Nato kafa nato mermer bi koca

Aslinda gorusmem lazim cagirdilar ama gidemiyorum. Hava cok soguk kizimi birakacak kimsem yok arabada yoj

Oyle zaten. Daha 21 yasindayim ama 50 yasinda gibi hissediyorum kendimi

Aynen oyle gercekten ben bosanmak degil onun duzelmesini istiyorum ama hic duzelmeyecek sanirim

Valla aynı önerileri veremeyeceğim daha önceki konunuza yazmıştım. Kocanız düzelmez, daha doğrusu hiçbir insan birden düzelmez. Neyse odur. Bir sabah uyandığında mükemmel bir eş, mükemmel bir baba olmasını bekliyorsanız maalesef daha çok beklersiniz. Ve sakın ama sakın "Çocuk için ayrılmıyorum" demeyin. O çocuklar ileride büyüdüklerinde ne diyor biliyor musunuz? "Annem çok pasif bir kadındı bir türlü boşanamadı hep bize eziyet çektirdi mutsuz bir çocukluk geçirdim." O çocuğa mutlu bir ortam sağlamak önemli.

Hepiniz cok ama cok haklisiniz korkagin odlegin cesaretsizin tekiyim ben. Su hayatta hic bi ise yaramayan bi insanim. Yemin ederim biktim artik canimdan

Vallahi herkes demiş diyeceğini. Seni geçtim çocuğunun hakkına giriyorsun. Nato kafa nato mermer olan sensin. İnşallah çocuğunun güzel bir hayatı olur. O bunu haketmiyor

Vallahi herkes demiş diyeceğini. Seni geçtim çocuğunun hakkına giriyorsun. Nato kafa nato mermer olan sensin. İnşallah çocuğunun güzel bir hayatı olur. O bunu haketmiyor

Tabi ki haketmiyor. Ben ister miydim boyle olsun. Guzel huzurlu mutlu bi yuvam olsun istemez miydim. Olmuyir iste olmuyor

Ha ölmek daha kolay yani güçlü olup kendine bir hayat kurmaktan?
Sen benim yazdıklarımı görmezden geliyorsun ama ben inatla yazacağım. Yaşın da bahane değil, çocuğunun olması da. Hala eşim çalışmama izin vermez diyor ya, izin alacaksın yani? Ben 4 yaşındaki kardeşimi annemlerin yanından alırken sadece bir üniversite öğrencisiydim. Şu an 23 yaşındayım hamileyim ve boşanıyorum.

Evet bekle belki düzelir. Annem senelerdir düzelir diye bekliyor. Amaç kocasından ayrılmaması. Aman boşandı demesinler. Ne oldu iki çocuğunu da kaybetti, sokaktaki bir yabancıdan farkı yok bizim için.

Son düzenleme:

Konu sahibinden alıntı yaparsan belki yazdıklarını okuma ihtimali daha yüksek.

Konu sahibinden alıntı yaparsan belki yazdıklarını okuma ihtimali daha yüksek.

Alıntı yanlış olmuş, düzelttim ama genelde böyle kadınlar kendince çaresizliklerine sığınmayı tercih ettikleri için diğer türlü olan hayatları okumayı ve üzerinde düşünmeyi tercih etmezler.

Bu konuya girdim ama inan ikinci sayfada yorumları okumaktan sıkıldım. Kadınladımıza az özgüven lazım. Sonra neden itilip kakılıyoruz. Biz kendimize saygı duymaz, dayağı, hakareti, aldatmayı kabullenirsek bi arpa boyu yol alamayız. Konu sahibinin cesaretsiz, pasif konuşmaları beni çileden çıkarmakla kalmayıp kadınların güçlü olacağına dair umudumu da kaybettirdi.
Velhasıl ikinci sayfadan sonra yorum okumayı bıraktım.

Cocuk gelisimi lise mezunuyum. Calismiyorum ve 19 aylik bi kizim var. Anne baba yok. Destek olan kimse yok
Çok gencsin önünde o kadar güzel ve uzun yılların var ki..lütfen ömrünü bu adamla heba etme..ileride çok pişman olursun inan bana.. gencsin her yerde is bulursun bebeginle gül gibi gecinir gidersin..belkide karşına çok iyi merhametli bir insan çıkar ve çok mutlu olursun.. karamsar olma güzel bir plan yap kendine.. mutlaka geçici bir süreliğine seni evinde misafir edecek biri vardır..Ondan yardım iste.. sonra bir ise gir kazan kendi paranı. Araştır devlet imkanlarını mutlaka bir çözüm yolu vardır... Allah yardım eder..insallah

Gormezden gelmiyorum yazacak bisey bulamadim sadece. Rabbik yardimcimiz olsun hepimizin. Dusunuyorum dusunuyorum bi cikis yolunu zor buluyorum

Amin insallah sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…