıldım. Kadınladımıza az özgüven lazım. Sonra neden itilip kakılıyoruz. Biz kendimize saygı duymaz, dayağı, hakareti, aldatmayı kabullenirsek bi arpa boyu yol alamayız. Konu sahibinin cesaretsiz, pasif konuşmaları beni çileden çıkarmakla kalmayıp kadınların güçlü olacağına dair umudumu da kaybettirdi.
Velhasıl ikinci sayfadan sonra yorum okumayı bıraktım.
Allah büyük aynısından bendede var bol bol dua ediyorum yapacak başka bişeyim yok Allah ıslah etsin diye
Çok gencsin önünde o kadar güzel ve uzun yılların var ki..lütfen ömrünü bu adamla heba etme..ileride çok pişman olursun inan bana.. gencsin her yerde is bulursun bebeginle gül gibi gecinir gidersin..belkide karşına çok iyi merhametli bir insan çıkar ve çok mutlu olursun.. karamsar olma güzel bir plan yap kendine.. mutlaka geçici bir süreliğine seni evinde misafir edecek biri vardır..Ondan yardım iste.. sonra bir ise gir kazan kendi paranı. Araştır devlet imkanlarını mutlaka bir çözüm yolu vardır... Allah yardım eder..insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?